ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Sebastian Ebel μιλά στο Χ&Τ | Οι εκτιμήσεις για το 2023 για Ελλάδα και αγορά | VIDEO

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο νέος CEO του TUI Group Sebastian , στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Λονδίνο και της ιδιαίτερας ενδιαφέρουσας εκδήλωσης του υπουργού Τουρισμού Βασίλια Κικίλια, με την συμμετοχή και του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, μίλησε στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και στον εκδότη του Κωνσταντίνο Στ. Δεριζιώτη.

ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο επικεφαλής του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στον κόσμο, μιλώντας αποκλειστικά στο μοναδικό ελληνικό μέσο που βρίσκεται στο Λονδίνο και κάνει ρεπορτάζ, τίμησε για μια ακόμη φορά το Χ&Τ και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το 2023, τόσο συνολικά για τον Τουρισμό, όσο και για την Ελλάδα ειδικά.

Ο κ. Ebel τόνισε ότι η Ελλάδα το 2023 θα συνεχίσει να κινείται ανοδικά όσον αφορά στον Τουρισμό για μια σειρά από λόγους μεταξύ των οποίων οι “λελογισμένες αυξήσεις των τιμών των ξενοδοχείων”, το άριστο προϊόν και η έντονη επιθυμία του κόσμου να ταξιδέψει.

Μάλιστα όπως λέει χαρακτηριστικά ο κ. Ebel “αναμένουμε ισχυρή ζήτηση και το 2023”.

Την πλήρη τοποθέτηση του ισχυρού άντρα της TUI μπορείτε να την δείτε στο ρεπορτάζ με Video για την εκδήλωση μαζί με τις τοποθετήσεις Χατζημάρκου και Κικίλια.

Και βέβαια ο Sebastian Ebel δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη τιμητική αναφορά στην Ρόδο, και να μιλήσει με πολύ θερμά λόγια για το εμβληματικό project Rhodes Co Lab.

Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη του Sebastian Ebel και στο κανάλι του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στο youtube.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *