Χρήστος Μιχαλάκης: Μεγάλη αισιοδοξία και εξαιρετικές προκρατήσεις -καλύτερες του 2019- στη Βρετανία | VIDEO

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μεγάλη αισιοδοξία και εξαιρετικές προκρατήσεις χαρακτηρίζουν αυτή την στιγμή την βρετανική αγορά τονίζει σε συνέντευξή του στην κάμερα του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ο πρόεδρος των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Ρόδου Χρήστος Μιχαλάκης. Μάλιστα ο πρόεδρος των ταξιδιωτικών πρακτόρων του σμαραγδένιου νησιού αποκαλύπτει ότι οι προκρατήσεις αυτή την στιγμή είναι καλύτερες από τις αντίστοιχες του 2019 για το 2020.

Ο Χρήστος Μιχαλάκης υπογραμμίζει την σημασία του εμβληματικού έργου Rhodes Co Lab καθώς οι μεγάλοι tour operators ζητούν πιστοποιήσεις και διασφαλίσεις για την προστασία του Περιβάλλοντος από τα καταλύματα, ενώ εν κατακλείδι εκφράζει την αισιοδοξία του για την πορεία του Τουρισμού τόσο στην Ελλάδα, όσο και στα Δωδεκάνησα και την Ρόδο. Δεν παραλείπει δε να μνημονεύσει τις δράσεις του δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας για την προώθηση του Τουρισμού.

Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη του προέδρου των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Ρόδου Χρήστου Μιχαλάκη και στο κανάλι του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στο youtube.

Tagged

1 σχόλιο στο “Χρήστος Μιχαλάκης: Μεγάλη αισιοδοξία και εξαιρετικές προκρατήσεις -καλύτερες του 2019- στη Βρετανία | VIDEO

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *