Άνοιξε τις πύλες του το μεγαλύτερο κλειστό πάρκο ψυχαγωγίας στον κόσμο

ΔΙΕΘΝΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Το μεγαλύτερο οικογενειακό πάρκο ψυχαγωγίας εσωτερικού χώρου, το IMG Worlds of Adventure, εγκαινιάστηκε την περασμένη εβδομάδα στο Ντουμπάι και την κορδέλα του έκοψε ο Σεϊχης Mohammed bin Rashid Al-Maktoum.

lost-valley-logoΟ Σεϊχης περιγήθηκε στο αχανές πάρκο μαζί με άλλους υψηλούς αξιωματούχους της περιοχής. Το IMG Worlds of Adventure, χρειάστηκε περίπου 36 μήνες για να ολοκληρωθεί, ενώ είχε αρχικά προγραμματιστεί να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό από το τέλος του 2014.

 

img-worlds-of-adventureΤο πάρκο καταλαμβάνει μια τεράστια έκταση 1,5 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12.000 επισκέπτες την ημέρα. Χρηματοδοτήθηκε με 51.710 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια προήλθαν από την Ilyas και τον όμιλο Mustafa Galadari.

ttd-sp-marvel-marvelvaultΑναγνωρίζοντας τη μαζική ανάπτυξη που καταμαρτυρούν οι τομείς του τουρισμού, της ψυχαγωγίας και της φιλοξενίας, ο Σεϊχης Mohammad επισήμανε ότι οι τομείς αυτοί είναι τα κύρια οικονομικά θεμέλια που στηρίζουν το UAE Vision 2021 και την Εθνική Ατζέντα, τα οποία έχουν ως στόχο να κάνουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πρωτεύουσα της περιοχής για την οικονομία, τον τουρισμό και το εμπόριο.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *