Αποχωρεί από την διοίκηση της AKS ο Στέφανος Στεφάνου

Αποχωρεί από την διοίκηση της AKS ο Στέφανος Στεφάνου

Παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο της AKS Hotels

251
0
aks

Την αποχώρησή του από την διοίκηση της AKS HOTELS, ανακοίνωσε με επιστολή του ο Στέφανος Στεφάνου, στέλεχος με μακρόχρονη παρουσία στον Τουρισμό.

Στην επιστολή του ο κ. Στεφάνου, αναφέρει τα εξής:
«Μετά από 37 χρόνια παρουσίας μου στον χώρο του τουρισμού σε Ελλάδα και Κύπρο και ολοκληρώνοντας τυπικά την επαγγελματική μου σταδιοδρομία αισθάνομαι την ανάγκη να σας αποχαιρετήσω και να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία μας.

Θα ήθελα κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω την οικογένεια Σιακόλα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου για 18 συναπτά έτη και για την στήριξη που μου προσέφεραν.  Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου και συναδέλφους στα Κεντρικά Γραφεία και στα Ξενοδοχεία AKS για την άψογη συνεργασία αλλά και την σχέση αλληλοεκτίμησης που δημιουργήσαμε μέχρι σήμερα.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες του Τουριστικού κλάδου για την συμπαράστασή τους και την συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Μέσα από την θέση μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της AKS Hotels αλλά και ανεξάρτητα θα παραμείνω ενεργός στο χώρο του Τουρισμού προκειμένου να συνεχίσω να μεταφέρω την εμπειρία μου όσο αισθάνομαι μάχιμος.

Σας ευχαριστώ θερμά και εύχομαι σε όλους προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ