©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Αθήνα δείχνει έναν νέο “δρόμο” στη διοργάνωση συνεδρίων | Συνεργασία προορισμού με επαγγελματίες διοργανωτές

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Ο Δήμος Αθηναίων και η Διεθνής Ένωση Επαγγελματιών Διοργανωτών Συνεδρίων (IAPCO) ενώνουν τις δυνάμεις τους μέσω μιας νέας Συνεργασίας Προορισμού που ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια της IBTM World 2021.

Νωρίτερα σήμερα, ο διευθύνων σύμβουλος του Athens Development & Destination Management Agency (ADDMA), κ. Βαγγέλης Βλάχος, μαζί με τον πρόεδρο της IAPCO, Ori Lahav, και τον διευθύνοντα σύμβουλο της διεθνούς Ένωσης, Martin Boyle, υπέγραψαν διετές Συμφωνία Εταιρικής Συνεργασίας, κατά την επίσκεψή τους στο περίπτερο της Αθήνας στην IBTM.

Ως επίσημος Εταίρος Προορισμού της IAPCO, ο Δήμος Αθηναίων θα ενισχύσει τις σχέσεις του με τη διεθνή κοινότητα των Επαγγελματιών Διοργανωτών Συνεδρίων μέσω του εξαιρετικά διαπιστευμένου δικτύου μελών PCO της IAPCO. Η ADDMA θα αξιοποιήσει το διεθνές εμπορικό σήμα της, This is Athens, για να αναδείξει τη δυναμική ανάπτυξη της πόλης των Αθηνών, η οποία, τα τελευταία χρόνια, έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο, κοινωνικά συνειδητοποιημένο και βιώσιμο προορισμό για συναντήσεις και εκδηλώσεις.

Μιλώντας σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της IAPCO, Martin Boyle, δήλωσε: “Στην IAPCO, πιστεύουμε σε μακροπρόθεσμες συνεργασίες που ευθυγραμμίζονται με την αποστολή μας να αυξήσουμε τα πρότυπα εξυπηρέτησης στον κλάδο των συναντήσεων μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και της αλληλεπίδρασης με άλλους επαγγελματίες. Έχοντας συνεργαστεί με πολλά από τα ενδιαφερόμενα μέρη του κλάδου των συναντήσεων στην Αθήνα μέσω μεμονωμένων έργων, είναι λογικό να εδραιώσουμε τώρα μια πιο στρατηγική, μακροπρόθεσμη συνεργασία. Η Αθήνα ως Εταίρος Προορισμού της IAPCO, μας δίνει τώρα την εξουσία να το κάνουμε και ανυπομονούμε να διευκολύνουμε την αμοιβαία επωφελή δέσμευση στις κοινότητές μας”.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ADDMA, κ. Βαγγέλης Βλάχος, πρόσθεσε: “Πρόκειται για ένα σημαντικό ορόσημο στην υλοποίηση της στρατηγικής της πόλης, όχι μόνο για την προβολή της Αθήνας, αλλά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της βιωσιμότητας των κατοίκων μας. Ο κλάδος των συναντήσεων θα διαδραματίσει ζωτικό ρόλο σε αυτές τις προσπάθειες. Γι’ αυτό εργαζόμαστε τόσο σκληρά ώστε η Αθήνα να είναι μεταξύ των 10 κορυφαίων προορισμών συναντήσεων της Ευρώπης, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Μέσω της συνεργασίας μας με την IAPCO έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να αναδείξουμε το νέο πρόσωπο της Αθήνας, τις εξειδικευμένες υποδομές και τη μοναδική κληρονομιά της”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *