Η Αθήνα στην κορυφή των ανερχόμενων προορισμών για τους Βρετανούς

ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Αθήνα, η Βιέννη, η Λισαβόνα, η Σόφια και το Ντουμπάι, είναι οι πέντε κορυφαίοι ανερχόμενοι προορισμοί των τελευταίων πέντε χρόνων, σύμφωνα με τα στοιχεία του αεροδρομίου του Λονδίνου Stansted.

Δυναμική η παρουσία της Αθήνας

Αυτές οι πόλεις έχουν σημειώσει τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση του αριθμού των επιβατών τους – που ταξιδεύουν στους συγκεκριμένους προορισμούς από τον εν λόγω αερολιμένα – τα τελευταία πέντε χρόνια.

Για την Αθήνα αναφέρεται: «Η αρχαία πόλη της Αθήνας στην Ελλάδα προσφέρει ένα εγγυημένο μίνι διάλειμμα, με αρχαία μνημεία και ιστορική αρχιτεκτονική, μαζί με μοντέρνα μπαρ στον  και πλούσιες πλατείες. Αν και το Παρίσι, η Ρώμη και η Βαρκελώνη είναι πιο δημοφιλείς, η Αθήνα είναι ένας ιδανικός προορισμός για τους ταξιδιώτες αναψυχής».

Το αεροδρόμιο του Λονδίνου Stansted αποκάλυψε ότι: η Αθήνα (77%), η Βιέννη (77%) και η Λισαβόνα (76%) αύξησαν τη δημοτικότητά στους Βρετανούς παραθεριστές.

Το Ντουμπάι έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα κατά 40% μεταξύ των παραθεριστών λόγω της ζήτησης για πιο πολυτελείς εμπειρίες.

Ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση για ταξίδια στο Ντουμπάι, η Emirates ξεκίνησε μια νέα διπλή καθημερινή διαδρομή προς τον προορισμό από το αεροδρόμιο του Λονδίνου Stansted αυτό το μήνα.

ΠΗΓΗ

Tagged

1 σχόλιο στο “Η Αθήνα στην κορυφή των ανερχόμενων προορισμών για τους Βρετανούς

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *