celestyal cruises

Η Celestyal Cruises ολοκληρώνει τα καλοκαιρινά δρομολόγια στο τέλος Αυγούστου | “Αναβάλει” Φθινόπωρο – Χειμώνα, επανέναρξη Μάρτιο 2022

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Celestyal Cruises, βραβευμένη ως η πρώτη επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο πρόκειται να ολοκληρώσει με επιτυχία και βάσει του αρχικού της προγραμματισμού τα ειδικά καλοκαιρινά της δρομολόγια.

Πιο συγκεκριμένα, το «Μυθικό Αρχιπέλαγος» με το Celestyal Olympia και το προσαρμοσμένο «Ειδυλλιακό Αιγαίο» με το Celestyal Crystal, θα έχουν ως καταληκτική ημερομηνία για φέτος τις 30 Αυγούστου και τις 28 Αυγούστου αντίστοιχα.

Η καλοκαιρινή περίοδος του 2021 αποτέλεσε ένα πρώτο σημαντικό βήμα στη σταδιακή επαναφορά σε μία κανονική περίοδο λειτουργίας μετά από την παρατεταμένη παύση του 2020. Η επιτυχημένη εφαρμογή των ενισχυμένων πρωτοκόλλων υγιεινής και ασφάλειας που συμφωνήθηκαν από κοινού με τις υγειονομικές αρχές και υιοθετήθηκαν από τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA) ήταν πραγματικά καθοριστική στο να εξασφαλίσουν μία θετική αλλά και αξέχαστη εμπειρία τόσο για τους φιλοξενούμενούς της, όσο και για το πλήρωμα της Celestyal μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

Η εταιρεία το Φθινόπωρο και το Χειμώνα επικεντρώνεται κυρίως στην προσέλκυση επισκεπτών από πιο μακρινές αγορές, όπου αποτελούν την κύρια πηγή επιβατών για τις πιο σύντομες κρουαζιέρες της των τριών ή τεσσάρων διανυκτερεύσεων. Με τους ισχύοντες ταξιδιωτικούς περιορισμούς και τη συνεχή εξέλιξη και επιβολή επιπρόσθετων περιορισμών που θα ισχύσουν στις περισσότερες αγορές όπου επιλέγουν κρουαζιέρες για αργότερα μέσα στη χρονιά, είναι εμφανές ότι οι ταξιδιώτες είναι λιγότερο πρόθυμοι να ταξιδέψουν το προσεχές φθινόπωρο ή το χειμώνα, κυρίως σε μικρότερης διάρκειας κρουαζιέρες.  Για αυτό το λόγο, η Celestyal Cruises αποφάσισε να ματαιώσει τις κρουαζιέρες για το φθινόπωρο και το χειμώνα και να επανεκιννήσει τα δρομολόγια της το Μάρτιο 2022, βάσει και του προγράμματος που έχει ανακοινώσει, καθώς διαφαίνεται ότι μέχρι τότε οι συνθήκες θα έχουν επανέλθει σε μία κανονικότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο, όσοι επιβάτες έχουν καταβάλει το αντίτιμο της κρουαζιέρας και έχουν επηρεαστεί από αυτή την αναστολή των κρουαζιέρων που θα πραγματοποιούνταν εντός του χρονικού διαστήματος Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου του 2021, θα έχουν την επιλογή είτε να λάβουν πλήρη επιστροφή του χρηματικού ποσού που κατέβαλαν, είτε να εξαργυρώσουν τη προκαταβολή τους σε κρουαζιέρες του 2022 ή του 2023, λαμβάνοντας 20% επιπρόσθετη έκπτωση στο επόμενο ταξίδι τους.

Celestyal
Ο κ. Κ. Θεοφιλίδης

«Είμαι εξαιρετικά περήφανος για τους συναδέλφους τόσο στην ξηρά όσο και εν πλω, τους συνεργάτες και τις κοινότητες που δραστηριοποιούμαστε, με τους οποίους συνεργαστήκαμε πολύ στενά για αυτή την επιτυχημένη αλλά με πολλές προκλήσεις καλοκαιρινή περίοδο, για να προσφέρουμε μία εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες μας, με την παράλληλη εφαρμογή των ενισχυμένων και αυστηρών πρωτοκόλλων ασφάλειας και υγιεινής. Έχουμε την πεποίθηση ότι λάβαμε τη σωστή απόφαση να μην προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση κρουαζιέρων για το φθινόπωρο και χειμώνα. Η Celestyal Cruises συνεχίζει να προσελκύει ένα μεγάλο μέρος των επισκεπτών της από πολλές αγορές παγκοσμίως που η κάθε μία έχει μία συγκεκριμένη προτιμώμενη περίοδο ταξιδιού, ενώ ήταν κατανοητό πως οι επισκέπτες από τις κύριες αγορές μας δεν επιθυμούσαν την αναστάτωση από τις συνεχείς μεταβολές στους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, κυρίως όσον αφορά στις κρουαζιέρες μικρότερης διάρκειας του φθινοπώρου και του χειμώνα. Σημειωτέον δε ότι και στην αρχή της πανδημίας το 2020, ήμασταν μία από τις πρώτες εταιρείες κρουαζιέρας που αναστείλαμε την λειτουργία μας, αντιλαμβανόμενοι τη λειτουργική πραγματικότητα, κάτι το οποίο πράττουμε και στη συγκεκριμένη  περίπτωση,» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης.

H Celestyal Cruises παρουσίασε πρόσφατα τις κρουαζιέρες της για το 2022 και το 2023, γεγονός που αναδεικνύει τη διαρκή ανάπτυξη της εταιρείας στην περιοχή, επιδεικνύοντας την αφοσίωσή της για κρουαζιέρες όλο το χρόνο στην Ανατολική Μεσόγειο. «Τους επόμενους μήνες ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε πολλές νέες εμπειρίες που θα μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες μας από το 2022 και ύστερα. Επιπλέον, το φθινόπωρο θα διαθέσουμε ένα νέο σύστημα κρατήσεων για τους ταξιδιωτικούς μας συνεργάτες, προσφέροντας μεγαλύτερη δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης. Είναι ήδη μεγάλο το ενδιαφέρον των κρατήσεων για το επόμενο έτος, γι’ αυτό και το Μάρτιο του 2022 θα ξεκινήσουμε ξανά τις κρουαζιέρες μας και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τους επισκέπτες μας και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τη μοναδική εμπειρία κρουαζιέρας της Celestyal Cruises που εστιάζει στους προορισμούς, εντός, όπως όλα δείχνουν, ενός πιο ομαλοποιημένου περιβάλλοντος» πρόσθεσε ο κ. Θεοφιλίδης.

Η Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises έχτισε γρήγορα μία πολυβραβευμένη εταιρική φήμη και αναγνώριση, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της. Η εταιρεία διαχειρίζεται τρία κρουαζιερόπλοια, που το καθένα αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η μοναδική ελληνική κληρονομιά που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία με την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται η εταιρεία, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Βραβεία

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Celestyal Cruises τιμήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στα αναγνωρισμένα MedCruises Awards. Η εταιρεία κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Εταιρεία Κρουαζιέρας με τον υψηλότερο βαθμό επίδειξης Αλληλεγγύης και Δέσμευσης στον κλάδο κατά τη διάρκεια της Πανδημίας», με γνώμονα τόσο τη συνολική προσφορά της στην τοπική κοινωνία που δραστηριοποιείται, όσο και στον κλάδο συνολικά, με αφορμή την επένδυση της προσθήκης ενός νέου κρουαζιερόπλοιου στο στόλο της, εν μέσω αυτής της κρίσιμης περιόδου.  Τον Ιούνιο 2020, η Celestyal Cruises απέσπασε τρία βραβεία στα Tourism Awards στο μεγαλύτερο και πιο διακεκριμένο διαγωνισμό για την ελληνική τουριστική βιομηχανία.

Για οκτώ συνεχόμενα χρόνια τώρα, η Celestyal Cruises έχει λάβει πολλές κορυφαίες διακρίσεις στα Τουριστικά Βραβεία, μεταξύ των οποίων ένα βραβείο Platinum για την Αριστεία της Εμπειρίας Επισκεπτών, το Χρυσό Βραβείο για Πρωτοβουλίες Εξοικείωσης για Ειδικές Διεθνείς Ομάδες Στόχου, το Ασημένιο Βραβείο για το Solo Travel και για τις Πρωτοβουλίες CSR και το Χάλκινο για την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού της. Τον Φεβρουάριο του 2020, η Celestyal Cruises διακρίθηκε στα Cruise Excellence Awards για την κρουαζιέρα της «4 Ήπειροι», ως το καλύτερο δρομολόγιο κρουαζιέρας για το 2019. Τον Ιούνιο του 2019, η Celestyal Cruises τιμήθηκε για την αλληλεγγύη και τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο, στα βραβεία Med Cruise Awards, στη Γένοβα. Το Δεκέμβριο του 2019 και 2018 αντίστοιχα, η Celestyal Cruises έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks Awards της Cruise Critic, της μεγαλύτερης διαδικτυακής κοινότητας κρουαζιέρας στον κόσμο. Τον Φεβρουάριο του 2018, η Celestyal Cruises παρέλαβε τέσσερα βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards: δύο βραβεία για την κατάκτηση της πρώτης θέσης για Εκδρομές στην Ξηρά και την Αξία, και δύο βραβεία δεύτερης θέσης, για τις Υπηρεσίες και την Ψυχαγωγία.

Υγιεινή & Ασφάλεια

Στη Celestyal Cruises, οι κύριες προτεραιότητές μας είναι η συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία και η ασφάλεια  των επιβατών, του πληρώματος και των τοπικών κοινωνιών που επισκεπτόμαστε. Ως μέλη της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA), έχουμε δεσμευτεί να υιοθετήσουμε τα απαραίτητα και θεμελιώδη στοιχεία των ενισχυμένων πρωτόκολλων υγιεινής, στο πλαίσιο της σταδιακής επανέναρξης της κρουαζιέρας. Επικαιροποιημένα από κορυφαίους επιστήμονες, εμπειρογνώμονες ιατρούς, Ευρωπαϊκές και Ελληνικές υγειονομικές αρχές, τα πρωτοκόλλα αυτά θα εφαρμόζονται στη συνολική εμπειρία της κρουαζιέρας. Τα μέτρα Ασφάλειας και Υγιεινής θα αξιολογούνται διαρκώς και θα αναπροσαρμόζονται βάσει των τρεχουσών εξελίξεων στην πορεία της πανδημίας στην Ευρώπη και της λήψης νέων μέτρων πρόληψης, θεραπείας και περιορισμού του ιού.

Κοινωνική Υπευθυνότητα

Η Celestyal Cruises δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Από το 2015, πάνω από 2.000 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου, Ίου και Σάμου απήλαυσαν ένα «ταξίδι στη γνώση» παρακολουθώντας ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα- πρωτοβουλία της Celestyal Cruises. Συμπληρωματικά, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών, αλλά και την ευημερία των παιδιών.

Πιστοποίηση ISO

Όλο το φάσμα της διαχείρισης των κρουαζιερόπλοιων, όπως η τεχνική διαχείριση, οι τομείς του ξενοδοχείου και των πληρωμάτων και η διοικητική διαχείριση είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Η DNV-GL, η οποία αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

ksd
adv
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *