ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ : Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Συνεντεύξεις που θα συζητηθούν, επιτυχημένα business stories και όλες οι εξελίξεις στον Τουρισμό, τόσο σε επίπεδο χώρας, αλλά και διεθνώς, συνθέτουν την εικόνα του νέου τεύχους του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.

saloni ARNAOYTAKHSΣτην πλούσια θεματογραφία του περιοδικού, σημείο αναφοράς αποτελεί η συνέντευξη του περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρου Αρναουτάκη. Ο επανεκλεγμένος στην «καρέκλα» της Περιφέρειας, Κρητικός πολιτικός, με ειλικρινή, όπως πάντα, διάθεση, μιλάει για τα έργα αναπτυξιακού χαρακτήρα, προϋπολογισμού 480 εκατ. ευρώ, τα οποία ολοκληρώθηκαν στην Περιφέρεια, αλλά και για το νέο αναπτυξιακό πλάνο, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού, ο κ. Μανώλης Μανούσος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχειακού ομίλου Cyan Group of Hotels, στην Κρήτη, εξαπολύει δριμύ κατηγορώ για την εξοντωτική φορολογική πολιτική που επιβάλλεται στα ξενοδοχεία, ενώ η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα. Σοφία Μαυρίδου, μας… συστήνει την Πιερία.

saloni MANOYSOSΣτο νέο τεύχος του περιοδικού ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα του World Competitiveness Yearbook του Διεθνούς Ινστιτούτου για τη Διαχείριση της Ανάπτυξης – IMD για την ανταγωνιστικότητας της χώρας μας, αλλά και τα αποτελέσματα του προγράμματος Γαλάζια Σημαία του Διεθνούς Ιδρύματος για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση – FEE, σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα είναι τρίτη στον κόσμο σε Γαλάζιες Σημαίες.

saloni thema ANTAGONISTIKOTITAΕξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η νέα, ετήσια έκθεση της Διεθνούς Ένωσης Εκθέσεων και Συνεδρίων – ICCA, για τη θέση της Αθήνας μεταξύ των 25 δημοφιλέστερων συνεδριακών προορισμών στον κόσμο, αλλά και η νέα μελέτη του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων για την πορεία του ελληνικού Τουρισμού.

Ακόμη, στο νέο τεύχος του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ο αναγνώστης μπορεί να ανακαλύψει νέα επιχειρηματικά projects και προτάσεις της αγοράς ή να μυηθεί στα μυστικά του καφέ.

Καλή ανάγνωση…

Δείτε το τεύχος εδώ.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *