Αραμπατζή : Κάλεσμα στους Γερμανούς Τουρίστες να επισκεφθούν και φέτος την Ελλάδα

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Πρόσκληση στον Γερμανικό λαό, να επισκεφθεί και φέτος για μια ακόμη φορά την Ελλάδα για να απολαύσει τα αμέτρητα πλεονεκτήματα, που προσφέρει ο υπέροχος και πολυποίκιλος ελληνικός Τουρισμός, απηύθυνε μέσω του Υπουργού Επικρατείας Dr. Helge Braun και του Υφυπουργού Εσωτερικών Dr. Ole Schroder η Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή κατά την επίσκεψή της στο Βερολίνο και τη Νυρεμβέργη με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας.
Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Β. Κικίλιας ενώ συμμετείχαν και ο Αν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ κ. Κ. Βλάσης και το μέλος του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ κ. Π. Γεωργιάδης.

Προσκεκλημένη του Ιδρύματος Αντενάουερ (KonradAdenauerStiftung) και με βασικό θέμα συζήτησης τις επιπτώσεις του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισής του από την Ελλάδα και την Ε.Ε, η κ. Αραμπατζή περιέγραψε στις συναντήσεις της με ανώτατους Γερμανούς Κυβερνητικούς Αξιωματούχους τις αρνητικές επιπτώσεις του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος στον ελληνικό Τουρισμό, λόγω των συνεχών λανθασμένων χειρισμών της παρούσας Κυβέρνησης, που απομείωσαν άδικα την εικόνα και τα κυρίαρχα πλεονεκτήματα της Ελλάδας ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού.

Υπογράμμισε δε, ότι παρά την δυσβάσταχτη υπερφορολόγηση του Τουριστικού κλάδου από την παρούσα Κυβέρνηση, η ελληνική Τουριστική Επιχειρηματικότητα θα ανταποκριθεί και πάλι επάξια στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των εκατομμυρίων επισκεπτών, που θα φιλοξενηθούν στην Ελλάδα χάρις τόσο στην ικανότητα, την αξιοσύνη και ποιότητα δεκαετιών που χαρακτηρίζει τον επιχειρηματικό κόσμο του Τουρισμού στην Ελλάδα, όσο και λόγω της κεκτημένης δυναμικής, που της εξασφάλισε η επιτυχής προηγούμενη διακυβέρνηση της ΝΔ.

Η κ. Αραμπατζή επεσήμανε σε όλους τους τόνους ότι η Ελλάδα παραμένει ένας ιδανικός Τουριστικός προορισμός, απόλυτα ασφαλής και μοναδικά ελκυστικός, παρά την πρόσκαιρη αλλοίωση της ειδυλλιακής Τουριστικής ταυτότητας της Ελλάδας στην παγκόσμια Τουριστική αγορά, που προκάλεσαν εικόνες όπως αυτή του καταυλισμού προσφύγων – μεταναστών στην Ειδομένη και αυτή του πρόχειρου καταυλισμού στην Τουριστική «βιτρίνα» της χώρας, στο λιμάνι του Πειραιά.

Τόνισε δε ότι είναι εξαιρετικά θετικό το γεγονός ότι κορυφαίοι Tour Operators της Ευρώπης αλλά και ειδικά της Γερμανίας δείχνουν αυξητική τάση για τους σημαντικούς Τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, αποτυπώνοντας έτσι τη διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης του Γερμανικού λαού για το εξαιρετικά ποιοτικό ελληνικό Τουριστικό προϊόν.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *