wta

Αυτοί βραβεύτηκαν στα World Travel Awards (WTA) | Πρωταγωνίστησε η Ελλάδα

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η φετινή τελετή απονομής των παγκόσμιων βραβείων τουρισμού World Travel Awards (WTA), Grand Final Gala Ceremony 2018, πραγματοποιήθηκε στη Λισαβόνα, με την Ελλάδα και τα ελληνικά ξενοδοχεία, να “σαρώνουν”.

Τα WTA, λειτουργούν, ως θεσμός, κάθε χρόνο από το 1993 και τιμώνται από κορυφαίους εκπροσώπους της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Τα WTA αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως σφραγίδα ποιότητας.

World Travel Awards (WTA)
World Travel Awards (WTA) 2018

Οι τελετές γκαλά WTA θεωρούνται ευρέως ως οι καλύτερες ευκαιρίες δικτύωσης στην ταξιδιωτική βιομηχανία, στην οποία συμμετέχουν κυβερνητικοί και βιομηχανικοί ηγέτες, καθώς και διεθνή έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

Η Ελλάδα κατάφερε να αποσπάσει και παγκόσμιες διακρίσεις, κάτι που συνιστά μεγάλη επιτυχία, τόσο για τη χώρα, όσο και για τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα, παγκόσμια διάκριση απέσπασαν το ξενοδοχείο Aristi Mountain Resort & Villas ως το καλύτερο οικολογικό κατάλυμα, η εταιρεία HotelBrain διακρίθηκε ως κορυφαία στη διαχείριση ξενοδοχείων για το 2018 και το Mideast που διακρίθηκε ως “WORLD’S Leading Destination Management Company 2018”.

Δείτε συγκεντρωτικά τη λίστα με τις ελληνικές επιτυχίες στις ευρωπαϊκες διακρίσεις:

wtaWorld’s Leading Eco-Lodge 2018: Aristi Mountain Resort & Villas, Greece

Europe’s Leading Beach Destination 2018 : Πελοπόννησος

Europe’s Leading Beach Hotel 2018 : Porto Zante Villas & Spa

Europe’s Leading Boutique Hotel 2018: Kivotos Mykonos

Europe’s Leading City Break Destination 2018: Αθήνα

Europe’s Leading Luxury Island Resort 2018: Grand Resort Lagonissi

Europe’s Leading Luxury Lifestyle Resort 2018: Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli

Europe’s Leading Luxury Villa Resort 2018: Elounda Beach Hotel & Villas

Europe’s Leading Luxury Wedding Resort 2018: Grand Resort Lagonissi

Europe’s Leading New Resort 2018: Lesante Blu Exclusive Beach Resort

Europe’s Leading Seafront Resort 2018 :Elounda Bay Palace

Europe’s Leading Tourist Attraction 2018: Ακρόπολη

Europe’s Leading Villa Resort 2018: Porto Zante Villas & Spa

Europe’s Leading Destination Management Company 2018: Mideast Travel Worldwide

Europe’s Leading Hotel Management Company 2018: HotelBrain Europe’s Leading

National Tourism Strategy & Campaign 2018 | ΕΟΤ

Europe’s Leading Regional Airline 2018 | Aegean Airlines

Η Hotel Brain

Μεταξύ των βραβευθέντων, περιλαμβάνεται και η Hotel Brain, η οποία βραβεύθηκε ως  World’s Leading Hotel Management Company 2018.

O πρόεδρος της εταιρίας κ. Κωνσταντίνος Ζήκος δήλωσε σχετικά: “Η σκληρη δουλειά, η έντιμη και συνεπής στρατηγική επιβραβεύονται.  Σε ενα περιβάλλον δύσκολο οι Έλληνες επιχειρηματίες του Τουρισμού, η Πολιτεία, οι θεσμικοί φορείς τοποθέτησαν την Ελλάδα μας ψηλά στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Αυτή είναι η αξία αυτού του βραβείου. Η αναγνώριση της αξίας των ανθρώπων του Τουρισμού και του success story του. Και εμείς ως Hotel Brain προσπαθήσαμε και θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις”.

H Mideast

Για πρώτη φορά στην ιστορία της και πάνω στα 35α γενέθλιά της, η Mideast παραλαμβάνει τον τίτλο “WORLD’S Leading Destination Management Company 2018” από τα World Travel Awards™, τα Oscars της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Η βράβευση της Mideast τον περασμένο Ιούνιο ως Europe’s Leading DMC, χάρισε στην εταιρία την υποψηφιότητά της στη μεγαλύτερη κατηγορία διεθνώς, δίπλα σε γίγαντες του τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Mideast κατάφερε να ξεχωρίσει και να αναδειχθεί πρώτη στην κατηγορία της μέσα από ψηφοφορία του κοινού.

wtaΗ Γενική Διευθύντρια της Mideast, κα Κατερίνα Μούσμπε, δήλωσε σχετικά: «Η βράβευσή μας ως “WORLD’S Leading DMC” γέμισε τις καρδιές όλων μας με ικανοποίηση, αναγνωρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα 35 χρόνια ομαδικής δουλειάς και επιτυχίας της εταιρίας μας. Το βάρος, όμως, της ευθύνης που φέρει η νέα, τιμητική τιτλοφόρησή μας, είναι τεράστιο και αυτή είναι για εμάς η πιο μεγάλη πρόκληση: να συνεχίσουμε να αποτελούμε το παράδειγμα ξεπερνώντας για μία ακόμα φορά τους εαυτούς μας. Όχι με αυτοσκοπό την όποια διάκριση, αλλά προς όφελος του πελάτη, μέσα από επένδυση σε νέες τεχνολογίες ακολουθώντας τις τάσεις που ορίζει η ψηφιακή μας εποχή. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση. Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά, από τα βάθη της καρδιάς μας, όλους τους πελάτες, συνεργάτες και την ομάδα μας που μας ανέβασαν στην κορυφή του κόσμου».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *