Χ. Θεοχάρης στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Καμία σχέση Τουρισμού – αύξησης κρουσμάτων | Ανοίγουμε πανιά για μια καλύτερη σεζόν

VIDEO ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Δήλωση για το άνοιγμα του ελληνικού Τουρισμού στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, έκανε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, στο περιθώριο των σχετικών ανακοινώσεων, αλλά και της παρουσίασης της καμπάνιας.

Ο κ. Θεοχάρης εκφράζει την πεποίθησή του ότι η σεζόν του 2021 θα είναι επιτυχημένη, καθώς τα μηνύματα από όλες τις αγορές είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά για την Ελλάδα, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Τονίζει ακόμη, ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι σήμερα η Ελλάδα προβάλλεται παγκοσμίως σαν υπόδειγμα διαχείρισης της COVID-19, σε σχέση με τον ασφαλή τουρισμό. “Αποδείξαμε ότι ο Ελληνικός τουρισμός δίνει μάχες και τις κερδίζει. Αποδείξαμε ότι στην Ελλάδα έχουμε σχέδιο, συντεταγμένο, επιστημονικό και επαγγελματικό. Και, κυρίως, το εφαρμόζουμε με ευσυνειδησία και αφοσίωση» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης.

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει ο υπουργός Τουρισμού στις άριστες σχέσεις με τις εταιρίες Κρουαζιέρας, ενώ ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι ο Τουρισμός δεν επιβάρυνε ούτε στο ελάχιστο, σύμφωνα με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, την επιδημιολογική εικόνα της χώρας και τα κρούσματα Covid. Ζητά δε να σταματήσει αυτή η “μίζερη και δυσφημιστική συζήτηση”.

Ακόμη ο υπουργός υπογραμμίζει την σημασία της ανακοίνωσης εδώ και 2,5 περίπου μήνες του ανοίγματος του ελληνικού Τουρισμού, όπου παρά τα προβλήματα τηρήθηκε απαρέγκλιτα.

Δείτε την συνέντευξη στο κανάλι του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, στο youtube.

ksd PRIMAGEL Θεοχάρης
adv

 

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *