sete

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ιστορική ηγεσία του ΣΕΤΕ, θέτει θέμα μη τήρησης του καταστατικού | ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Την τήρηση του καταστατικού του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ζητά η ιστορική ηγεσία του Συνδέσμου, καθώς ένα βασικό άρθρο δεν εφαρμόζεται.

seteΣπύρος Κοκοτός, Σταύρος  Ανδρεάδης και Νίκος Αγγελόπουλος, με κοινή στάση, τονίζουν ότι δεν εφαρμόζεται το άρθρο 30 του καταστατικού για την Επιτροπή Θεσμών, στην οποία μετέχουν ο εκάστοτε πρόεδρος του ΣΕΤΕ και 6 πρώην πρόεδροι, αντιπρόεδροι ή γενικοί γραμματείς και η οποία υποβοηθά τον πρόεδρο, συμβάλλοντας και στην ανύψωση της δημόσιας εικόνας του Συνδέσμου.

Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και συζητήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΤΕ, στο οποίο αρνήθηκε να παραστεί ο Νίκος Αγγελόπουλος, στέλνοντας επιστολή με την οποία αποστασιοποιείται και προβαίνει σε σοβαρές καταγγελίες για τον νυν πρόεδρο Γιάννη Ρέτσο, ενώ και ο Σπύρος Κοκοτός αποχώρησε από την συνεδρίαση δύο φορές, και επανήλθε μερικές ημέρες μετά και αυτός με επιστολή προς το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Ανδρεάδης ζήτησε την εφαρμογή του καταστατικού ή την άμεση αλλαγή του στο συγκεκριμένο σημείο, τονίζοντας μάλιστα την βαρύτητα που θα είχε η απάντηση 7 προέδρων, κ.λπ., του ΣΕΤΕ στο λιβελογράφημα του Χρήστου Γιανναρά στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, αντί της απάντησης που εστάλη μόνο από τον ίδιο, με δική του πρωτοβουλία.

Τόνισε δε σύμφωνα με πληροφορίες ότι ο ΣΕΤΕ αποτελεί το “σπίτι” πολλών χιλιάδων επιχειρήσεων του Τουρισμού, από την μικρότερη έως την μεγαλύτερη και η ευθύνη του οποίου για την πρόοδο του τομέα είναι σημαντική, ανεξαρτήτως του προσώπου του προέδρου.

Ν. Αγγελόπουλος: Κοινωνική συνάντηση…

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Αγγελόπουλος, στην επιστολή με την οποία αρνείται την συμμετοχή, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΕΤΕ τονίζει ότι “…Η πρόσκλησή σας για συμμετοχή των Επιτίμων Προέδρων του Συνδέσμου στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. ήταν η αιτία να ανατρέξω μετά από 4 χρόνια, στο περιεχόμενο του Καταστατικού του ΣΕΤΕ και ειδικά στην Β’ παράγρ. του Άρθρου 30 που αναφέρεται στην Επιτροπή Θεσμών, αλλά και στο περιεχόμενο της συνάντησης που είχαν οι διατελέσαντες Πρόεδροι με εσάς πριν από την εκλογή σας. Είναι προφανές ότι μέχρι σήμερα δεν ενεργοποιήθηκαν ούτε μία φορά τα προβλεπόμενα στις υποπαραγράφους 1, 2 και 3. Επίσης δεν εφαρμόσατε ούτε τη δέσμευσή σας για τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού με στόχο τον ουσιαστικότερο ρόλο της Επιτροπής Θεσμών. Αντίθετα ακυρώθηκαν όλα στην πράξη.
Συνεπώς, η πρόσκληση των Επιτίμων Προέδρων να συμμετάσχει στην επόμενη Συνεδρίαση του Δ.Σ., αφενός έχει τελικά χαρακτήρα ετεροχρονισμένης κοινωνικής συνάντησης και αφετέρου επιβεβαιώνει δυστυχώς την αγνόηση των προβλεπομένων στο Καταστατικό του ΣΕΤΕ για την Επιτροπή Δεοντολογίας”.

Και συνεχίζει ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΤΕ: “Εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι αδιαφορήσατε και κρίνατε ότι αυτός ο ρόλος της Επιτροπής Θεσμών σας είναι άχρηστος και ίσως και ενοχλητικός. Εύχομαι η σημερινή κοινωνικού χαρακτήρα επικοινωνία σας με τους Επίτιμους Προέδρους να είναι η αφετηρία υλοποίησης των προβλεπόμενων από το Καταστατικό του Συνδέσμου του ΣΕΤΕ που θα δώσει χώρο και χρόνο για σοβαρή και ουσιώδη καταγραφή αποφάσεων, ενεργειών και μέτρων, αναγκαίων για την ουσιαστική αξιολόγηση και αναβάθμιση του Τουρισμού από τα Κέντρα λήψης αποφάσεων σε ανώτατο επίπεδο”.

Και καταλήγει με νόημα ο Νίκος Αγγελόπουλος: “Προσωπικά, διαπιστώνω σοβαρή υποβάθμιση του ευρύτατου ρόλου του ΣΕΤΕ στα περί τον Τουρισμό δρώμενα με αποτέλεσμα η διαχρονικά ασκούμενη από τις Κυβερνήσεις πολιτική για τον Τουρισμό να είναι αποσπασματική και στις περισσότερες των περιπτώσεων ατελώς πυροσβεστική. Η διαπιστωμένη καλή προαίρεση της Κυβέρνησης δεν θα μπορούσε να αγνοήσει σωστές και τεκμηριωμένες προτάσεις που θα βοηθήσουν στη διατήρηση και επανεκκίνηση του Τουρισμού προς όφελος τόσο της Οικονομίας όσο και της Απασχόλησης”.

Ο Σπύρος Κοκοτός

Ο κ. Σπύρος Κοκοτός, ο οποίος μετά τις δύο αποχωρήσεις στην διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ, “μπήκε” ξανά, δεν τοποθετήθηκε στο τέλος της, όπως έκαναν ο Σταύρος και ο Ανδρέας Ανδρεάδης. Αντιθέτως με μια συγκινητική επιστολή, με αναφορές στην ίδρυση του ΣΕΤΕ, απαντά στο επιχείρημα του κ. Ρέτσου, ότι “…σε δύο χρόνια που θα είμαι 53 ετών δεν θα λάβω μέρος σε κανένα συμβούλιο επίτιμων προέδρων και απλώς θα αποσυρθώ και θα πίνω ένα κρασάκι”, κάνοντας και αναφορές στο λιβελογράφημα Γιανναρά για “μαστροπούς στον Τουρισμό”.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κοκοτός, στην εισαγωγή της επιστολής αναφέρει ότι “Θα πρόσεξες ενδεχομένως ότι στο κλείσιμο της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Σ.Ε.Τ.Ε. στις 01/06/2021 δεν έλαβα λόγο αντίθετα με τους δύο παρόντες επίτιμους προέδρους. Ήθελα ψύχραιμα να αντιληφθώ και να συνειδητοποιήσω τι άκουσα και τι θα έπρεπε να κάνω”.

Και συνεχίζει: “Έτσι αρχικά σου γράφω δύο λόγια για το ΣΕΤΕ όπως τον ζήσαμε εμείς οι παλιοί.

Στη φωτογραφία της παρουσίασης του Σ.Ε.Τ.Ε. στην «Μεγάλη Βρετανία» εμφανίζονται τα ιδρυτικά μέλη. Θα αναφερθώ αρχικά σε αυτούς που έφυγαν από κοντά μας. Στον καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο, τον Θεόδωρο Βασιλάκη, τον Αντώνη Μουσαμά, τον Ηλία Καμμένο, τον Νίκο Μεταξά, τον Κωνσταντίνο Κουλουβάτο αλλά και αυτούς που είναι ακόμα κοντά μας.

Το μοναδικό κίνητρο όλων αυτών ήταν η ίδρυση ενός συνδέσμου που θα ενώνει όλες τις δραστηριότητες του τουρισμού, για την σωστή τουριστική ανάπτυξη, την ανάπτυξη της ποιότητας και την προστασία της αξιοπρέπειας και του ήθους των μελών του, που τότε όπως και τώρα αμφισβητείται.

Το τότε τουριστικό κατεστημένο (που αργότερα ήρθε στο ΣΕΤΕ) μας κατηγόρησε για ιδιοτέλεια και προσπάθεια αυτοπροβολής.

Το πρώτο όμως Δ.Σ. του ΣΕΤΕ συνεδρίαζε κάθε εβδομάδα με σύνθεση 100% στο γραφείο που ο Θεόδωρος Βασιλάκης είχε παραχωρήσει δωρεάν και ταξίδευε με ενοικιασμένο αεροπλάνο στο Ηράκλειο, στη Ρόδο, στη Θεσσαλονίκη, στην Κέρκυρα, για να ενημερώσει τα ελάχιστα μέλη μας και να επιστρέψει αυθημερόν στην Αθήνα.

Έτσι κτίστηκε ύστερα από προσπάθεια 22 ετών ένα εργαλείο καταξιωμένο στην κοινωνία και την πολιτεία που ο Ανδρέας Ανδρεάδης και εσύ παραλάβατε και αναπτύξατε αναμφισβήτητα σε σημαντικό βαθμό”.

ksd PRIMAGEL ΣΕΤΕ
adv

Το άρθρο 30

Για το άρθρο 30 ο πρώτος πρόεδρος του ΣΕΤΕ αναφέρει: “Προβλέποντας όμως με τον Σταύρο Ανδρεάδη και τον Νίκο Αγγελόπουλο την μελλοντική διεύρυνση του Σ.Ε.Τ.Ε. με νέα μέλη και την ανάγκη ύπαρξης ενός συμβουλευτικού οργάνου του Προέδρου του Σ.Ε.Τ.Ε., θεσμοθετήσαμε το Συμβούλιο Θεσμών και Διαφάνειας. Το συμβούλιο αυτό έγινε αποδεκτό από τους επόμενους δύο προέδρους, δεν υλοποιήθηκε όμως ποτέ παρά τις δεσμεύσεις τους.

Ακόμα αγαπητέ Πρόεδρε στο Δ.Σ. του Σ.Ε.Τ.Ε. της 01/06/2021 δήλωσες ότι σε δύο χρόνια που θα είσαι 53 ετών δεν θα λάβεις μέρος σε κανένα συμβούλιο επίτιμων προέδρων και απλώς θα αποσυρθείς και θα πίνεις ένα κρασάκι.

Σε ηλικία 62 ετών ξεκίνησα την ίδρυση του Σ.Ε.Τ.Ε. και σε δύο χρόνια που θα είσαι 53 ετών, θα είμαι 90 ετών και θα πίνω κι εγώ ένα κρασάκι και μία τσικουδιά. Ελπίζω όμως να σε πείσω να πίνουμε μαζί στα Συμβούλια Θεσμών που θα συμμετέχεις σαν Επίτιμος Πρόεδρος.

Θα πρέπει όμως να υλοποιήσεις την δέσμευσή σου για την ενεργοποίηση του Συμβουλίου Θεσμών και Διαφάνειας ή να καταργήσεις το σχετικό άρθρο από το καταστατικό, δεν πρέπει να υπάρχουν εκκρεμότητες στο καταστατικό μας”.

Τέλος, ο κ. Κοκοτός δεν παραλείπει να συγχαρεί τον Σταύρο Ανδρεάδη για την απάντησ΄του στον Χρήστο Γιανναρά, υπογραμμίζοντας: “Ανεξάρτητα όμως από το τι θα αποφασίσεις, πάντα θα πρέπει να συγχαίρουμε ενέργειες όπως η απάντηση του Σταύρου Ανδρεάδη στο λίβελο της «Καθημερινής» που αποκαλούσε τους ανθρώπους του Τουρισμού «Μαστροπούς …», τους ανθρώπους που εμφανίζονται στη φωτογραφία της «Μεγάλης Βρετανίας» ζώντες και νεκρούς «Μαστροπούς», εν ονόματι της ελευθεροτυπίας όπως ο διευθυντής της «Καθημερινής» ισχυρίστηκε στον Σταύρο Ανδρεάδη”.

Τι αναφέρει το καταστατικό

Το άρθρο 30 έχει ως εξής:

“ΑΡΘΡΟ 30
Α. Το Διοικητικό Συμβούλιο δύναται, για την καλύτερη διεξαγωγή των εργασιών του Συνδέσμου, να συγκροτήσει ειδικές επιτροπές οι οποίες τελούν υπό τον άμεσο έλεγχο του και ενεργούν κατ’ εντολή και για λογαριασμό του. Ο τρόπος λειτουργίας αυτών των επιτροπών δύναται να καθορισθεί και με εσωτερικό κανονισμό του Συνδέσμου.
Β. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ
1. Στο Σωματείο λειτουργεί μόνιμη Επιτροπή Θεσμών, η οποία έχει ως σκοπό α) την παροχή συμβουλών προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και, μέσω αυτού, προς το Διοικητικό Συμβούλιο, για θέματα, κατά την κρίση του, ιδιαίτερης σημασίας για τον τουρισμό και το Σύνδεσμο, β) την αξιοποίηση της πείρας και του κύρους των μελών που την απαρτίζουν και γ) την επισήμανση προς την Πολιτεία, τον κόσμο του τουρισμού και την ευρύτερη κοινωνία της συνοχής του Συνδέσμου και της διαχρονικής προσφοράς των διακεκριμένων μελών της.
2. Η Επιτροπή Θεσμών αποτελείται από επτά (7) μέλη. Μέλη της Επιτροπής Θεσμών είναι: α) ο εκάστοτε Πρόεδρος Δ.Σ., ως Πρόεδρός της και οι στο παρελθόν διατελέσαντες Πρόεδροι Δ.Σ. του Συνδέσμου, β) οι διατελέσαντες στο παρελθόν Αντιπρόεδροι του Συνδέσμου και γ) οι διατελέσαντες στο παρελθόν Γενικοί Γραμματείς του Συνδέσμου που εξακολουθούν να είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Σε περίπτωση που τα παραπάνω αναφερόμενα πρόσωπα είναι περισσότερα από επτά (7), δεν θα συμμετέχει το μέλος με το μικρότερο αριθμό εκλογών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου. Σε περίπτωση που δύο (2) ή περισσότερα μέλη έχουν τον ίδιο αριθμό εκλογών, ως μέλος της Επιτροπής θα παραμένει αυτό με τον μικρότερο αριθμό μητρώου εγγραφής ως μέλος του Συνδέσμου, δηλαδή το αρχαιότερο μέλος. Σε περίπτωση, που τα παραπάνω πρόσωπα, είτε επειδή δεν αποδέχθηκαν το διορισμό τους είτε επειδή δεν υπάρχουν, είναι λιγότερα από επτά (7), τα υπόλοιπα μέλη μπορούν να ορισθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο όμως μπορεί και να θεωρήσει ως επαρκή τα υπάρχοντα μέλη.
3. Η Επιτροπή Θεσμών συνεδριάζει δύο φορές το χρόνο, ή όποτε συγκαλείται από τον Πρόεδρό της ή κατόπιν έγγραφης αίτησης του 50% των μελών της πλέον ενός (το τυχόν κλάσμα παραλείπεται). Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά την κρίση του, μπορεί να ζητά τη συνδρομή ενός ή περισσοτέρων μελών της Επιτροπής Θεσμών σε θέματα εσωτερικής λειτουργίας του Συνδέσμου, σχέσεων με την Πολιτεία ή εκπροσώπησης του Συνδέσμου”.

Ο αντίλογος

Πέραν των όσων είπε  ο κ. Ρέτσος για την αποχώρησή του με την λήξη της θητείας του, αλλά και για το γεγονός ότι ο ίδιος ως πρόεδρος αποφασίζει για τα θέματα του Συνδέσμου, τις θέσεις του επικρότησαν με τοποθετήσεις τους οι κ.κ. Ανδρέας Ανδρεάδης και Γιώργος Βερνίκος, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ανήκε σε αυτός που έκαναν έντονη κριτική σε αποφάσεις του νυν προέδρου, ειδικά σε συγκεκριμένα θέματα.

Τέλος, υπήρξε και μία βαρύνουσα τοποθέτηση για υλοποίηση της συγκεκριμένης πρόβλεψης του καταστατικού, από εδώ και στο εξής, ενώ η πλειοψηφία των μελών δεν τοποθετήθηκε.

Η δεύτερη παρέμβαση…

Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη παρέμβαση των πρώτων τριών ηγετών του ΣΕΤΕ, καθώς ενόψει εκλογών, τον Μάρτιο 2017, με ανοικτή επιστολή τους, έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα, πριν την 24η γενική συνέλευση των μελών του συνδέσμου, και των εκλογών, που έγιναν  στις 18 Μαϊου.

sete ΣΕΤΕ andreadis ΣΕΤΕΣτην επιστολή τόνιζαν μεταξύ άλλων την ανάγκη διαφύλαξης των πολύτιμων επιτευγμάτων του ΣΕΤΕ, προς όφελος του Τουρισμού και της εθνικής οικονομίας και υπογράμμιζαν ότι ενόψει των εκλογών των νέων ηγεσιών τόσο στον Σύνδεσμο, όσο και μεσοπρόθεσμα στις Ομοσπονδίες, που μετέχουν σε αυτόν, θα πρέπει όλοι να λειτουργήσουν στη βάση των αξιών που διέπουν τον ΣΕΤΕ, με στόχο την ενότητα και τη συνεργασία στον τόσο σημαντικό τομέα του Τουρισμού.
Και σημείωναν με νόημα τότε: “Σήμερα, σε μία εποχή κρίσιμη για την οικονομία της χώρας και το μέλλον της, και ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους στον τουρισμό, είμαστε όλοι υποχρεωμένοι περισσότερο από ποτέ, τις όποιες επιλογές μας να τις φιλτράρουμε μέσα από αυτές τις σταθερές αξίες. Κάθε άλλο κριτήριο συνιστά περιττή ή ακόμη και βλαβερή πολυτέλεια και ως τέτοια πρέπει να απορρίπτεται”.

Η επιστολή

ksd copyright ΣΕΤΕ
money tourism copyright photo

Το πλήρες κείμενο της επιστολής που είχε δημοσιεύσει το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, έχει ως εξής:

“Τον ερχόμενο Μάϊο έχει προγραμματιστεί η 24η Γενική Συνέλευση των μελών του Σ.Ε.Τ.Ε. Έχουν περάσει ήδη 26 χρόνια από την ίδρυσή του, 25 χρόνια από την εποχή που ο συνολικός αριθμός των μελών του δεν ξεπερνούσε τα 43 και το Διοικητικό του Συμβούλιο απέρριπτε ομόφωνα αιτήσεις επιχειρηματιών να γίνουν δεκτοί ως μέλη, με την απλή καταγγελία ενός μέλους του Δ.Σ. για απρεπή δημόσια συμπεριφορά του αιτούντος.

Έκτοτε υπήρξε σταθερή η προσήλωση του ΣΕΤΕ σε αξίες και αρχές όπως:
– το ήθος,
– το υψηλό μορφωτικό επίπεδο της ηγεσίας,
– η σταθερή άρνηση προσπόρισης οποιουδήποτε προσωπικού οφέλους από την συμμετοχή στο Σύνδεσμο,
– η σύμμετρη εκπροσώπηση των διαφόρων κλάδων του Τουρισμού στο Δ. Συμβούλιο και τα Όργανά του,
– η απουσία και της ελάχιστης προσπάθειας ενός κλάδου να εκμεταλλευτεί ή να επιβάλει τις ιδέες ή τις αρχές του σε άλλον κλάδο του Συνδέσμου, η οικειοθελής αποχώρηση από την ηγετική ομάδα μελών της, όταν πλέον ο κύκλος της δημόσιας προσφοράς τους είχε επιτυχώς ολοκληρωθεί, ώστε να ανοίξουν δρόμοι σε νέους ανθρώπους, που συνιστούν διαχρονικά τις βασικές παραμέτρους στην πορεία του ΣΕΤΕ για την ανάπτυξη και την καταξίωσή του στην Επιχειρηματική Κοινότητα και την ευρύτερη κοινωνία της χώρας μας. Αποτέλεσμα αυτής ακριβώς της συνέπειας υπήρξε η ένταξη του συνόλου του επιχειρηματικού κόσμου του τουρισμού, μέσω των Ενώσεων και των Συνδέσμων του, στους κόλπους του ΣΕΤΕ. Αυτή είναι μία πολύτιμη κατάκτηση που πρέπει με κάθε τρόπο να διαφυλαχθεί.

Σήμερα, σε μία εποχή κρίσιμη για την οικονομία της χώρας και το μέλλον της, και ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους στον τουρισμό, είμαστε όλοι υποχρεωμένοι περισσότερο από ποτέ, τις όποιες επιλογές μας να τις φιλτράρουμε μέσα από αυτές τις σταθερές αξίες. Κάθε άλλο κριτήριο συνιστά περιττή ή ακόμη και βλαβερή πολυτέλεια και ως τέτοια πρέπει να απορρίπτεται.

Στο επόμενο διάστημα οι επιχειρηματίες θα κληθούν να επιλέξουν ηγεσίες στο ΣΕΤΕ, αλλά μεσοπρόθεσμα και σε Ενώσεις και Ομοσπονδίες που μετέχουν σε αυτόν.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι πρέπει όλοι να λειτουργήσουν στη βάση αυτών των αξιών με στόχο την ενότητα και την συνεργασία στον τομέα.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο ΣΕΤΕ, αντιπροσωπευτικός και ισχυρός Κοινωνικός Εταίρος, λειτουργώντας ως ο σημαντικότερος πυλώνας της Ελληνικής Οικονομίας με χιλιάδες άμεσα και έμμεσα μέλη, θα συνεχίσει να σέβεται και να εφαρμόζει τις αρχές που τον ανέδειξαν, έχοντας το κύρος, τα εργαλεία και την δύναμη να στηρίξει το σύνολο των προτάσεων του Κλάδου, για το καλό του Ελληνικού Τουρισμού, της Εθνικής μας Οικονομίας και της πατρίδας μας γενικότερα”.

Το πρώτο καταστατικό

Σημειώνεται ότι το πρώτο καταστατικό του ΣΕΤΕ το 1992, υπέγραψαν οι:

Το παρόν καταστατικό που αποτελείται από τριάντα πέντε (35) συνολικά άρθρα, αρχικά ψηφίστηκε, επικυρώθηκε και υπογράφηκε την 15η Ιανουαρίου 1992 από τα κάτωθι ιδρυτικά Μέλη:

1) Σπύρος Κοκοτός του Φωτίου,

2) Καψή Ντία του Αθανασίου,

3) Δασκαλαντωνάκης Νίκος του Ιωάννη,

4) Βασιλάκης Θόδωρος του Ευτύχιου,

5) Κουλουβάτος Κωνσταντίνος του Χρήστου,

6) Βούλγαρις Στέφανος του Σπύρου,

7) Τσιλίδης Γεώργιος του Μιχαήλ,

8) Αγγελόπουλος Νίκος του Σπύρου,

9) Γκολέμης Στυλιανός του Δημητρίου,

10) Μουσαμάς Αντώνης του Αποστόλου,

11) Αργυρού Μαρία του Παναγιώτη, συζ. Ιωάννη,

12) Παπακαλιάτης Εμμανουήλ του Ιωάννη,

13) Μεταξάς Νικόλαος του Μιχαήλ,

14) Σμπώκος Ιωάννης του Βασιλείου,

15) Καμμένος Ηλίας του Παναγιώτη,

16) Ιωάννου Δάκης του Στέλιου,

17) Σεφεριάδης Στέλιος του Αγγέλου,

18) Κωνσταντακόπουλος Βασίλης του Κων/νου

19) Μήτσης Κων/νος του Σταύρου,

20) Βερνίκος Γεώργιος του Αλεξάνδρου,

21) Τ. Γρηγοριάδης.

22) Τζίνα Μαμιδάκη

23) Εμμανουήλ Κων/νου Τσατσάκης.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *