Αυξημένες οι πωλήσεις ταξιδιών στη Βρετανία | Σημείο αναφοράς τα ελληνικά νησιά

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Νέα άνοδο σημείωσαν τον Ιούνιο οι πωλήσεις ταξιδιών στο Ην. Βασίλειο, με τα ελληνικά νησιά να βρίσκονται στις πρώτες προτιμήσεις των Βρετανών, οι οποίοι σχεδιάζουν διακοπές στο εξωτερικό στη συντριπτική πλειοψηφία τους, εφέτος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Travel Counsellors, οι πωλήσεις ταξιδιών groups για τον Ιούνιο έφτασαν τα 76,6 εκατομμύρια λίρες, αυξημένες κατά 14,5% σε σχέση με πέρυσι, ενώ οι πωλήσεις αναψυχής για τον μήνα έφτασαν τα 54,9 εκατομμύρια λίρες, σημειώνοντας αύξηση 15,1%

Οι επιδόσεις αυτές οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στον αυξημένο αριθμό καταναλωτών, που έκαναν καθυστερημένες κρατήσεις για καλοκαιρινές διακοπές.

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για όσους εξακολουθούν να κάνουν κρατήσεις για το φετινό καλοκαίρι είναι η Μαγιόρκα, τα ελληνικά νησιά, η Κροατία και η Πορτογαλία.

Η εταιρία ανέφερε επίσης πωλήσεις άνω των 4,3 εκατομμυρίων λιρών την τελευταία Παρασκευή του Ιουνίου -την πιο επιτυχημένη ημέρα του μήνα.

Τον Ιούνιο 64 ταξιδιωτικοί σύμβουλοι πέτυχαν τον καλύτερο μήνα πωλήσεών τους, με τέσσερις να ξεπερνούν τις 300.000 λίρες Αγγλίας και ένας τις 500.000 λίρες Αγγλίας.

Οι πωλήσεις επαγγελματικών ταξιδιών αυξήθηκαν κατά 13,2% σε 21,7 εκατομμύρια λίρες τον περασμένο μήνα, σε σχέση με τον Ιούνιο του 2022.

Σε σχετικές δηλώσεις της η διευθύνουσα σύμβουλος και εμπορική διευθύντρια της Travel Counsellors για το Ηνωμένο Βασίλειο, Kirsten Hughes, είπε: “Έχουμε δει μια αύξηση της ζήτησης για διακοπές της τελευταίας στιγμής, καθώς και ανθρώπους που σχεδιάζουν τώρα πιο μακροπρόθεσμα, συμπεριλαμβανομένων των αναχωρήσεων για τον επόμενο χειμώνα. Οι αριθμοί έρχονται επίσης μετά την πρόσφατη παρουσίαση της ανανεωμένης ταυτότητας του εμπορικού μας σήματος, καθώς συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτή τη θετική δυναμική και να προχωρούμε στην επόμενη φάση του ταξιδιού μας”.

Σύμφωνα με την ίδια, η εταιρία παραμένει επικεντρωμένη στην υποστήριξη των επιχειρήσεων ώστε να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους με τον τρόπο που τους ταιριάζει, οπλισμένοι με τις προσωπικές, ψηφιακές μας επιδόσεις και τις γνώσεις της παγκόσμιας κοινότητας, γνωρίζοντας ότι αυτό είναι ζωτικής σημασίας για τη συνέχιση της επιτυχίας των επιχειρήσεων.

 

Tagged

1 σχόλιο στο “Αυξημένες οι πωλήσεις ταξιδιών στη Βρετανία | Σημείο αναφοράς τα ελληνικά νησιά

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *