Η Αττάλεια ξεπέρασε τη Μαγιόρκα !!! | Ρόδος και Κρήτη παραμένουν “ψηλά”

ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Οι online κρατήσεις για διακοπές φέτος στην τουρκική Ριβιέρα αυξήθηκαν κατά 24% φέτος, σύμφωνα με τα στοιχεία της IT Provider Traveltainment, που γνωστοποίησε η γερμανική ένωση online πωλήσεων ταξιδιών (VIR). Η Μαγιόρκα υποχώρησε στη δεύτερη θέση.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε η  Χουργκάντα, με αύξηση των online κρατήσεων κατά 62% φέτος, ανέφερε η ένωση. Άλλοι δημοφιλείς προορισμοί για κρατήσεις μέσω του Διαδικτύου από τη Γερμανία είναι η Ρόδος, η Κρήτη, τα Κανάρια και η Βουλγαρία.

Τα στοιχεία της Traveltainment καλύπτουν τις online κρατήσεις οργανωμένων διακοπών και διαδρομές τελευταίας στιγμής μεταξύ 22 Ιουνίου 2017 και 20 Ιουλίου 2018 για αναχωρήσεις μεταξύ 22 Ιουνίου και 10 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Εν τω μεταξύ, η Αττάλεια και η Χουργκάντα ​​είναι επίσης οι μεγάλοι νικητές για όλες τις κρατήσεις που γίνονται μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων και online φέτος, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Traveltainment για τα αεροδρόμια προορισμού.

Οι κρατήσεις στην Αττάλεια αυξήθηκαν κατά 25% τον Ιούλιο μετά από πτώση κατά 11% τον Ιούνιο και υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2018. Η πύλη της Τουρκικής Ριβιέρας ήταν ο μεγαλύτερος προορισμός με το 29% όλων των κρατήσεων για τα δέκα κορυφαία αεροδρόμια προορισμού, μπροστά από την Πάλμα (23%).

Ομοίως, η Χουργκάντα ​​σημείωσε αύξηση κατά 51% τον Ιούλιο, διατηρώντας τους υψηλούς διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης που παρατηρήθηκαν κατά το πρώτο εξάμηνο για τον κύριο αερολιμένα της Ερυθράς Θάλασσας. Το νότιο Αιγυπτιακό θέρετρο του Marsa Alam αυξήθηκε επίσης κατά 5% τον περασμένο μήνα.

Όλα τα άλλα κορυφαία αεροδρόμια προορισμού, όπως η Πάλμα, οι Κανάριες Νήσοι και η Ελλάδα, κατέγραψαν λιγότερες κρατήσεις τον Ιούλιο, σύμφωνα με στοιχεία της Traveltainment. Για τη Μαγιόρκα αυτό ήταν ο έβδομος συνεχής μήνας με λιγότερες κρατήσεις από πέρυσι και τον έκτο μήνα σε σειρά για τις Καναρίους Νήσους.

Τα μηνιαία στοιχεία καλύπτουν τις οργανωμένες διακοπές και τις κρατήσεις τελευταίας στιγμής μέσω του κορυφαίου ταξιδιωτικού γραφείου της Traveltainment και των συστημάτων κρατήσεων OTA.

ΠΗΓΗ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *