Athens Capital Hotel-MGallery

Athens Capital Hotel-MGallery: Η νέα εποχή φιλοξενίας στην καρδιά της Αθήνας|ΦΩΤΟ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ

Άνοιξε τις πόρτες του το καινούργιο ξενοδοχείο της Λάμψα A.E. και της Accor στην Πλατεία Συντάγματος

Σε μια μοναδική τοποθεσία, στην Πλατεία Συντάγματος, την πιο ιστορική πλατεία της χώρας, το Athens Capital Hotel-MGallery, το πρώτο ξενοδοχείο της MGallery Hotel Collection του Ομίλου Accor στην Ελλάδα, άνοιξε τις πόρτες του την 1η Σεπτεμβρίου 2020. Ως μέλος της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. και ενταγμένο στο δίκτυο της Accor, το Athens Capital Hotel – MGallery, έρχεται να συστήσει μια νέα, ιδιαίτερη φιλοσοφία φιλοξενίας στο ελληνικό κοινό.

Το νέο σημείο αναφοράς του ξενοδοχειακού χάρτη της Ελλάδας, αποτελεί μια σημαντική επένδυση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., συμφερόντων του Ομίλου Λασκαρίδη, η οποία υλοποιήθηκε σε διάστημα μόλις δύο ετών.

Σε αυτήν την κομβική στιγμή για την ελληνική φιλοξενία, το Athens Capital Hotel-MGallery αντανακλά την αισιοδοξία του Ομίλου για την ανάκαμψη της τουριστικής ανάπτυξης της Αθήνας, αλλά και την εμπιστοσύνη του στο ελληνικό τουριστικό προϊόν και όσα αυτό έχει να προσφέρει.

Ένα τοπόσημο της Πλατείας Συντάγματος

Οι τοίχοι του Athens Capital Hotel-MGallery αντηχούν τη σύγχρονη ιστορία της πρωτεύουσας. Στα τέλη της δεκαετίας του 1950, ο Κώστας Κιτσίκης σχεδίασε το αρχικό κτήριο για να στεγάσει το 1959 το θρυλικό King’s Palace, ένα από τα σημαντικότερα ξενοδοχεία της πόλης, που φιλοξένησε την αθηναϊκή και διεθνή ελίτ για δεκαετίες. Εξήντα χρόνια αργότερα, το τοπόσημο της Πλατείας Συντάγματος αναγεννήθηκε ως Athens Capital Hotel-MGallery.

Athens Capital Hotel-MGalleryΜε σεβασμό στην ιστορικότητα του κτηρίου, της περιοχής και της αθηναϊκής αστικής αρχιτεκτονικής, η σχεδιαστική προσέγγιση των MTArchitects – Massouridis Theodoraki Architects συνδέει το παρελθόν με το παρόν διατηρώντας κλασικές και κομψές γραμμές, ενώ για την εσωτερική αρχιτεκτονική η MKV Design άντλησε έμπνευση από τον ελληνικό πολιτισμό, την ελληνική φύση και τη διαχρονικότητα της Τέχνης. Ο σχεδιασμός του φωτισμού του κτηρίου και όλων των χώρων του έγινε από τη Lighting Design International, από τις κορυφαίες του είδους της διεθνώς και τον Lighting Designer, Chris Lewis.

xomenidisΟ κ. Τάσος Χωμενίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΛΑΜΨΑ Α.Ε., δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη ικανοποίηση και υπερηφάνεια, η ξενοδοχειακή οικογένεια της ΛΑΜΨΑ Α.Ε. παρουσιάζει το νέο μέλος της, το Athens Capital Hotel-MGallery. Είναι μία ξεχωριστή στιγμή για την Εταιρεία μας καθώς η λειτουργία του Athens Capital Hotel-MGallery συμπίπτει με τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή της, ενώ ταυτόχρονα εγκαινιάζεται η νέα στρατηγική συνεργασία μας με τον Όμιλο Accor».

Εκ μέρους του Ομίλου Accor, o κ. Jean-Charles Delgado, COO της Accor Νότιας Ευρώπης, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Accor το νέο Athens Capital Hotel – MGallery. Η νέα αυτή προσθήκη στον ξενοδοχειακό χάρτη της Ελλάδας σε συνεργασία με την Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. αποτελεί για εμάς σημείο αναφοράς σε μια γεωγραφική αγορά ιδιαίτερης στρατηγικής σημασίας για τον Όμιλο».

Μοναδική εμπειρία διαμονής

Η διαχρονική αισθητική, η εκλεπτυσμένη διακόσμηση και οι υψηλού επιπέδου, προσωποποιημένες υπηρεσίες εγγυώνται μια συναρπαστική εμπειρία διαμονής στα 177 δωμάτια και σουίτες του Athens Capital Hotel-MGallery, αναδεικνύοντάς τα σε ιδανική επιλογή για όσους ταξιδεύουν είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για αναψυχή.

Η Τέχνη, που πρωταγωνιστεί σε όλο το φάσμα του ξενοδοχείου, μυεί στην πολιτιστική κληρονομιά της Αθήνας, με κάθε δωμάτιο και σουίτα να φιλοξενεί έναν πίνακα της ζωγράφου Σοφίας Πετροπούλου, όλοι μέρος ιδιωτικής συλλογής εμπνευσμένης από τις Κυκλαδίτικες γραμμές και το «Ελληνικό Φως». Ανάμεσα στις σουίτες ξεχωρίζει η Προεδρική Σουίτα, στον ένατο όροφο, με την εντυπωσιακά μεγάλη βεράντα και την πανοραμική θέα στην Αθήνα και τον Λόφο του Λυκαβηττού. Εδώ δεσπόζουν τρία έργα του Ρόστισλαβ Ρομανόφ τα οποία παραπέμπουν στη φύση της Ελλάδας, μέσα από μια εξπρεσιονιστική γραφή.

Τέχνη και πολιτισμός

Η Τέχνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι όλων των ξενοδοχείων της οικογένειας Λασκαρίδη καθώς και της MGallery Hotel Collection, και το Athens Capital Hotel-MGallery δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Μεγάλος πρωταγωνιστής το Mappemonde, ένα εμβληματικό έργο ζωής του σημαντικού Έλληνα γλύπτη Γεώργιου Λάππα. Η εντυπωσιακή εγκατάστασή του ξεκινά με το κεντρικό κομμάτι της σύνθεσης στον δέκατο όροφο του ξενοδοχείου, ενώ τα περίπου 3.000 κομμάτια που το απαρτίζουν διατρέχουν όλους τους ορόφους στο αίθριο του Athens Capital Hotel-MGallery. Το εν λόγω έργο, όπως και τα υπόλοιπα έργα τέχνης της συλλογής του ξενοδοχείου, προτάθηκε στην οικογένεια Λασκαρίδη και την MKV Design από την εικαστική σύμβουλο Μαρία Μιγάδη, ενώ τη σύλληψη της τοποθέτησής του είχε η Μαρία Βαφειάδη (MKV Design).

Athens Capital Hotel-MGalleryΣημαντικό μέρος της συλλογής του ξενοδοχείου βρίσκεται και στο Galerie Café αλλά και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους με έργα αναγνωρισμένων αλλά και ανερχόμενων Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως οι Γιάννης Μόραλης, Γιάννης Αδαμάκος, Σπύρος Βασιλείου, Δημοσθένης Κοκκινίδης, Παναγιώτης Τέτσης, Ευγένιος Σπαθάρης, Στέφανος Νανόπουλος (ΝΑΝΟ), Γιάννης Σταύρου, Γιάννης Παπανελόπουλος, Τάσος Χώνιας, Χρήστος Μπαλούκος και Χριστόφορος Μπαλαμπανίδης, ενώ ο Βαγγέλης Χουρσόγλου εμπνευσμένος από το Iconic Object του ξενοδοχείου δημιούργησε μικρά γλυπτά συνδυάζοντας το παραδοσιακό μοτίβο του Ακροκέραμου με την αισθητική και την τεχνική της street art.

H γεύση στο προσκήνιο

Πιστό στην αφοσίωση της MGallery Hotel Collection για εξαιρετικές γεύσεις και με επικεφαλής τον έμπειρο και καταξιωμένο chef Δημήτρη Μπούτσαλη, το Athens Capital Hotel-MGallery προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στο επίπεδο του Lobby, το Galerie Café είναι μια πραγματική γκαλερί έργων Τέχνης με ιδιαίτερο χαρακτήρα, ενώ τα τραπεζάκια της Πανεπιστήμιου και της Κριεζώτου είναι το απόλυτο new place-to-see-and-to-be-seen της πόλης. Στο MFlavours, το κεντρικό εστιατόριο, η ποιοτική πρώτη ύλη έχει τον κύριο λόγο με το μενού να ισορροπεί ανάμεσα στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.

Το Mappemonde Bar & Lounge βρίσκεται στον δέκατο όροφο του Athens Capital Hotel – MGallery, ατενίζοντας τη ζωή της πόλης από ψηλά, καθώς προσφέρει μια θέα 360◦ με εναλλαγές από τη Βουλή, τον Λυκαβηττό, την Ακρόπολη έως και το νησί της Αίγινας. Η infinity pool σε συνδυασμό με την εκπληκτική θέα μαγεύει τον επισκέπτη και το μετατρέπει στον απόλυτο προορισμό δροσιάς για τις καλοκαιρινές μέρες.

Ακροκέραμο: Ένα σύμβολο της Αθήνας

Κάθε ξενοδοχείο της MGallery Hotel Collection διαθέτει το δικό του Iconic Object, ένα χαρακτηριστικό αντικείμενο που είναι στενά συνδεδεμένο με την πόλη που το φιλοξενεί και γίνεται μέρος της εμπειρίας του επισκέπτη. Το Iconic Object του Athens Capital Hotel – MGallery είναι το Ακροκέραμο, διακοσμητικό στοιχείο της αρχιτεκτονικής της Νεοκλασικής Αθήνας που διατηρήθηκε μέσα στα χρόνια αποπνέοντας την αληθινή ομορφιά της πρωτεύουσας και συμβολίζοντας τη διαχρονική αξία της φιλοξενίας.

Athens Capital Hotel-MGalleryΛίγο πριν ολοκληρωθεί το 2020, σε μια σημαντική στιγμή για την ελληνική τουριστική βιομηχανία, το Athens Capital Hotel-MGallery καλωσορίζει Έλληνες και ξένους επισκέπτες στη νέα εποχή της φιλοξενίας.

Το ξενοδοχείο

Στεγασμένο σε ένα εντυπωσιακό κτήριο, που χρονολογείται από το 1959, το Athens Capital Hotel – MGallery εκτείνεται σε 10 ορόφους προσφέροντας συναρπαστική θέα στην Ακρόπολη και στον Λόφο του Λυκαβηττού, ενώ η κομβική τοποθεσία του, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και Κριεζώτου, επιτρέπει στον επισκέπτη να νιώσει τον παλμό της
πόλης σε κάθε του έκφανση.

Όπως κάθε MGallery ξενοδοχείο, το Athens Capital Hotel – MGallery έχει τη δική του ιστορία να αφηγηθεί, μια ιστορία βαθιά συνδεδεμένη και εμπνευσμένη από την Αθήνα, μια ιστορία που θα δημιουργήσει ανεξίτηλες αναμνήσεις στον επισκέπτη, συστήνοντάς του όλα όσα συνθέτουν την ψυχή της πόλης.

Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., η πλέον ιστορική και εμβληματική εταιρεία ξενοδοχείων στην Ελλάδα, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τον διεθνή Όμιλο Accor για τη δημιουργία του πρώτου μέλους της MGallery Hotel Collection στη χώρα. Το νέο σημείο αναφοράς του ξενοδοχειακού χάρτη της Ελλάδας αποτελεί, όπως προαναφέρεται, μια σημαντική επένδυση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ της ΛΑΜΨΑ Α.Ε., η οποία υλοποιήθηκε σε διάστημα μόλις δύο ετών.

Η έναρξη λειτουργίας του Athens Capital Hotel-MGallery τον Σεπτέμβριο του 2020 συμπίπτει με τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση της ΛΑΜΨΑ Α.Ε. και αντανακλά την αισιοδοξία του Ομίλου για την ανάκαμψη της τουριστικής ανάπτυξης της Αθήνας, αλλά και την εμπιστοσύνη του στον ελληνικό προορισμό και όσα αυτός έχει να προσφέρει.

Παράλληλα, σε αυτήν την κομβική στιγμή για την παγκόσμια φιλοξενία, η Accor με περισσότερα από 5.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα, μια αγορά ιδιαίτερης στρατηγικής σημασίας για τη δραστηριότητά της.

Athens Capital Hotel-MGalleryΟι τοίχοι του Athens Capital Hotel-MGallery αντηχούν τη σύγχρονη ιστορία της Αθήνας. Στα τέλη της δεκαετίας του 1950, ο Κώστας Κιτσίκης σχεδίασε το αρχικό κτήριο που άνοιξε τις
πόρτες του το 1959 για να στεγάσει το θρυλικό King’s Palace, ένα από τα σημαντικότερα ξενοδοχεία της πόλης, το οποίο φιλοξένησε την αθηναϊκή και διεθνή ελίτ για δεκαετίες. Εξήντα
χρόνια αργότερα και μετά τη στέγαση ενός χρηματοπιστωτικού ιδρύματος για κάποιο διάστημα, το τοπόσημο της Πλατείας Συντάγματος, αναγεννήθηκε ως Athens Capital Hotel-MGallery
από το αρχιτεκτονικό γραφείο MTArchitects – Massouridis Theodoraki Architects, ενώ την αρχιτεκτονική των εσωτερικών χώρων επιμελήθηκε η MKV Design. Ο σχεδιασμός του φωτισμού του
κτηρίου και όλων των χώρων του έγινε από τη Lighting Design International, από τις κορυφαίες του είδους της διεθνώς και τον Lighting Designer, Chris Lewis.

Με σεβασμό στην ιστορικότητα του κτηρίου, της περιοχής που βρίσκεται και της αθηναϊκής αστικής αρχιτεκτονικής, η προσέγγιση των MTArchitects συνδέει το παρελθόν με το παρόν
και συνδυάζει ένα σύγχρονο σχεδιασμό, διατηρώντας κλασικές και κομψές γραμμές με στόχο την ανάδειξη του χαρακτήρα του και των έργων Τέχνης που φιλοξενούνται. Στην οργάνωση
των όψεων, προτάσσεται ο τριμερής οριζόντιος διαχωρισμός: βάση-κορμός-στέψη, η συμμετρία, η αξονικότητα και η ρυθμική επαναληπτικότητα των ανοιγμάτων. Ένα από τα στοιχεία που
διατηρήθηκαν είναι η μαρμάρινη σκάλα της δεκαετίας του 1950 με το καμπύλο στηθαίο-χειρολισθήρα που διατρέχει και τους 10 ορόφους, ενώ εγκαθίσταται, εκ νέου, η χρήση του roof-garden
και επανατοποθετείται η κεντρική είσοδος του ξενοδοχείου επί της οδού Πανεπιστημίου.

Athens Capital Hotel-MGalleryΌσον αφορά στην εσωτερική αρχιτεκτονική η MKV Design άντλησε έμπνευση από τον ελληνικό πολιτισμό, την ελληνική φύση και την Τέχνη. Το μάρμαρο και το ξύλο δένουν αρμονικά με τα άλλα ευγενή υλικά που έχουν επιλεγεί, παντρεύοντας κλασικές και μοντέρνες γραμμές σε ένα αποτέλεσμα διαχρονικής κομψότητας. Οι αποχρώσεις του μπλε ταιριάζουν μοναδικά με εκείνες του μαύρου και του χρυσού της MGallery Hotel Collection σε αναπάντεχους συνδυασμούς δημιουργώντας ένα ζεστό καταφύγιο για τους Έλληνες και διεθνείς επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Στις δεκαετίες του 1950-1960 η Αθήνα έζησε μία από τις ομορφότερες περιόδους της. Η κομψότητα επιβάλλεται και όλη η πόλη μιλάει για το νέο ξενοδοχείο στην Πλατεία Συντάγματος.
Το εμβληματικό King’s Palace, στα Ελληνικά, “Βασιλέων Μέλαθρον”, προκάτοχος του Athens Capital Hotel-MGallery, άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 1959 όχι μόνο για να
επιλύσει το ξενοδοχειακό πρόβλημα της πρωτεύουσας, αλλά και για να εισαγάγει μια νέα επ οχή στην αθηναϊκή ζωή.
Το “Βασιλέων Μέλαθρον” έμεινε στην ιστορία για την πολυτέλεια των χώρων του, τη χαρακτηριστική μαρμάρινη σκάλα που μένει αναλλοίωτη 60 χρόνια μετά, το καμπαρέ Coronet με τους
κυλινδρικούς πεσσούς που συγκέντρωνε την αθηναϊκή ελίτ και το καλοκαίρι μεταφερόταν στο roof garden, την αίθουσα τεΐου και το αίθριο.

Athens Capital Hotel-MGalleryΤο Κing’s Palace έχει και μία ειδική θέση στην πολιτική ιστορία της χώρας και της Μεταπολίτευσης: Σε μία από τις αίθουσές του, στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974, ιδρύθηκε το Πανελλήνιο
Σοσιαλιστικό Κίνημα-ΠΑΣΟΚ και παρουσιάστηκε η Διακήρυξή του, από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Η ίδια αυτή αίθουσα, σήμερα, πλήρως ανακαινισμένη και εκσυγχρονισμένη προσφέρεται για
επαγγελματικές συναντήσεις και εκδηλώσεις.

Κάθε δωμάτιο και σουίτα του Athens Capital Hotel-MGallery έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία διαμονής, ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Εκλεπτυσμένη αισθητική, διακριτική πολυτέλεια, προσωποποιημένες υπηρεσίες, άνεση και ζεστασιά χαρακτηρίζουν τα 177 δωμάτια και σουίτες του Athens Capital Hotel-MGallery,
αναδεικνύοντάς τα σε ιδανική επιλογή για όσους ταξιδεύουν είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για αναψυχή.

Η Τέχνη κυριαρχεί και εδώ, με κάθε δωμάτιο και σουίτα να φιλοξενεί έναν πίνακα της ζωγράφου Σοφίας Πετροπούλου, όλοι μέρος ιδιωτικής συλλογής εμπνευσμένης από τις Κυκλαδίτικες
γραμμές και το “Ελληνικό Φως”. Η θέα που διαθέτουν είναι επίσης μοναδική, αφού από τα παράθυρα και τις βεράντες τους η ματιά συναντάει το πάντα ζωντανό κέντρο της πόλης, το Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά και το έργο Mappemonde του Γιώργου Λάππα που διατρέχει το αίθριο του ξενοδοχείου.
Ο θαυμασμός για την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας είναι διάχυτος στο Athens Capital Hotel-MGallery, με τις σουίτες του να είναι αφιερωμένες σε σπουδαίες ελληνικές προσωπικότητες.
H Μαρία Κάλλας και η Μελίνα Μερκούρη συνδυάζουν τον arty χαρακτήρα του ξενοδοχείου με την αγάπη για τη γυναικεία φύση που είναι βαθιά ριζωμένη στη φιλοσοφία της MGallery Hotel
Collection, όσο οι Οδυσσέας Ελύτης και Μάνος Χατζιδάκις εκφράζουν το πάθος για κάθε μορφή τέχνης.Athens Capital Hotel-MGallery

Η MGallery Ηotel Collection

Στα ξενοδοχεία ΜGallery παίρνουν ζωή οι πιο συναρπαστικές ιστορίες. Με περισσότερες από 100 εντυπωσιακές boutique μονάδες σε όλο τον κόσμο, κάθε MGallery έχει μια μοναδική ιστορία να αφηγηθεί, εμπνευσμένη από τον προορισμό που το φιλοξενεί. Από bespoke design και mixology που αφυπνίζει όλες τις αισθήσεις, μέχρι ευεξία αφιερωμένη αποκλειστικά στο γυναικείο φύλο, στα ΜGallery οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει κάθε γωνιά του κόσμου! Κάθε επίσκεψη  σε αυτά τα μοναδικής αισθητικής ξενοδοχεία αποτελεί πηγή έμπνευσης και προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες. Μερικές από τις πιο γνωστές μονάδες MGallery είναι τα Hotel Molitor Paris, INK Hotel Amsterdam, Queens Hotel Cheltenham στην Αγγλία, Santa Teresa Hotel Rio de Janeiro, Hotel Lindrum Melbourne στην Αυστραλία, Muse Bangkok Langsuan στην Ταϊλάνδη, και Hotel des Arts Saigon στο Βιετνάμ. Η MGallery είναι μέλος της Accor, ηγέτιδας δύναμης στην ολιστική φιλοξενία (augmented hospitality) παγκοσμίως, η οποία προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε περισσότερες από 5.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε 110 προορισμούς.

Η Accor

H Αccor, ηγέτιδα δύναμη στην ολιστική φιλοξενία (augmented hospitality) παγκοσμίως, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε περισσότερες από 5.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε 110 προορισμούς. Με πάνω από 50 χρόνια εξειδίκευσης στον κλάδο της φιλοξενίας, ο Όμιλος παρουσιάζει ένα εκτεταμένο portfolio με ξενοδοχειακά brands που καλύπτουν ένα εύρος από οικονομικές μέχρι πολυτελείς επιλογές. Πέραν της φιλοξενίας, η Accor δίνει τη δυνατότητα νέων τρόπων ζωής, εργασίας και ψυχαγωγίας συνδυάζοντας την εστίαση με τη διασκέδαση, την ευεξία και τη συνεργασία. Προσφέρει επίσης ψηφιακές λύσεις που μεγιστοποιούν τις πωλήσεις, βελτιστοποιούν τις λειτουργίες του ξενοδοχείου και βελτιώνουν την εμπειρία του πελάτη. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε ένα από τα πιο ελκυστικά προγράμματα ανταμοιβής στον κόσμο. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της αειφορίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη, η Accor παρουσιάζει έντονη εταιρική κοινωνική δράση, προσφέροντας στον πλανήτη και την κοινωνία μέσω του προγράμματος “Planet 21 – Acting Here” καθώς και του επενδυτικού κεφαλαίου “Accor Solidarity”, το οποίο βοηθά στην επαγγελματική αποκατάσταση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων μέσω της εκπαίδευσης. Η Accor SA είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris (κωδικός ISIN: FR0000120404) και στην αγορά OTC (Ticker: ACRFY) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το accor.com ή ακολουθήστε μας σε Twitter και Facebook.

Η Lampsa Hellenic Hotels

Η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε», η πλέον ιστορική και εμβληματική εταιρεία ξενοδοχείων στην Ελλάδα, συμφερόντων του Oμίλου Λασκαρίδη, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο από το 1947 και δραστηριοποιείται δυναμικά στον τομέα του τουρισμού, έχοντας στην ιδιοκτησία της το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και το Ξενοδοχείο King George στην Αθήνα, το Ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο, το Hyatt Regency Belgrade και το Mercure Excelsior στο Βελιγράδι.Athens Capital Hotel-MGalleryAthens Capital Hotel-MGalleryAthens Capital Hotel-MGalleryAthens Capital Hotel-MGalleryAthens Capital Hotel-MGalleryAthens Capital Hotel-MGalleryAthens Capital Hotel-MGallery

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *