Απονομή Αριστείου Τουρισμού στην ATHENS FLYING WEEK

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Αεροπορική Εβδομάδα της Αθήνας Athens Flying Week, τιμήθηκε με τη διάκριση της πιο ταχέως αναπτυσσόμενης διοργάνωσης στο χώρο του Θεματικού Τουρισμού στο πλαίσιο της συνάντησης TREASURES OF GREEK TOURISM που πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο KING GEORGE.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της ATHENS FLYING WEEK Παναγιώτης Ποδηματάς παραλαμβάνοντας το βραβείο τόνισε την τεράστια σημασία της ανάπτυξης του Θεματικού Τουρισμού σε όλα τα επίπεδα. Δήλωσε χαρακτηριστικά: “” Η βράβευση αυτή μας δίνει μεγάλη χαρά, καθώς αποτελεί την αναγνώριση του τουριστικού κόσμου για το ρόλο της Athens Flying Week στην ανάπτυξη του Θεματικού Τουρισμού. Αντίστοιχα airshows σε όλο τον κόσμο αποτελούν πόλο έλξης μεγάλου αριθμού επισκεπτών. Η Athens Flying Week το αρτιότερο airshow της νοτιοανατολικής Ευρώπης, μετά από έξι συνεχόμενα χρόνια παρουσίας, είναι πια θεσμός όλο και περισσότερο δημοφιλής στην Ελλάδα και διεθνώς. Φέτος, περισσότεροι από 3000  επισκέπτες ταξίδεψαν στην Αθήνα από το εξωτερικό για να παρακολουθήσουν το airshow μας. Ελπίζουμε στην αύξηση του αριθμού αυτού τα επόμενα χρόνια και υποσχόμαστε να διατηρήσουμε το ενδιαφέρον και την αδρεναλίνη σας “ΣΤΑ ΥΨΗ“”.

athens flying weekΣτη συνέχεια ευχαρίστησε τους περισσότερους από 300.000 θεατές που τα 6 συνεχή χρόνια της διοργάνωσης γέμισαν τα αεροδρόμια του Τατοϊου και της Τανάγρας συμμετέχοντας στον ενθουσιασμό της αεροπορικής ιδέας.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον ΕΟΤ, που αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα της διοργάνωσης αυτής στο χώρο του Θεματικού Τουρισμού στηρίζει έμπρακτα την πρωτοποριακή αυτή διοργάνωση αλλά και όλους τους χορηγούς που πιστεύοντας στη δυναμική μιας πρωτότυπης και μαζικής διοργάνωσης ειδικού ενδιαφέροντος, πλαισίωσαν τις αεροπορικές επιδείξεις με την παρουσία τους στους χώρους του κοινού και μοιράστηκαν με τους 300.000 επισκέπτες μας τη συμμετοχή τους.

Η βράβευση αυτή αποτελεί άλλη μία αναγνώριση για μια πρωτοβουλία που αποτελεί άριστο δείγμα των διευρυμένων εμπειριών που περιέχει το νέο τουριστικό προϊόν της χώρας μας.

Πλούσια σε συμμετοχές και θέαμα η Athens Flying Week έχει φιλοξενήσει πτητικά σχήματα 20 χωρών Ευρώπης, Αμερικής και Αφρικής!!!

Ανταποκριτές ειδικού τύπου ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο και διαπιστεύθηκαν για τις 2 ημέρες του airshow αλλά και ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι ανταποκριτές των διεθνών ΜΜΕ στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, η πρώτη ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου για το 2016 που έγινε από την ΙΑΠΩΝΙΑ!!!!! Το ATHENS FLYING WEEK International Airshow αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Αυτή η μεγαλειώδης Αεροπορική Εβδομάδα, τοποθετεί την Ελλάδα στο χάρτη των ευρωπαϊκών κρατών με ένα από τα εντυπωσιακότερα show αεροπορικών επιδείξεων, συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας με την προσέλκυση επισκεπτών από όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα προάγει την αεροπορική ιδέα εισάγοντας το ευρύ κοινό στο μαγικό κόσμο της αεροπορίας.

Η AFW συμπεριλαμβάνεται σε όλα τα επίσημα Air Shows’ calendars, μαζί με αντίστοιχες ετήσιες διοργανώσεις που αποτελούν εδώ και δεκαετίες μέρος της κουλτούρας των περισσότερων ευρωπαϊκών κρατών αλλά και της παγκόσμιας κοινότητας.

Φέτος, το μεγαλύτερο διεθνές αεροπορικό Show της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, “Athens Flying Week International Air Show’’ αναβαθμίστηκε και  από την 114 Πτέρυγα Μάχης, στην ΤΑΝΑΓΡΑ, έδωσε την ευκαιρία στους θεατές να ζήσουν τις απογειώσεις και προσγειώσεις των αγαπημένων τους αεροσκαφών τζετ από απόσταση αναπνοής και να απολαύσουν ένα αεροπορικό υπερθέαμα από 30 ομάδες που ήρθαν από 12 διαφορετικές χώρες, μεταξύ άλλων Βέλγιο, Ισπανία, Ιταλία, Σουηδία, Ολλανδία, Πολωνία, Αγγλία, Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα της ATHENS FLYING WEEK αλλά και η παρουσία της στο facebook, λειτουργούν με συνεχή ροή, φωτογραφικό υλικό και ενημέρωση  για τα παραλειπόμενα της διοργάνωσης.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *