Η απάντηση Καμπουρίδη στην ανακοίνωση της Dolphin Capital Investors

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ανακοίνωση απάντησης στην παύση του από τις θέσεις που κατείχε στην Dolphin Capital Investors, μετά την σχετική απόφαση που δημοσιοποιήθηκε χθες στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, εξέδωσε αργά χθες το βράδυ ο κ. Μίλτος Καμπουρίδης.

Η απάντηση του κ. Καμπουρίδη που ελήφθη στις 22.00, σχεδόν 12 ώρες μετά την ανακοίνωση της DCI, αμφισβητεί την νομιμότητα των ενεργειών της Dolphin Capital Investors, προαναγγέλει νομικές ενέργειες, αλλά δεν απαντά στα καταγγελόμενα γύρω από την πώληση του Amanzoe.

Η ανακοίνωση του κ. Μίλτου Καμπουρίδη, έχει ως εξής:

“Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που εξέδωσε σήμερα το πρωί η Dolphin Capital Investors Limited (“DCI”), η Dolphin Capital Partners Limited (“DCP”) και ο Μίλτος Καμπουρίδης θα ήθελαν να καταστήσουν σαφές ότι οι μονομερείς ενέργειες της DCI, συμπεριλαμβανομένης της υποτιθέμενης καταγγελίας της υφιστάμενης Σύμβασης Διαχείρισης Επενδύσεων μεταξύ της DCP και της DCI είναι πλήρως αβάσιμες, καταχρηστικές και παράνομες.
Οι δε ισχυρισμοί που προβλήθηκαν από την DCI ως δικαιολογία για τις ανωτέρω ενέργειες της, είναι εξίσου αστήρικτοι αλλά και δυσφημιστικοί.

Η DCP είναι απολύτως βέβαιη για την ουσιαστική και νομική ορθότητα των θέσεων και επιφυλάσσεται ρητά για την προάσπιση όλων των νόμιμων και συμβατικών δικαιωμάτων της.

Το όλο ζήτημα δημιουργήθηκε από προσχεδιασμένες και ιδιοτελείς ενέργειες των διευθυντών της DCI, Nick Paris και Nicolai Huls, και βρίσκεται πλέον στα χέρια των δικηγόρων της DCP, οι οποίοι έχουν λάβει ρητή εντολή να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προστατεύσουν τα συμφέροντα της DCP.

Ο Μίλτος Καμπουρίδης μέσω της DCP της οποίας είναι 100% μέτοχος, παραμένει βασικός μέτοχος της DCI.

Τέλος, επισημαίνεται ότι οι εξελίξεις αυτές δεν επηρεάζουν το One&Only Kea Island, στο οποίο η DCP είναι μέτοχος και διαχειριστής και στο οποίο η DCI δεν διατηρεί καμία συμμετοχή.

Περαιτέρω ενημερώσεις θα παρασχεθούν εν ευθέτω χρόνω”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *