Απίστευτο κι όμως αληθινό !!!

ΓΝΩΜΗ

Στις 4 Ιανουαρίου, “ανέβηκε” στον παγκόσμιο ιστό, το money-tourism.gr.
Το blogspot μας, είχε πια γεράσει και οι απαιτήσεις σας, όπως και το κοινό μας, ήταν τόσο μεγάλα, που η υποδομή της συγκεκριμένης μορφής, δεν επαρκούσε.
Κριτήρια για μια ακόμη φορά, όπως πάντα στα σχεδόν 30 χρόνια που πορευόμαστε μαζί, ήταν δύο:
1. Να κάνουμε το κέφι μας
2. Να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου ενημέρωση

Ένα από τα αποκλειστικά μας
Ένα από τα αποκλειστικά μας

Αυτή τη φορά, γνωρίζοντας τη δυναμική, ήμασταν αισιόδοξοι, αλλά και προβληματισμένοι, δεδομένου ότι ξεκινώντας το νέο ιστότοπο, απαρνηθήκαμε την “προίκα” και ότι είχαμε χτίσει, με το προηγούμενο blogspot.

Ξεκινήσαμε κυριολεκτικά από το μηδέν, από τη θέση 17.000.000 του παγκόσμιου ιστού. Αλλά με τα γνωστά αποκλειστικά μας, “τρέξαμε”.

Και σήμερα, δύο μόλις μήνες μετά είμαστε, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το Νο1 ενημερωτικό site, στον χώρο του Τουρισμού.
Και επειδή κάποιοι μπορεί να παρατηρήσουν “και τι μας νοιάζει και γιατί πανηγυρίζεις”, απαντώ:

  1. Γιατί είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους εσάς.
  2. Γιατί κάποιος νεόκοπος “ανταγωνιστής” διακινούσε στοιχεία του Alexa.com που έδειχναν ότι … σκίζει, συγκρίνοντας μήλα με πορτοκάλια.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του www.alexa.com, στο οποίο σημειωτέον δεν είμαστε συνδρομητές (σ.σ. του συνδρομητές του, τους αντιμετωπίζει, όπως είναι λογικό, πιο “φιλικά”), το money-tourism.gr, όχι μόνο έχει κάνει μια απίστευτη κούρσα, αλλά έχει και ποιοτικά στοιχεία, που ο επόμενος κοιτάει με το κυάλι…
Και όλα αυτά χωρίς ούτε ένα ευρώ σε διαφήμιση, σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό…

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος το money-tourism.gr έχει μέση παραμονή των αναγνωστών στην ιστοσελίδα μας 10,15 λεπτά, όταν ο αμέσως επόμενος (σ.σ. εμείς για λόγους ευγενείας, δεν δημοσιεύουμε τα ονόματα, όπως έκανε ο νεόκοπος “ανταγωνιστής”, αλλά μπορείτε να τα βρείτε στο www.alexa.com), είναι στα 3,32 λεπτά (!!!) και ο τελευταίος στα 0,22 λεπτά.
Κάθε αναγνώστης μας βλέπει 4,10 σελίδες, έναντι 3,40 του επόμενου.
Το Bounce Rate (αυτοί που μπαίνουν στη σελίδα και σε 4-5 δευτερόλεπτα αποχωρούν), στο money-tourism.gr είναι 35,1%, όταν ο επόμενος έχει 48,6%, δηλαδή 1 στους 2 αναγνώστες φεύγει και κάποιοι άλλοι 80%.
Με απλά λόγια, αυτός που μπαίνει να διαβάσει στο money-tourism.gr, δεν είναι …περαστικός, που είδε φως και μπήκε. Είναι συνειδητοποιημένος αναγνώστης, που μελετά και διαβάζει εμβριθώς.
Και μας τιμά προφανώς, το ότι έχει επιλέξει εμάς.

Σε επίπεδο παγκόσμιας κατάταξης είμαστε στο 185.282 και κάθε ημέρα κερδίζουμε 10.000 με 15.000 θέσεις (σε λιγότερο από ένα μήνα θα είμαστε και εδώ πρώτοι), ενώ στην ελληνική κατάταξη, σε απόλυτο μέγεθος είμαστε δεύτεροι, κερδίζοντας καθημερινά 100 θέσεις περίπου, στη θέση 1.049, με τον πρώτο, που μετράει χρόνια παρουσίας, να είναι στη θέση 483.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας, και μια υπόσχεση:
Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο!!!

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *