Αυτή είναι η νέα διαφημιστική καμπάνια “Live Happy” της TUI σε ολόκληρη την Ευρώπη | VIDEO

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η πρώτη μεγάλη εκστρατεία της TUI από τότε που ξεκίνησε η συνεργασία με την Leo Burnett London, παρουσιάστηκε σήμερα. Η νέα καμπάνια επιδιώκει την επανατοποθέτηση του brand στην αγορά, με μια ανανεωμένη ταυτότητα, για τον κόσμο μετά την πανδημία, με επίκεντρο τον περιορισμό των ταξιδιωτικών περιορισμών, σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η πανευρωπαϊκή καμπάνια και πλατφόρμα, με τίτλο «Live Happy», προβάλλει το εύρος της προσφοράς της TUI και δείχνει πώς αυτή η μεγάλη ποικιλία ταξιδιωτικών προϊόντων συμβάλλουν καθοριστικά στην δημιουργία μοναδικών στιγμών και αναμνήσεων που διαρκούν μια ζωή ανεξάρτητα από το ποιός είναι ο ταξιδιώτης.

Η καμπάνια ξεκινά με ένα video 60 δευτερολέπτων, σε παραγωγή της Forever σε σκηνοθεσία Kinga Burza, που θα κάνει πρεμιέρα στο πρόγραμμα  Coronation Street στο ITV και μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο εμπειριών TUI, από ταξίδια στην παραλία μέχρι την εξερεύνηση μακρινών νησιών κανό και ημερήσιες εκδρομές γύρω από ένα μαροκινό σουκ.

Με αυτή τη φρέσκια και πολύχρωμη εικόνα για το πώς μπορεί να μοιάζει ένας νέος κόσμος ταξιδιών και διακοπών, η TUI προσπαθεί να προσελκύσει ευρύτερο κοινό που αναζητά αυθεντικές τοπικές εμπειρίες στις διακοπές, χωρίς να αποξενώνει σημαντικούς αγοραστές πακέτων διακοπών. Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να είναι μια μακροπρόθεσμη καμπάνια που θα διαρκέσει για χρόνια, επανατοποθετώντας την TUI ως μια σύγχρονη, προοδευτική ταξιδιωτική εταιρεία και αποδεικνύοντας ότι η TUI διαθέτει την τεχνογνωσία, το εύρος και την κλίμακα για να δημιουργήσει την τέλεια ταξιδιωτική στιγμή για όλους τους καταναλωτές.

Η καμπάνια θα τρέξει σε είκοσι τρεις ευρωπαϊκές περιοχές, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Katie McAlister, Chief Marketing Officer, TUI, δήλωσε : «Ήταν σημαντικό για εμάς να δείξουμε ότι το TUI βοηθά στη δημιουργία πολύ περισσότερων από απλές διακοπές στην παραλία και στον ήλιο. Μαζί μας μπορείτε να κάνετε σκι, σπα, να εξερευνήσετε πόλεις και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε. Στο παρελθόν οι άνθρωποι πίστευαν ότι η TUI δεν είχε τον τύπο των διακοπών που ήθελαν να ζήσουν και η Leo Burnett βοήθησε να ζωντανέψει η οπτική μας για τα ταξίδια: ότι οι διακοπές είναι πολύ περισσότερο από “απλώς διακοπές”. Τελικά, εμπλουτίζουν τη ζωή μας για τα επόμενα χρόνια – και ήταν αυτή η ποικιλία εμπειριών που θέλαμε να αποτυπώσουμε στην καμπάνια».

Κατά την παράδοση της πρώτης εργασίας του οργανισμού για την TUI από τότε που κέρδισε τον λογαριασμό τον Ιανουάριο, ο διευθύνων σύμβουλος της Leo Burnett London Chaka Sobhani είπε: «Το Live Happy αφορά τα πράγματα που σας αλλάζουν και τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο. Οι εμπειρίες που σας βοηθούν να επανασυνδεθείτε με τους ανθρώπους και τα μέρη που αγαπάτε, να ξεκινήσετε νέα κεφάλαια και να επισκεφτείτε ξανά τα παλιά. Τα πράγματα που θυμάστε πολύ μετά την επιστροφή σας στο σπίτι. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια νέα εμφάνιση και αίσθηση που βάζει το διάσημο χαμόγελο της TUI στην καρδιά της καμπάνιας. Ένα χαμόγελο που αντιπροσωπεύει τεχνογνωσία, διασκέδαση, περιπέτεια, νέες δυνατότητες και πολλή καρδιά».

Στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της μάρκας, η Leo Burnett London ανανέωσε την ταυτότητα και τον κόσμο της μάρκας της TUI, επηρεάζοντας την εμφάνιση, την ομιλία και την αίσθηση της μάρκας για τους ανθρώπους σε όλα τα σημεία επαφής του ταξιδιού των πελατών. Η νέα εμφάνιση του brand, με φρέσκο ​​τόνο φωνής, θα επηρεάσει τα πάντα, από τη διαφήμιση, το branding με συνεργάτες και τα τουριστικά συμβούλια μέχρι τις εμπειρίες κατά την πτήση και το check-in. Το διάσημο χαμόγελο της TUI έχει επίσης ενσωματωθεί σε όλα τα οπτικά περιουσιακά στοιχεία της μάρκας για να ολοκληρώσει το makeover.

Η ομάδα

Leo Burnett

Campaign name: Live Happy

Chief Creative Officer: Chaka Sobhani

Creative Directors: Rob Tenconi & Mark Franklin

Copyrighter: Joe Miller

Art Director: Steve Robertson

Head of Design: Phil Bosher

Studio Director: Richard Pettiford

Business Director: Paul Wilde

Account Director: Robert Ellen

Account Manager: Annie Flood

Account Executive: Daisy Jackson

Head of Planning: Josh Bullmore

Senior Planner: Elly Fenlon

Project Director: Dwayne Rapley

Head of TV Production: Emily Marr

TV Producer: Stef Forbes & Lou Pegg

Art Buyer: Jo Hodge

Production Company: Forever

Director: Kinga Burza

Exec Producer: Sasha Nixon

Producer: Natalie Wetherell

Cinematographer: Monika Lenczewska

Production Designer: Anna Colomer

Service Company: Palma Pictures

Editor: Jack Singer @ Stitch

Postproduction company: Freefolk

Audio Postproduction company: Wave

 

Photographer: Tom Van Schelven

Media Agency: MediaCom

Business Director: Vicky Tait

Account Director: Justyna Hodun

Comms Planning Manager: Aisha Addison

TUI’s Brand Team

CMO: Katie McAlister

Group Director of Brand & Content: Toby Horry

Global Campaigns Senior Brand Lead: Felicity Walker

Head of Brand Identity & Creative: Christian Torres

Global Campaigns Brand Manager: Jennifer Smith

Head of Brand Strategy: Sara Ali

Design Studio

Executive: Alex Johns

Creative Director: Julien Queyrane

Design Director: Tom Munckton

Strategy Director: Rachel Corponi

Client Director: Magali Johnson

Client Manager: Naomi Williams

Designer: Joni Kirton

Designer: Tom Hadaway

Design Director: Charlotte Francis

Designer: Hayden Shields

Designer: Diane Dear

Η TUI UK

 Η TUI UK και Ireland είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, το πρόγραμμα διακοπών της TUI UK & Ireland επηρεάστηκε πολύ και η επιχείρηση ανταποκρίθηκε παρέχοντας ευέλικτες επιλογές για τους πελάτες, ενώ ακολουθούσε τις κυβερνητικές ταξιδιωτικές συμβουλές.

Η TUI UK & Ireland έχει μια ομάδα άνω των 9.000 υπαλλήλων και το πλήρες πρόγραμμα των διακοπών της εξυπηρετεί πάνω από έξι εκατομμύρια πελάτες κάθε χρόνο. Ως μέρος του Ομίλου TUI, είναι η επιχείρηση πίσω από τα εμπορικά σήματα TUI, First Choice, Marella Cruises και Crystal Ski Holidays, καθώς και τα TUI Lakes & Mountains, TUI Tours και TUI River Cruises, και  TUI BLUE.

Όταν είναι σε πλήρη λειτουργία η αεροπορική της εταιρεία, TUI Airways, εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 85 προορισμούς σε 38 χώρες.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *