Για έξι ακόμη χρόνια, μέχρι το 2025, το Palazzo Del Mare, παραμένει στο portfolio του ομίλου Ζαχαριά – Blue Lagoon Group στην Κω, μετά την ανανέωση της σχετικής σύμβασης.

zaxarias
Η οικογένεια Ζαχαριά | money tourism πηοτο

Ο όμιλος Ζαχαριά, πιστός στην ποιοτική φιλοξενία, θα προχωρήσει σύμφωνα με πληροφορίες στην ριζική ανακαίνιση της adults only μονάδας, σε δύο φάσεις: στην περίοδο 2019-2020, θα ανακαινίσει τα δωμάτια και τις σουίτες και την περίοδο 2020-2021 τον περιβάλλοντα χώρο.

ksd photo
money tourism photo

Το 175 δωματίων και σουϊτών ξενοδοχείο, θα λειτουργήσει ως TUI BLUE for 2, μετά την κατάργηση από τον όμιλο TUI του Brand Sensimar, στο οποίο ανήκει το ξενοδοχείο.

Στην τελική ευθεία το Blue Lagoon Ocean

Στο μεταξύ στην τελική ευθεία για την λειτουργία του βρίσκεται το νέο απόκτημα του ομίλου, το Blue Lagoon Ocean (πρώην ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ), στο Ψαλίδι της Κω, το οποίο ανακατασκευάστηκε εκ θεμελίων. Η συνολική επένδυση αναμένεται να ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ.

money tourism copyright
Ο Group Operations Manager του Ομίλου Στέργος Αλαβάνος | money tourism photo

Το ξενοδοχείο, βρίσκεται σε ένα από τα πλέον τουριστικά σημεία της Κω, δίπλα σε ξενοδοχειακές μονάδες των ομίλων ΜΗΤΣΗ, GRECOTEL και Κυπριώτη, θα λειτουργήσει ως adults only all inclusive και θα διαθέτει 201 δωμάτια, με την πολυτέλεια και τις υψηλές υπηρεσίες του ομίλου Blue Lagoon. Το νέο 4στερο + ξενοδοχείο του ομίλου θα απευθύνεται σε όλες τις γνωστές αγορές.

Υπενθυμίζεται ότι o Όμιλος Blue Lagoon, ένας εξελισσόμενος και από τους κορυφαίους ομίλους στον κλάδο της ελληνικής φιλοξενίας, λειτουργεί 7 ξενοδοχειακές μονάδες.

blue lagoon ocean
Το Blue Lagoon Ocean
Ο εμπορικός διευθυντής του ομίλου κ. Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος

Πέντε από αυτές βρίσκονται στο πανέμορφο νησί της Κω και δύο στη μαγευτική Χαλκιδική.

Στον Όμιλο Blue Lagoon μπορεί κανείς να βρει υψηλής ποιότητας ξενοδοχεία και θερέτρα, σε κάποιες από τις πιο εξαίρετες τοποθεσίες της Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια του 2018 λειτούργησαν δύο νέα ξενοδοχεία του ομίλου, το TUI SENSIMAR Blue Lagoon Palace, στη Χαλκιδική και το Blue Lagoon City Hotel στην πόλη της Κω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ