100

Αύριο η Απονομή των Hotel Design Awards, στο επίσημο Opening του 100% Hotel Show!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η τελετή απονομής των Hotel Design Awards θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στους χώρους του 100% Hotel Show στο MEC Παιανίας, με επίτιμους καλεσμένους από το χώρο της Ξενοδοχειακής και Τουριστικής αγοράς και παρουσιάστρια τη δημοφιλή ηθοποιό Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Τα Hotel Design Awards αποτελούν το δυναμικότερο θεσμό για το Ξενοδοχειακό Design και η 4η απονομή τους αναμένεται να είναι δυναμικότερη από ποτέ. Το υψηλό επίπεδο των συμμετοχών ανεβάζει την αγωνία για τους συμμετέχοντες, αλλά και δυσκολεύει το έργο των κριτών. Στην έναρξη της απονομής, θα δοθεί το περσινό βραβείο κοινού, αλλά και τα βραβεία για τα καλύτερα περίπτερα της προηγούμενης διοργάνωσης, όπως προέκυψαν από τον περσινό Διαγωνισμό Καλύτερου Περιπτέρου.

Την τελετή απονομής θα παρουσιάσει η δημοφιλής ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου, ενώ αναμένεται σημαντική προσέλευση από VIP επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας.
ΠΟΤΕ: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017
ΠΟΥ: 100% Hotel Show | Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας
ΩΡΑ: 19:00 – 20:00
Οι επισκέπτες μπορούν να προσέλθουν στο 100% Hotel Show από τις 17:00 που ξεκινάει επίσημα η έκθεση, ενώ μετά τη λήξη της απονομής θα ακολουθήσει το VIP Opening Party στο κεντρικό Lounge της έκθεσης.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *