CelestyalExperience

Celestyal Cruises: Ανακοίνωσε τις κρουαζιέρες για το 2022 – 2023

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Celestyal Cruises, βραβευμένη ως η πρώτη επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει με χαρά ότι τα προγράμματά της για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν στις 5 Μαρτίου 2022 με το νέο της απόκτημα το Celestyal Experience και την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι».

Το εμβληματικό πλοίο, που προστέθηκε στο στόλο της Celestyal Cruises το 2020, ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ξεκινήσει τις κρουαζιέρες του το 2021, αλλά, λόγω της πανδημίας, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση το 2022 με την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι» και θα επισκεφθεί προορισμούς στην Ελλάδα (Αθήνα και Ρόδος), την Αρχαία Έφεσο, το Ισραήλ (Άστοντ), την Αίγυπτο (Πορτ Σαίντ) και την Κύπρο (Λεμεσός). Θα προσφέρει all-inclusive κρουαζιέρες, σε τιμές που ξεκινούν από €879, ανά άτομο. Από τις 7 Ιανουαρίου του 2023, το Celestyal Experience θα ξεκινήσει κρουαζιέρες επτά και δεκατεσσάρων διανυκτερεύσεων που θα διαρκούν ολόκληρο το έτος.

Όλες οι αναχωρήσεις για το 2022- 2023 θα είναι διαθέσιμες προς κράτηση από τις 20 Μαΐου.

celestyal cruisesΗ επανέναρξη της κρουαζιέρας επτά διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» θα πραγματοποιηθεί στις 9 Απριλίου 2022 με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Experience, το οποίο θα επισκέπτεται την ιστορική πόλη της Θεσσαλονίκης. Οι επιβάτες σε αυτή τη μοναδική κρουαζιέρα θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα εκπληκτικά παλαιοχριστιανικά και βυζαντινά μνημεία της πόλης, τα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, τα μνημεία του «Μεγάλου Αλεξάνδρου», αλλά και την πλούσια, ρωμαϊκή εβραϊκή κληρονομιά της. Η πόλη είναι, επίσης, γνωστή ως «γαστρονομικός παράδεισος» για τις ξακουστές ταβέρνες της. Η Θεσσαλονίκη θα αποτελέσει παράλληλα λιμάνι επιβίβασης, λόγω της εύκολης πρόσβασής της οδικώς από τα Βαλκάνια και την Βόρεια Ελλάδα, αλλά και της σημαντικής αεροπορικής της διασύνδεσης με την Βόρεια και Δυτική Ευρώπη.

Στα πιο δυνατά στοιχεία της κρουαζιέρας «Εκλεκτό Αιγαίο» συγκαταλέγονται η διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη και η επίσκεψη στις εκπληκτικές μονές των Μετεώρων. Αυτή η κρουαζιέρα θα επισκεφθεί και την Καβάλα, τη βόρεια, αιωνόβια πόλη του Θρακικού Πελάγους, γνωστή και ως «γαλάζια πόλη», λόγω των κρυστάλλινων νερών της, της θρυλικής και ατμοσφαιρικής θέας προς τη θάλασσα από τον κόλπο της πόλης, αλλά και της γραφικής, ιστορικής, παλιάς πόλης που απλώνεται ψηλά στη χερσόνησο της Παναγίας. Η γοητευτική αυτή παλιά πόλη αποτελείται από ένα μωσαϊκό σπιτιών με κόκκινα τούβλα σε σπειροειδή διάταξη και το Βυζαντινό φρούριο, γνωστό ως «Κάστρο», ενώ η αρχαία πόλη των Φιλίππων, όπου βρίσκεται η πρώτη χριστιανική εκκλησία στην Ευρώπη, απέχει μόλις εννέα μίλια από το κέντρο της παλιάς πόλης και αποτελεί ένα σημαντικό πρωτοχριστιανικό κέντρο, μετά από την επίσκεψη του Αποστόλου Παύλου στην πόλη το 49 μ.Χ.

ksd PRIMAGEL
adv

Η κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο», λόγω αυξημένης ζήτησης, θα συνεχίσει στις 4 Μαρτίου 2023 με έξι προγραμματισμένα δρομολόγια με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Experience, ενώ θα επιστρέψει στις 28 Οκτωβρίου 2023 με ακόμα δέκα κρουαζιέρες, αυτή τη φορά με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, προσφέροντας για πρώτη φορά αναχωρήσεις ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.  Οι τιμές για τις all-inclusive κρουαζιέρες ξεκινούν από €869, ανά άτομο.

celestyal cruises Στη συνέχεια, η κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» θα ξεκινήσει στις 30 Απριλίου 2022 από την Αθήνα με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Experience και προορισμούς τη Ρόδο, τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, τη Σαντορίνη, τη Μήλο, τη Μύκονο και την Αρχαία Έφεσο, με all-inclusive τιμές που ξεκινούν από €879, ανά άτομο. Στις 15 Οκτωβρίου 2022, το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Experience θα πραγματοποιήσει για μία φορά τη συναρπαστική κρουαζιέρα, «Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου», ακολουθώντας την πορεία του Αποστόλου Παύλου, διασχίζοντας τη Μεσόγειο. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν έμπειρους ξεναγούς να διηγούνται παραστατικά τις λεπτομέρειες αυτής της θρησκευτικής και ιστορικής διαδρομής, με επισκέψεις στη γενέτειρα του Αποστόλου Παύλου, στην περιοχή που ήταν η ρωμαϊκή πόλη της Ταρσού. Θα περιηγηθούν, επίσης, στο μνημείο του Αγίου Παύλου στη Μονή Βλατάδου, στους Φιλίππους, στη φυλακή όπου ο Άγιος Παύλος και ο Άγιος Σίλας κρατήθηκαν αιχμάλωτοι, ενώ με ειδικό τελεφερίκ θα οδηγηθούν στην Ακρόπολη της Περγάμου, αλλά και θα περιηγηθούν στην αρχαία πόλη της Εφέσου. Το 2023, το Celestyal Experience θα προσφέρει επιπλέον αναχωρήσεις για την κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» από τις 15 Απριλίου έως τις 14 Οκτωβρίου, όταν και θα πραγματοποιήσει δύο κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου».

Το Celestyal Experience θα ολοκληρώσει τις κρουαζιέρες του το 2022 με δύο ειδικές εορταστικές κρουαζιέρες. Μία 10ήμερη, Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα στις 17 Δεκεμβρίου 2022 με τιμή €1259, ανά άτομο, που θα αναχωρεί από τον Πειραιά με επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη, τη Σμύρνη, τη Ρόδο, τη Λεμεσό, την Αλεξάνδρεια και τη Χάιφα στο Ισραήλ, όπου θα διανυκτερεύσει, ώστε οι επιβάτες να έχουν την ευκαιρία να περάσουν τόσο την Παραμονή όσο και την ημέρα των Χριστουγέννων στους «Αγίους Τόπους». Η Πρωτοχρονιάτικη κρουαζιέρα οχτώ διανυκτερεύσεων αναχωρεί στις 27 Δεκεμβρίου για να υποδεχθεί το 2023, με επισκέψεις στο Ηράκλειο, τη Σαντορίνη, την Αρχαία Έφεσο, διανυκτερεύοντας στην Κωνσταντινούπολη, όπου εορτάζεται ο ερχομός του Νέου Έτους με πυροτεχνήματα, και το Βόλο. Αυτή η κρουαζιέρα προσφέρεται από €1139, ανά άτομο. Οι συγκεκριμένες κρουαζιέρες μπορούν να συνδυαστούν για μία καταπληκτική απόδραση δεκαοχτώ διανυκτερεύσεων σε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο, ξεκινώντας από €2189, ανά άτομο. Το 2023, οι μοναδικές εορταστικές κρουαζιέρες θα πραγματοποιηθούν στις 16 Δεκεμβρίου η μεν Χριστουγεννιάτικη για έντεκα διανυκτερεύσεις και στις 27 Δεκεμβρίου η δεύτερη για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς.

Το Celestyal Experience έχει χωρητικότητα έως και 1.800 επιβάτες σε 789 καμπίνες, εκ των οποίων οι 166  διαθέτουν μπαλκόνι ή μεγάλες βεράντες. Το Celestyal Experience, που πρόσφατα ανακαινίσθηκε ριζικά, θα προσφέρει στους επισκέπτες μια ευχάριστη εμπειρία εν πλω με όλη τη ζεστασιά της παραδοσιακής, ελληνικής φιλοξενίας, ενώ, λόγω του μεσαίου μεγέθους του, είναι κατάλληλο για πρόσβαση και σε μικρότερα λιμάνια, ένα βασικό χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί την Celestyal Cruises και τις κρουαζιέρες της, αφού προσεγγίζει προορισμούς που παραμένουν απρόσιτοι για τα μεγαλύτερα πλοία.

«Καθώς ξεκινάμε την ασφαλή επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων μας αυτό το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις 12 Ιουνίου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το σχεδιασμό μας για την επόμενη διετία, με τη συναρπαστική προσθήκη του κρουαζιερόπλοιου Celestyal Experience στο στόλο μας. Το Celestyal Experience ενσαρκώνει τη δέσμευση της Celestyal Cruises για μια οικεία, αυθεντικά ελληνική εμπειρία σε ένα σύγχρονο, καλά εξοπλισμένο, μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοιο, που αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στη συνεχή μας ανάπτυξη», δήλωσε ο επικεφαλής Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises, κος Leslie Peden.

Διευρυμένο Πρόγραμμα το 2022 και 2023 για τις Δημοφιλείς Κρουαζιέρες 3 και 4 Διανυκτερεύσεων με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia

Για όσους αναζητούν αποδράσεις λιγότερων ημερών και περιηγήσεις από νησί σε νησί σε συνδυασμό με εξορμήσεις σε χερσαίους προορισμούς, η κρουαζιέρα «Εικόνες Εξερεύνησης» ξεκινάει στις 4 Μαρτίου 2022 με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, το οποίο θα συνεχίσει από τις 14 Μαρτίου έως τις 28 Οκτωβρίου με την κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου» και μεταξύ τις 31 Οκτωβρίου και 25 Νοεμβρίου θα πραγματοποιεί και πάλι την κρουαζιέρα «Εικόνες Εξερεύνησης». Οι κρουαζιέρες τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου», με αναχώρηση από το λιμάνι του Λαυρίου, θα επισκέπτονται τη Μύκονο, την Πάτμο, την Κρήτη και τη Σαντορίνη στην Ελλάδα και το Κουσάντασι (Αρχαία Έφεσος), ξεκινώντας από €399, ανά άτομο, ενώ οι κρουαζιέρες τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου» που επίσης αναχωρούν από το λιμάνι του Λαυρίου και επισκέπτονται τη Μύκονο, την Πάτμο, τη Ρόδο, την Κρήτη, τη Σαντορίνη στην Ελλάδα και την Αρχαία Έφεσο, ξεκινούν από €499, ανά άτομο.

celestyal cruisesΟι χειμερινές κρουαζιέρες «Εικόνες Εξερεύνησης», σχεδιάστηκαν λαμβάνοντας υπόψη, αφενός τη μικρότερη διάρκεια της ημέρας κατά την χειμερινή περίοδο αφετέρου τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα των προορισμών. Και στις δύο κρουαζιέρες τριών και  τεσσάρων διανυκτερεύσεων, περιλαμβάνεται η Σύρος, ως νέος προορισμός και προσφέρεται ολοήμερη παραμονή στη Σαντορίνη σε όλες τις αναχωρήσεις. Η Σύρος, πρωτεύουσα των Κυκλάδων, προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικές εικόνες και μάλιστα χωρίς πολυκοσμία, όπως τα γραφικά νεοκλασικά κτίρια που «ξεφυτρώνουν» κατά μήκος του λόφου της Ερμούπολης και δίνουν μία γεύση από την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας. Η Celestyal Cruises δίνει στους επιβάτες την ευκαιρία, μέσω μίας ειδικά σχεδιασμένης περιήγησης στο νησί να γνωρίσουν τα πιο όμορφα σημεία του, όπως η Ερμούπολη, γνωστή ως η πόλη του Ερμή, το Δημαρχείο που σχεδιάστηκε από τον Γερμανό αρχιτέκτονα Ernst Ziller, το θέατρο του Απόλλωνα που αποτελεί μια μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνο και σχεδιάστηκε από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Pietro Campo, αλλά και το πρώτο ναυπηγείο στην Ελλάδα, που συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι σήμερα. Στην κρουαζιέρα περιλαμβάνεται, επίσης, και μια δεύτερη εκδρομή στην αρχαία πόλη της Εφέσου, κατά τη διάρκεια της ολοήμερης παραμονής του κρουαζιερόπλοιου στο Κουσάντασι.

H all-inclusive κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Εξερεύνησης» ξεκινά από μόλις €399, ανά άτομο, ενώ ή ίδια κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων ξεκινά από €499, ανά άτομο. Το 2023, η κρουαζιέρα «Εικόνες Εξερεύνησης» θα αναχωρήσει στις 3 Μαρτίου, για ένα ταξίδι τριών διανυκτερεύσεων.

Όλες οι κρουαζιέρες του 2022 και του 2023 διαθέτουν τη βραβευμένη allinclusive εμπειρία της Celestyal Cruises, συμπεριλαμβάνοντας στην τιμή απεριόριστη κατανάλωση κλασικών ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, δύο εκδρομές, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα.

Η Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises έχτισε γρήγορα μία πολυβραβευμένη εταιρική φήμη και αναγνώριση, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της. Η εταιρεία διαχειρίζεται τρία κρουαζιερόπλοια, που το καθένα αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η μοναδική ελληνική κληρονομιά που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία με την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται η εταιρεία, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Βραβεία

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Celestyal Cruises τιμήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στα αναγνωρισμένα MedCruises Awards. Η εταιρεία κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Εταιρεία Κρουαζιέρας με τον υψηλότερο βαθμό επίδειξης Αλληλεγγύης και Δέσμευσης στον κλάδο κατά τη διάρκεια της Πανδημίας», με γνώμονα τόσο τη συνολική προσφορά της στην τοπική κοινωνία που δραστηριοποιείται, όσο και στον κλάδο συνολικά, με αφορμή την επένδυση της προσθήκης ενός νέου κρουαζιερόπλοιου στο στόλο της, εν μέσω αυτής της κρίσιμης περιόδου.  Τον Ιούνιο 2020, η Celestyal Cruises απέσπασε τρία βραβεία στα Tourism Awards στο μεγαλύτερο και πιο διακεκριμένο διαγωνισμό για την ελληνική τουριστική βιομηχανία. Για έβδομη συνεχή χρονιά, η Celestyal Cruises κέρδισε κορυφαίες διακρίσεις με τρία Tourism Awards: πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία «Guest Experience Excellence», χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Δράσεις για την προσέγγιση ειδικών κοινών/ εθνικοτήτων» και ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Solo Travel» .

Τον Φεβρουάριο του 2020, η Celestyal Cruises διακρίθηκε στα Cruise Excellence Awards για την κρουαζιέρα της «4 Ήπειροι», ως το καλύτερο δρομολόγιο κρουαζιέρας για το 2019. Τον Ιούνιο του 2019, η Celestyal Cruises τιμήθηκε για την αλληλεγγύη και τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο, στα βραβεία Med Cruise Awards, στη Γένοβα. Το Δεκέμβριο του 2019 και 2018 αντίστοιχα, η Celestyal Cruises έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks Awards της Cruise Critic, της μεγαλύτερης διαδικτυακής κοινότητας κρουαζιέρας στον κόσμο. Τον Φεβρουάριο του 2018, η Celestyal Cruises παρέλαβε τέσσερα βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards: δύο βραβεία για την κατάκτηση της πρώτης θέσης για Εκδρομές στην Ξηρά και την Αξία, και δύο βραβεία δεύτερης θέσης, για τις Υπηρεσίες και την Ψυχαγωγία. 

Υγιεινή & Ασφάλεια

Στη Celestyal Cruises, οι κύριες προτεραιότητές μας είναι η συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία και η ασφάλεια  των επιβατών, του πληρώματος και των τοπικών κοινωνιών που επισκεπτόμαστε. Ως μέλη της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA), έχουμε δεσμευτεί να υιοθετήσουμε τα απαραίτητα και θεμελιώδη στοιχεία των ενισχυμένων πρωτόκολλων υγιεινής, στο πλαίσιο της σταδιακής επανέναρξης της κρουαζιέρας. Επικαιροποιημένα από κορυφαίους επιστήμονες, εμπειρογνώμονες ιατρούς, Ευρωπαϊκές και Ελληνικές υγειονομικές αρχές, τα πρωτοκόλλα αυτά θα εφαρμόζονται στη συνολική εμπειρία της κρουαζιέρας. Τα μέτρα Ασφάλειας και Υγιεινής θα αξιολογούνται διαρκώς και θα αναπροσαρμόζονται βάσει των τρεχουσών εξελίξεων στην πορεία της πανδημίας στην Ευρώπη και της λήψης νέων μέτρων πρόληψης, θεραπείας και περιορισμού του ιού. 

Κοινωνική Υπευθυνότητα

Η Celestyal Cruises δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Από το 2015, πάνω από 2.000 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου, Ίου και Σάμου απήλαυσαν ένα «ταξίδι στη γνώση» παρακολουθώντας ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα- πρωτοβουλία της Celestyal Cruises. Συμπληρωματικά, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών, αλλά και την ευημερία των παιδιών.

Πιστοποίηση ISO

Όλο το φάσμα της διαχείρισης των κρουαζιερόπλοιων, όπως η τεχνική διαχείριση, οι τομείς του ξενοδοχείου και των πληρωμάτων και η διοικητική διαχείριση είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Η DNV-GL, η οποία αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

Tagged

1 σχόλιο στο “Celestyal Cruises: Ανακοίνωσε τις κρουαζιέρες για το 2022 – 2023

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *