ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Στην Ελλάδα η RIXOS HOTELS (;)

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη, αναζητά ευκαιρίες επέκτασης η μεγάλη τουρκική αλυσίδα ξενοδοχείων RIXOS HOTELS.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το ενδιαφέρον του τουρκικού ομίλου, που έχει εκφραστεί εδώ και αρκετά χρόνια για την Κρήτη, το τελευταίο διάστημα έχει ενταθεί.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπήρξαν επαφές με μεγάλο και εμβληματικό ξενοδοχείο του νησιού, το οποίο ανήκει σε πάλαι ποτέ κραταιό όμιλο, που αντιμετωπίζει προβλήματα, πλην όμως υπήρξε πολύ μεγάλη απόσταση στο οικονομικό κομμάτι και δεν προχώρησαν οι συζητήσεις.
fettah-tamince_rixosΟι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η τουρκική αλυσίδα, διερευνά και την κυπριακή αγορά, κίνηση όμως η οποία βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.
Η αλυσίδα RIXOS ιδρύθηκε το 2000 στην Αττάλεια από τον Fettah Tamince, ειδικεύεται στον Τουρισμό all inclusive και το όνομά της προέρχεται από έναν από τους 7 ήρωες ( Mopsos, Kalkhas, Rixos, Labos, Machaon, Leonteus και Minyasas ) που ίδρυσαν την αρχία πόλη Perge, στην επαρχία Παμφυλίας (σημερινή περιοχή Αττάλειας) μετά την πτώση της Τροίας.
Η εταιρία διαχειρίζεται ή έχει στην ιδιοκτησία της 28 ξενοδοχεία, ενώ ένα ακόμη ανοίγει σύντομα τις πύλες του. Τα ξενοδοχεία αυτά βρίσκονται σε Τουρκία, Κροατία, Αίγυπτο, ΗΑΕ, Ελβετία, Ρωσία, Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν και Γεωργία.

Για να δούμε…

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *