Χρυσό βραβείο για το Porto Carras Grand Resort στα Energy Mastering Awards 2015!

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Μια ακόμα αναγνώριση του περιβαλλοντικού έργου του Porto Carras Grand Resort έρχεται με τo Gold βραβείο στην κατηγορία Energy Efficiency – Ξενοδοχεία & Αναψυχή στα Energy Mastering Awards 2015.
Η τελετή απονομής έλαβε χώρα την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015, στο Cine Κεραμεικός, σε μια ιδιαίτερα εορταστική & αισιόδοξη ατμόσφαιρα.
Σ’ έναν προικισμένο από τη φύση τόπο σαν την Σιθωνία Χαλκιδικής, η αειφόρος τουριστική ανάπτυξη του μοναδικού αυτού συγκροτήματος που βασίζεται στην εξοικονόμηση ενέργειας, στη διαχείριση των ακτών, στην διαχείριση και εξοικονόμηση νερού και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, πραγματοποιείται επί δεκαέξι συνεχή έτη και αποτελεί βασικό πυλώνα κάθε νέου επενδυτικού σχεδίου της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.
Με παράδοση στη φιλοξενία, αλλά και σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, το Porto Carras Grand Resort διαθέτει μεταξύ άλλων: εργοστάσιο αφαλάτωσης θαλάσσιου ύδατος και παραγωγής πόσιμου νερού, εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων, τριτοβάθμιο βιολογικό καθαρισμό, βιολογικές καλλιέργειες, ανάπτυξη χλωρίδας, προστασία πανίδας, συστηματική ανακύκλωση και ποιοτικό έλεγχο προϊόντων.
Το χρυσό αυτό βραβείο στα Energy Mastering Awards 2015 επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο την συνέπεια, την αφοσίωση καθώς και τις διαρκείς προσπάθειες της διοίκησης και των ανθρώπων συνολικά του Porto Carras Grand Resort για την εξασφάλιση της οικολογικής ισορροπίας στο κλάδο του τουρισμού.
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *