Αυτή είναι η επιστολή της TUI για την κάλυψη των τουριστών του FTI έως τέλος Ιουνίου

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Για την κάλυψη των τουριστών του FTI έως τις 30 Ιουνίου ενημερώνει τους ξενοδόχους συνεργάτες της η TUI, με επιστολή την οποία απέστειλε, επισημαίνοντας ότι αναλαμβάνει το συμβατικό κόστος για τις επηρεαζόμενες κρατήσεις.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

“Αγαπητοί συνεργάτες ξενοδοχείων

Μετά την αφερεγγυότητα του ομίλου FTI στις 3 Ιουνίου, το Γερμανικό Ταμείο Ταξιδιωτικής Προστασίας (DRFS) ανέλαβε τη διαχείριση των οργανωμένων ταξιδιών του FTI. Στο πλαίσιο αυτό, η TUI έχει συμβληθεί ως έχουσα την υποδομή και τους πόρους για να φροντίσει τους πελάτες της FTI που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε θέρετρο στην Ελλάδα.

Η TUI συμφώνησε να αναλάβει τη διεκπεραίωση για όλους τους επηρεαζόμενους πελάτες του FTI που βρίσκονται στον προορισμό τους. Η παρούσα επιστολή σας ενημερώνει ότι η TUI δηλώνει την ανάληψη του συμβατικού κόστους για τις επηρεαζόμενες κρατήσεις του FTI στο ξενοδοχείο σας, όπως έχει συμφωνηθεί μεταξύ εσάς και του FTI, μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Παρακαλούμε σημειώστε: Προβλέπεται ότι όλες οι οργανωμένες εκδρομές, καθώς και οι κρατήσεις μόνο για διαμονή ως μέρος μιας συνδεδεμένης ταξιδιωτικής συμφωνίας, θα πραγματοποιηθούν όπως έχουν προγραμματιστεί. Οι πελάτες του FTI θα πρέπει να παραμείνουν στο κατάλυμα που έχουν κλείσει, να εξυπηρετηθούν από τους εκπροσώπους του FTI και να χρησιμοποιήσουν τις μεταφορές και την πτήση επιστροφής όπως έχουν συμφωνηθεί.

Επισυνάπτεται συνοδευτικό σημείωμα του DRFS. Σε περίπτωση που το εν λόγω σημείωμα κάλυψης δεν επαρκεί ως εγγύηση, εμείς (TUI) σας διαβεβαιώνουμε για την προκαταρκτική κάλυψη των προαναφερθέντων εξόδων που προκύπτουν. Αυτή η δέσμευση της TUI Deutschland GmbH υφίσταται αποκλειστικά και μόνο σύμφωνα με τους όρους που καθορίζονται από το DRSF.

Μαζί με το τιμολόγιό σας παρακαλούμε να μας στείλετε τα σχετικά τιμολόγια με τα ακόλουθα στοιχεία:
 Αριθμός κράτησης
 Ονόματα όλων των καλεσμένων
 Περίοδος διαμονής
 Υπηρεσίες (διαμονή/γεύματα)
 Φορολογικός συντελεστής

Οι δαπάνες που τιμολογείτε στην TUI Deutschland GmbH για τις υπηρεσίες σας δεν μπορούν επίσης να διεκδικηθούν από το DRSF.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπο της TUI οποιαδήποτε στιγμή.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας σε αυτή την εξαιρετική κατάσταση.

Με εκτίμηση”

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *