Αυτή είναι η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Jet2holidays

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Jet2holidays επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες με μια νέα έκδοση της διαφημιστικής της καμπάνιας, που επικεντρώνεται στο μήνυμα “Summer’s Saved!”

Στις τηλεοπτικές οθόνες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, προβάλλονται τρεις νέες διαφημίσεις που θα παρουσιάσουν τη βραβευμένη εμπειρία Jet2holidays σε νεαρά ζευγάρια, ζευγάρια και οικογένειες.Οι διαφημίσεις αναφέρουν τις εξαιρετικές προσφορές που είναι διαθέσιμες αυτό το καλοκαίρι και ενθαρρύνουν τους πελάτες να κάνουν κράτηση για ένα πακέτο διακοπών με προστασία ATOL απευθείας ή σε ένα τοπικό ανεξάρτητο ταξιδιωτικό γραφείο.

Κάθε διαφήμιση έχει αναπτυχθεί για να δείξει τη χαρά που βιώνει κάθε κοινό όταν βρίσκεται σε διακοπές με προστασία ATOL με το Jet2holidays .

Οικογενειακή διαφήμιση Jet2holidays :

Jet2holiday s ζευγάρι διαφήμιση:

Οι νέες διαφημίσεις θα υποστηρίζονται από καμπάνιες Video on Demand, ραδιόφωνο, ψηφιακό, εκτός σπιτιού και κοινωνικών μέσων και έχουν αναπτυχθεί για να παρουσιάσουν τις πολύτιμες στιγμές διακοπών που ζουν ζευγάρια και οικογένειες ενώ ταξιδεύουν με  Jet2.com και Jet2holidays, όπως την απόλαυση της πισίνας , τον ήλιο ή το φαγητό μαζί. Κάθε αγγελία συνοδεύεται από το κομμάτι υπογραφής, ” Hold My Hand” από τον Jess Glynne.

Οι νέες διαφημίσεις θα κάνουν πρεμιέρα κατά τη διάρκεια δημοφιλών τηλεοπτικών προγραμμάτων όπως το Vera, το Celebrity Gogglebox και το The Voice Kids.

Ο Steve Heapy, Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays είπε: «Λειτουργούμε σε 44 φανταστικούς προορισμούς φέτος το καλοκαίρι και είμαστε στην ευχάριστη θέση να μεταφέρουμε πελάτες στις διακοπές τους. Συνεχίζουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να προσφέρουμε την κορυφαία εμπειρία πελατών μας στον κλάδο και με μερικές φανταστικές προσφορές διαθέσιμες, είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι διαφημίσεις θα εμπνεύσουν τους ανθρώπους να κάνουν κράτηση για το επόμενο ταξίδι τους, μαζί μας”.

Οι διαφημίσεις δημιουργήθηκαν από το The Home Agency.

ksd
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *