ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Fritz Joussen ανοίγει τα χαρτιά του για την σεζόν | Που βρίσκονται οι κρατήσεις, τι περιμένει | Δεν θα υπάρχει κρεβάτι λέει για την Ελλάδα | VIDEO | ΦΩΤΟ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

“Η ζήτηση για την Ελλάδα είναι απίστευτη και αυτό οφείλεται στην επιτυχή διαχείριση της πανδημίας από την χώρα σας και την ασφάλεια που συνακόλουθα νιώθουν οι τουρίστες. Δεν θα υπάρχει κρεβάτι φέτος…”. Με την ξεκάθαρη αυτή δήλωση ο ισχυρός άνδρας της TUI Fritz Joussen στην κάμερα του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και στον Κωνσταντίνο Στ. Δεριζιώτη, δίνει το στίγμα της εφετινής σεζόν, στην ιστορική ημέρα της υπογραφής του MOU στις Βρυξέλλες για το Rhodes Co-Lab με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Fritz Joussen και Κωνσταντίνος Στ. Δεριζιώτης | ©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σε ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, ο ιδιαίτερα ευδιάθετος Fritz Joussen και “πρωτοφανώς” χαμογελαστός, μίλησε για τα πάντα, εκφράζοντας την ιδιαίτερη αισιοδοξία του για την εξέλιξη του Τουρισμού, μαζί με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, τον επικεφαλής του TUI Care Foundation Thomas Ellerbeck και τον δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη.

©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και ο Κωνσταντίνος Στ. Δεριζιώτης, ήταν το ένα από τα δύο ευρωπαϊκά μέσα που παρακολούθησαν την συνέντευξη του κ. Joussen, ενώ το μεγαλύτερο ελληνικό portal του Τουρισμού, παρακολούθησε και συμμετείχε στο πρόγραμμα ολόκληρης της ημέρας.

Joussen
Ο F. Joussen ανοίγει το δώρο που του προσέφερε ο Γ. Χατζημάρκος, ενώ μπροστά του βρίσκεται το τεύχος Ιανουαρίου 2022 του Χ&Τ με την συνέντευξή του στο εξώφυλλο | ©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μάλιστα ο Fritz Joussen έδειξε στην ταμπλέτα του τα αναλυτικά στοιχεία των κρατήσεων -τα οποία βεβαίως το Χ&Τ σέβεται και δεν αποκαλύπτει- σε ημερήσια βάση που δείχνουν από τις αρχές Μαϊου, υψηλότατες διψήφιες αυξήσεις σε σχέση με τις αντίστοιχες ημερομηνίες του 2019, εξέλιξη η οποία έχει οδηγήσει σε μικρή -στα όρια του διψήφιου- ποσοστιαία υστέρηση σε σχέση με την χρ0νιά ρεκόρ του 2019.

©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το video που ετοίμασε το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, περιλαμβάνει την συνέντευξη του ισχυρού άνδρα της TUI, ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλία του στους εργαζόμενους του ομίλου, που παρουσίασε το project Rhodes C0-Lab -γεγονός που καταδεικνύει την σημασία του- και την εκτενή συνομιλία του με τους 2 δημοσιογράφους, τον Βέλγο K. Delbeke της De Standaard και τον Κων. Στ. Δεριζιώτη, στην οποία παρεμβαίνουν οι κ.κ. Γ. Χατζημάρκος και Α. Καμπουράκης.

Joussen
©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σε τίτλους

Σύμφωνα με τον Fritz Joussen:

– Η Ισπανία παρουσιάζει ζήτηση αλλά όχι σαν την Ελλάδα
– Στην Τουρκία θα λείψουν οι Ρώσοι και θα υπάρξουν προσφορές
– Οι πελάτες του ομίλου ενδιαφέρονται για την βιωσιμότητα των διακοπών τους και για τοπικά προϊόντα και εμπειρίες

Joussen
©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

– Τα έσοδα είναι αυξημένα φέτος κατά 20% και οφείλεται τόσο στις ακριβότερες επιλογές, όσο και στις μακρύτερες διαμονές.
– Δεν υπάρχουν ορατές επιπτώσεις από την αύξηση του κόστους ζωής και του πληθωρισμού, ενώ για λίγες εβδομάδες υπήρξαν επιπτώσεις από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ερωτηθείς ο κ. Joussen για την επιλογή της Ρόδου, υπογράμμισε ότι “η Ρόδος είναι ένας εμβληματικός προορισμός, μοναδικής ομορφιάς, που οι πελάτες μας επιλέγουν ξανά και ξανά”, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, του δημάρχου Αντώνη Β. Καμπουράκη, αλλά και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Και βέβαια σημειώνει ξανά και ξανά ότι ο όμιλος TUI, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός όμιλος παγκοσμίως, εργάζεται εντατικά στα θέματα αειφορίας σε ξενοδοχεία, αεροπλάνα, κρουαζιερόπλοια, ακόμη και στις εγκαταστάσεις του.

Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη του Fritz Joussen και στο κανάλι του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στο youtube.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το Χ&Τ δημοσίευσε σχετική συνέντευξη του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου.

Joussen

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *