money tourism photo
© ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια αγορά ξεκινάει πιλοτικά σε ελληνική αλυσίδα στις 12 Απριλίου | Ποιο είναι το νησί!!!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στις 12 Απριλίου στην Ρόδο, στο ξενοδοχείο Grand Beach του ομίλου Μήτση, θα αφιχθούν οι πρώτοι τουρίστες από την Ολλανδία από την Sunweb και την Transavia, στο πλαίσιο ενός πιλοτικού προγράμματος για το άνοιγμα της εφετινής τουριστικής σεζόν.

SUNWEB ΑπριλίουΣτο πλαίσιο του κυβερνητικού πιλοτικού προγράμματος “Ασφαλές και υπεύθυνο ταξίδι κατά τη διάρκεια του κορονοϊού” (Safe and responsible travel during corona), η Sunweb και η Transavia έλαβαν το πράσινο φως για δοκιμαστικές-πιλοτικές διακοπές στη Ρόδο.

Αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα είναι το πρώτο βήμα στην προοπτική για το πώς οι Ολλανδοί μπορούν να απολαύσουν και πάλι όμορφες διακοπές αυτή τη θερινή περίοδο.Το πιλοτικό πρόγραμμα στοχεύει στην συλλογή νέων (συμπεριφορικών) πληροφοριών και δεδομένων σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν διακοπές με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Μαζί με την ANVR (Ολλανδική Ένωση Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και Ταξιδιωτικών Φορέων), οι εταιρίες εργάζονται εδώ και αρκετό καιρό για να προετοιμάσουν τον πρώτο πιλότο διακοπών στις 12 Απριλίου.

Οι διακοπές θα περιλαμβάνουν οκταήμερο πακέτο all-inclusive στη Ρόδο, που θα διαχειρίζονται οι Sunweb και Transavia.

Ο Frank van Oostdam, διευθυντής της ANVR, εκφράζει την εμπιστοσύνη του στα αποτελέσματα αυτού του πιλοτικού προγράμματος.

“Οι Ολλανδοί είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν στο εξωτερικό ξανά και εξίσου, οι ταξιδιωτικοί οργανισμοί είναι ενθουσιώδεις να προσφέρουν αυτές τις διακοπές. Αλλά πρέπει να είναι ασφαλείς και σε απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη ότι αυτή η πρωτοβουλία θα δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε διακοπές με ασφάλεια και με πλήρη πνευματική ηρεμία”.

Σε ένα ασφαλές “μπαλόνι” διακοπών

Σε αυτόν το πιλοτικό πρόγραμμα, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους σε ένα “μπαλόνι-φούσκα» στο πολυτελές θέρετρο Hotel Mitsis Grand Beach. Αυτό το θέρετρο θα είναι ανοιχτό αποκλειστικά στους παραθεριστές Sunweb και Transavia, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν άλλοι επισκέπτες, εκτός από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Όλες οι εγκαταστάσεις στο θέρετρο θα είναι ανοιχτές για να εξασφαλίσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών.

mitsis Απριλίου
Mitsis Grand Beach

Εκτός από το σεβασμό των υφιστάμενων μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, δεν θα επιτρέπεται στους παραθεριστές να εγκαταλείψουν το θέρετρο, καθ ‘όλη τη διάρκεια των διακοπών τους. Καθ ‘όλη τη διαδικασία κράτησης, καθώς και κατά τη διάρκεια, πριν και μετά τις διακοπές, όλοι οι ταξιδιώτες θα βρίσκονται σε στενή επαφή με τον ταξιδιωτικό πράκτορα Sunweb. Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να κάνουν μια δοκιμή κορονοϊού, πριν από τις διακοπές τους και να παρουσιάσουν μια αρνητική δοκιμή PCR κατά τον έλεγχο στο ξενοδοχείο. Πριν από το ταξίδι επιστροφής τους, θα γίνει και πάλι μια δοκιμή PCR στο ξενοδοχείο.

ksd PRIMAGEL Απριλίου
adv

Αυτοπεποίθηση

Ο Mattijs ten Brink, διευθύνων σύμβουλος του Sunweb Group δήλωσε: “Προφανώς είμαι ευχαριστημένος με το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα  διακοπών. Η ταξιδιωτική βιομηχανία λαχταρά για μια συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε θα μπορέσουμε να ταξιδέψουμε ξανά. Οι διακοπές είναι υψηλά στη λίστα επιθυμιών όλων και η ανάγκη γι’ αυτές συνεχώς αυξάνεται.

​​Οι διακοπές είναι ο τέλειος χρόνος για επαναφόρτιση, χαλάρωση και διακοπή της έντονης και κουραστικής καθημερινότητας. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν υπέροχες διακοπές. Παραμένω σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να πάμε ξανά διακοπές σύντομα”.

TRANSAVIAΟ Marcel de Nooijer, διευθύνων σύμβουλος της Transavia, είπε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε το” bit “μας αυτή τη στιγμή για να διασφαλίσουμε ότι θα αποκτήσουμε εμπειρία στον τομέα των ταξιδιών και θα μάθουμε μέσω της συνεργασίας σε αυτή την περίοδο. Μαζί με  ANVR, Corendon, TUI και Sunweb, αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα διακοπών θα μάς επιτρέψει να συλλέξουμε πολύτιμα δεδομένα, ώστε μαζί να μπορέσουμε να κάνουμε και πάλι διακοπές με ασφάλεια.

Και, φυσικά, αυτές οι πληροφορίες θα κοινοποιηθούν σε ολόκληρο τον τομέα, έτσι ώστε όλοι οι εταίροι στον ταξιδιωτικό κλάδο να μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν. Μαζί, δεν θέλουμε τίποτα περισσότερο από το να δώσουμε σε ολόκληρο τον τομέα και σε όλους τους Ολλανδούς που θέλουν να ταξιδέψουν ξανά, μια θετική προοπτική”.

Εγγραφείτε στο πιλοτικό πρόγραμμα

Τα ενδιαφερόμενα άτομα που λαχταρούν τον ήλιο, τη θάλασσα και την άμμο, μπορούν να εγγραφούν μέσω της ιστοσελίδας www.sunweb.nl από την Τετάρτη 24 Μαρτίου, στις 18:00.

Με βάση όλες τις εγγραφές, η Sunweb θα επιλέξει τους 189 παραθεριστές που θα πληρούν τα κριτήρια που ορίζει η ολλανδική κυβέρνηση για την ομάδα-στόχο.

Αυτή η ομάδα-στόχος αποτελείται από διάφορες ηλικιακές ομάδες, εξαιρουμένων των υψηλού κινδύνου. Στη συνέχεια, οι επιλεγμένοι επισκέπτες θα επικοινωνήσουν προσωπικά μέσω της Sunweb μέσω τηλεφώνου για να συζητήσουν όλες τις πληροφορίες και τις οδηγίες.

Η επιτυχία του πιλοτικού προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό θα θεωρηθεί επιτυχές, εάν ο αριθμός των λοιμώξεων είναι μηδέν. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί μπορούν απαραίτητα να χαλαρώσουν ως αποτέλεσμα ενός τόσο μικρού αριθμού. Αλλά είναι το πρώτο βήμα προς την επίτευξη αυτού. Ο πιλότος διακοπών θα πραγματοποιηθεί μόνο εάν θεωρείται ασφαλές από το RIVM. Η κυβέρνηση μπορεί να “πατήσει” το κουμπί έκτακτης ανάγκης ανά πάσα στιγμή, εάν υπάρχουν εξαιρετικά υψηλοί αριθμοί μολύνσεων ή σημάδια ανησυχητικών μεταλλάξεων στον προορισμό. Τότε οι πιλοτικές αυτές διακοπές θα ακυρωθούν. Ο πιλότος διακοπών Sunweb και Transavia, αξιολογείται από ανεξάρτητο φορέα.  

Το SUNWEB GROUP

Το Sunweb Group  είναι ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες στην Ευρώπη με κύκλο εργασιών άνω των 600 εκατομμυρίων ευρώ. Η εταιρεία είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από πολλές μάρκες που λειτουργούν σε επτά διεθνείς αγορές: Ολλανδία, Δανία, Σουηδία, Βέλγιο, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία και Γαλλία.

Η Sunweb είναι η πιο γνωστή μάρκα του ομίλου.

Η Sunweb είναι ο κορυφαίος διαδικτυακός πάροχος πακέτων διακοπών σε προορισμούς για ηλιοθεραπεία και χειμερινά σπορ.

Η Sunweb Group απασχολεί περίπου 500 άτομα και στέλνει περισσότερους από 400 ξεναγούς και διευθυντές περιοχών σε διάφορους προορισμούς διακοπών για να υποστηρίξει τους πελάτες της.

Το Sunweb Group έχει πανευρωπαϊκή ταυτότητα με επιχειρήσεις ταξιδιωτικών πρακτορείων στη Ζυρίχη (κεντρικά γραφεία), στο Ρότερνταμ (back-office), στη Girona (ανάπτυξη λογισμικού και διαδικτύου) και σε πολλά γραφεία στην Ευρώπη. Ο συνδυασμός ενός συγκεντρωτικού οργανισμού, μοναδικού περιεχομένου με αυτοεξυπηρέτηση και ενός ισχυρού διαδικτυακού επιχειρηματικού μοντέλου, είχε ως αποτέλεσμα περισσότερους από ένα εκατομμύριο ικανοποιημένους πελάτες για τον Όμιλο Sunweb κάθε χρόνο. Η Sunweb Group εξαγοράστηκε από την Triton Fund V τον Φεβρουάριο του 2019.

8 σχόλια στο “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια αγορά ξεκινάει πιλοτικά σε ελληνική αλυσίδα στις 12 Απριλίου | Ποιο είναι το νησί!!!

 1. Η ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ LOCDOWN ΜΕΧΡΙ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΧΡΙ 15 ΜΑΙΟΥ.
  ΑΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ

  1. Η ανακοίνωση λέει ότι έχει την έγκριση της ολλανδικής κυβέρνησης. Ας περιμένουμε να δούμε σε κάθε περίπτωση

  2. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας και είπε ότι εξαιρείται από την απαγόρευση.

    1. Το γράφει η επίσημη ανακοίνωση της Sunweb. Δείτε τα δημοσιεύματα στον ολλανδικό Τύπο επίσης. Είναι πολλά.

     1. Η Sunweb μπορει να ανακοινωνει οτι θελει.
      Την επισημη ανακοινωση του πρωθυπουργου θα ηθελα.
      Επισης τα δημοσιευματα του Ολλανδικου τυπου επαναλαμβανουν την ανακοινωση της Sunweb και οχι ανακοινωση του πρωθυπουργου.(γνωριζω Ολλανδικα)

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *