mirabello

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Εμβληματικό ξενοδοχείο της Κρήτης στα “χέρια” της WYNDHAM

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Συμφωνία επένδυσης και διαχείρισης του εμβληματικού συγκροτήματος MIRABELLO στο Λασίθι, υπέγραψε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του money-tourism.gr, η ZEUS International.

wyndham-grand-athens-exterior-photoΤο ξενοδοχείο θα λειτουργήσει ως WYNDHAM GRAND από την επόμενη τουριστική περίοδο του 2019 και στόχος είναι η επέκταση της περιόδου κατά 2 μήνες, στα άκρα της σαιζόν, καθώς το ξενοδοχείο διαθέτει ένα εξαιρετικό συνεδριακό, καθώς και πολύ καλές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η κίνηση αυτή της ZEUS, έρχεται σε συνέχεια της πολύ μεγάλης επέκτασης που έχει πραγματοποιήσει κυρίως στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια , την Κύπρο και την Ιταλία, αποδεικνύοντας τον δυναμισμό των ελληνικών τουριστικών εταιριών.

wyndham ksd copyright
O Geoff Ballotti, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wyndham Hotel Group με τον Χάρη Σιγανό / money tourism photo

Το ξενοδοχείο, που ανέγειρε η οικογένεια Χουρδάκη,  λειτουργεί από το 1971, αποτελώντας ορόσημο για την πόλη του Αγίου Νικολάου. Πέρασε στα χέρια των MHotels το 2004 και σε λιγότερο από δύο χρόνια ανακαινίστηκε πλήρως. Επιπλέον, από το 2005 η λειτουργία του ξενοδοχείου βρίσκεται στα χέρια της αλυσίδας Iberostar Hotels & Resorts.

Το εμβληματικό Mirabello

mirabelloΤο μεγάλο συγκρότημα χωρίζεται σε δύο μέρη, το Mirabello Beach Hotel και το Mirabello Village, που συνδέονται με μια νεόκτιστη γέφυρα. Το Mirabello Hotel, ένα υψηλό κτίριο έξι ορόφων με 176 δωμάτια, ενώ το Mirabello Village διαθέτει 115 μπανγκαλόου δημιουργώντας μια πιο ιδιωτική, αλλά πολυτελή ατμόσφαιρα. Επίσης, διαθέτει και 20 δωμάτια που διατίθενται με timesharing. Συνολικά το συγκρότημα διαθέτει 311 δωμάτια.

wyndham
Το Ramada Poseidon Loutraki

Εκτός από τις πολυάριθμες δυνατότητες σε εγκαταστάσεις και δραστηριότητες, το συγκρότημα διαθέτει την απόλυτη τοποθεσία, καθώς βρίσκεται πάνω σε δύο αμμώδεις παραλίες.

Wyndham Grand AthensΣτις προθέσεις της ZEUS International, που διευθύνεται από τον κ. Χάρη Σιγανό, είναι η εκτεταμένη ανακαίνιση του συγκροτήματος, η οποία όμως πιθανότατα θα γίνει το 2020.

Υπενθυμίζεται πως μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, το money-tourism.gr, είχε αποκαλύψει την προσθήκη ενός ακόμη ξενοδοχείου στο portfolio της WYNDHAM, στην Κύπρο αυτή τη φορά, του Royal Blue Paphos Hotel & Spa.

Η ZEUS International

Η εταιρία διαθέτει μία έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, τεχνικών και συμβούλων με πολυετή εμπειρία στην τεχνικο-οικονομική ανάπτυξη έργων στον τουριστικό τομέα, ενώ παράλληλα έχει εδραιωθεί ως μία από τις ηγέτιδες εταιρείες σχεδιασμού, εφαρμογής και παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Δημιουργώντας ευκαιρίες και ξεπερνώντας τις προκλήσεις τόσο για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και ξενοδοχείων όσο και για επενδυτές, ιδρύματα και οργανισμούς η ZEUS INTERNATIONAL με δυναμική παρουσία και δράση στην Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Κύπρο, αποτελεί αξιόπιστη επιλογή.

Παρέχοντας στρατηγικές επιχειρησιακής αναδιοργάνωσης ακόμα και των πιο σύνθετων Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, μέσω της λήψης των σωστών αποφάσεων και συγκεκριμένου προγραμματισμού υλοποίησης αυτών, επιτυγχάνεται η επίτευξη πολυεπίπεδων στόχων ικανοποιώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις.

HOTEL MANAGEMENT

Η εξειδικευμένη ομάδα της ZEUS INTERNATIONAL αναλαμβάνει τη λειτουργία και τη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων θέτοντας το όραμα και τους στόχους που είναι κατάλληλοι για την κάθε επιχείρηση συμβαδίζοντας με τις προσδοκίες του κάθε ιδιοκτήτη. Έπειτα από την έρευνα των αναγκών,  τη μελέτη των οικονομικών στοιχείων και την αξιολόγηση των δυνατοτήτων της επιχείρησης, διαμορφώνεται ένα άμεσα εφαρμόσιμο Επιχειρηματικό σχέδιο και μία εξιδεικευμένη στρατηγική για δράσεις σε όλα τα σημαντικά τμήματα λειτουργίας μίας ξενοδοχειακής μονάδας: Πωλήσεις, Marketing, Τρόφιμα & Ποτά, Τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων και Οικονομική διαχείριση.
Η επιτυχία της ZEUS INTERNATIONAL είναι μετρήσιμη με αποτελέσματα στους εξής τομείς:

 • πρόσληψη έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού και ηγετικών στελεχών
 • κατανόηση των αναγκών των πελατών και την υψηλή ικανοποίησή τους
 • σωστή διαχείριση κόστους
 • επίτευξη κερδοφορίας που αυξάνει την εμπορική αξία της επιχείρησης
HOTEL DEVELOPMENT

Το αρχιτεκτονικό και κατασκευαστικό τμήμα της ZEUS INTERNATIONAL έχει συμμετάσχει με απόλυτη επιτυχία στη μελέτη, ανακατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση ξενοδοχειακών μονάδων με ύψος επένδυσης άνω των 300 εκατομμυρίων κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 ετών στα Βαλκάνια, στην Κύπρο και στην Τουρκία.

Έχοντας αποκτήσει την απαραίτητη τεχνογνωσία μετά από συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, επενδυτές και άλλα φυσικά ή/νομικά πρόσωπα σε μια ευρεία γεωγραφική περιοχή, η ZEUS INTERNATIONAL είναι πολύ περήφανη για τη νέα της συνεργασία με την  Wyndham, μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στον κόσμο.

H ανάληψη της πλήρους ανακαίνισης και της διαχείρισης λειτουργίας του Wyndham Grand Athens, του πρώτου ξενοδοχείου της διεθνούς αλυσίδας που ανοίγει στην Ελλάδα στα υψηλότερα πρότυπα λειτουργίας, αποτελεί την αφετηρία δράσης και δυναμικής παρουσίας της ZEUS INTERNATIONAL και εντός Ελλάδας.

CONSULTING

Η ZEUS INTERNATIONAL διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων και την μεθοδική υλοποίησή τους προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδιοκτήτες, επενδυτές, Τράπεζες και οργανισμούς.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι να προτείνουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη παρακολουθώντας παράλληλα την αποτελεσματική εφαρμογή τους.

Η ZEUS INTERNATIONAL μπορεί να ενεργεί και ως σύμβουλος διαχείρισης του έργου ή και ως εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας ικανοποιώντας εξειδικευμένες ανάγκες σε θέµατα ανάπτυξης, εκσυγχρονισµού και αναδιοργάνωσης από το αρχικό στάδιο μέχρι την έναρξη λειτουργίας της επιχείρησης. Ενδεικτικές υπηρεσίες:

 • Εκπόνηση βέλτιστης λύσης Επιχειρηματικό πλάνου
 • Αποτίμηση του Έργου
 • Μελέτη βιωσιμότητας ενός project
 • Αξιολόγηση και επιτήρηση λειτουργικών διαδικασιών και προσωπικού
 • Έλεγχοι και συστάσεις σε θέματα πωλήσεων και marketing
 • Σχεδιασμός κεφαλαιακής βελτίωσης  και προϋπολογισμός
 • Εποπτεία και παρακολούθηση υλοποίησης λειτουργικού budget
 • Διαπραγμάτευση συμβάσεων Franchise
Tagged

2 σχόλια στο “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Εμβληματικό ξενοδοχείο της Κρήτης στα “χέρια” της WYNDHAM

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *