Αθρόα συμμετοχή στο σεμινάριο για τον Τουρισμό των Xenos Hotels & Resorts

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Διακόσιοι πενήντα συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα πήραν μέρος στο επαγγελματικό σεμινάριο για τον Τουρισμό, που διοργάνωσε ο Όμιλος Xenos Hotels & Resorts, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Tui Blue Caravel Resort & Spa, στο Τσιλιβί Ζακύνθου.

Η φετινή διοργάνωση είχε την υποστήριξη του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού και του Εργαστηρίου Τουριστικών Ερευνών και Μελετών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν να προσφέρει δωρεάν επαγγελματική επιμόρφωση σε κρίσιμους τομείς της λειτουργίας των ξενοδοχείων, αλλά και να φέρει σε επαφή τους συμμετέχοντες με την ομάδα Ανθρωπίνου Δυναμικού των Xenos Hotels & Resorts, του μεγαλύτερου Ομίλου ξενοδοχείων στα Ιόνια Νησιά.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης «Ημέρα Καριέρας» και παρουσίαση επαγγελματικής σταδιοδρομίας στα Xenos Hotels & Resorts, ξενάγηση στα ξενοδοχεία του Ομίλου και επίσκεψη στο παραδοσιακό ελαιοτριβείο «Αρισταίον».

Το πρόγραμμα και η διοργάνωση του σεμιναρίου βαθμολογήθηκε με 4,5 στα 5 από τους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τα ερωτηματολόγια αξιολόγησης που διανεμήθηκαν.

Το σεμινάριο ήταν χωρίς κόστος και ανοιχτό προς όλους τους ενδιαφερόμενους. Ο Όμιλος προσέφερε δωρεάν διαμονή και διατροφή σε 120 συμμετέχοντες που ταξίδεψαν στη Ζάκυνθο για να το παρακολουθήσουν.

Σύμφωνα με την κα. Βένια Ξένου, Sales & Marketing Director των Xenos Hotels & Resorts: «Ο τουριστικός κλάδος είναι πολύ ευαίσθητος και εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο. Οι επιχειρηματίες του Τουρισμού οφείλουμε να δίνουμε εφόδια στους εργαζομένους του κλάδου ώστε να μπορούν να διαχειριστούν τις νέες προκλήσεις, τα νέα δεδομένα και τις νέες τάσεις που αλλάζουν διαρκώς».

40 Χρόνια Xenos Hotels & Resorts

Το φετινό, επαγγελματικό σεμινάριο συμπίπτει με τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση της πρώτης εταιρίας του Ομίλου, ο οποίος, από τη σύστασή του μέχρι σήμερα, βρίσκεται σε τροχιά οργανικής ανάπτυξης, μετρώντας δώδεκα ξενοδοχεία και ένα waterpark, στρατηγικές συνεργασίες με ταξιδιωτικούς κολοσσούς, όπως η Tui Group και η Marriot International, και 950 εργαζομένους, που είναι μέλη της μεγάλης οικογένειας των Xenos Hotels & Resorts.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *