Αποκλειστική χορηγία της Turkish Airlines στο CNN

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τον αποκλειστικό χορηγό της νέας τηλεοπτικής εκπομπής του CNN International, «Quest’s World of Wonder», αποτελεί η Turkish Airlines, στο πλαίσιο μιας νέας τηλεοπτικής και digital καμπάνιας.

Η καμπάνια απευθύνεται σε όσους ταξιδεύουν, είτε για επαγγελματικούς λόγους (business travellers), είτε για λόγους αναψυχής (leisure travellers) και στόχος της είναι να ενισχύσει την εικόνα της Turkish Airlines ως κορυφαίας διεθνούς αεροπορικής εταιρίας.

Ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα σε συνεργασία με το CNN International Commercial (CNNIC), και στο πλαίσιο της χορηγίας του «Quest’s World of Wonder», τα διαφημιστικά billboards της Turkish Airlines θα προβάλλονται σε κάθε τηλεοπτικό επεισόδιο της νέας καθηλωτικής ταξιδιωτικής σειράς. Κάθε μήνα, η 30λεπτη σειρά του CNN Vision ακολουθεί τον μοναδικό Richard Quest, καθώς επισκέπτεται ένα διαφορετικό προορισμό, εξερευνά το DNA του και προσπαθεί να ανακαλύψει τι είναι αυτό που δίνει ζωή σε μια πόλη και τους ανθρώπους που ζουν σε αυτήν.

Η χορηγία περιλαμβάνει επίσης πρωτοποριακή και κομψή τοποθέτηση προϊόντων που ενσωματώνει διακριτικά την Turkish Airlines στους τίτλους της σειράς, συνδέοντας το CNN και την Turkish Airlines στο κοινό τους πάθος για ταξίδια.

Όσον αφορά το digital στοιχείο της καμπάνιας, η Turkish Airlines έχει την αποκλειστική διαφήμιση μέσω ενός ειδικού ιστοτόπου στο CNN Travel για τη σειρά, καθώς και πρόσθετο περιεχόμενο για τις πόλεις που εξερευνά ο Quest.

Επιπλέον, η εκστρατεία για το brand της Turkish Airlines θα «τρέξει» σε διάφορες τηλεοπτικές και digital πλατφόρμες του CNN στη διάρκεια της φετινής χρονιάς.

«Αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα συναρπαστικό συνδυασμό ποιοτικού περιεχομένου, καινοτόμων δημιουργικών λύσεων και έξυπνης χρήσης των διαφόρων τηλεοπτικών και digital πλατφορμών του CNN», δήλωσε ο Rani Raad, Πρόεδρος του CNN International Commercial. Και πρόσθεσε: «Η Turkish Airlines έχει μια εντυπωσιακή ιστορία να πει για τις διαρκώς αυξανόμενες υπηρεσίες της προς τους πελάτες, και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μέσω αυτού του προγράμματος της δίνουμε την ευκαιρία να μοιραστεί αυτή την ιστορία με τον κόσμο μέσω των διαφόρων καναλιών του CNN. Καθώς το CNN συνεχίζει να ανοίγει νέους δρόμους στον κλάδο, είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε με εταιρείες όπως η Turkish Airlines που είναι πρόθυμοι να πειραματιστούν με νέες ιδέες και να προχωρήσουν πέρα από τις παραδοσιακές διαφημιστικές λύσεις».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, κ. İlker Aycı, συμπλήρωσε: «Έχουμε μια ισχυρή μακρoχρόνια σχέση με το CNN και γνωρίζαμε ότι η σειρά θα είναι σε ασφαλή χέρια με έναν έμπειρο ταξιδιώτη όπως ο Richard Quest. Η σειρά ήταν μια λογική επιλογή για εμάς, με δεδομένες τις συνέργειες ως προς την παγκόσμια απήχηση, την εμβέλεια και το κοινό. Επιπλέον, με την επικείμενη λειτουργία του Istanbul New Airport, περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ μπορούν να ταξιδέψουν με την Turkish Airlines. Πετάμε σε 304 προορισμούς σε όλο τον κόσμο και οι 13 προορισμοί που επέλεξε ο Richard για αυτή τη σειρά προσφέρουν μια αντιπροσωπευτική εικόνα των ποικίλων εμπειριών. Ελπίζουμε οι θεατές να απολαύσουν αυτή την ποικιλία και να εμπνευστούν για να διευρύνουν τον κόσμο τους».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *