Η Civitatis στοχεύει σε 50% παγκόσμια αύξηση των ταξιδιωτών το 2024 | 10 εκατομμύρια ταξιδιώτες το 2023

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Με αταλάντευτη εστίαση στην αδιάκοπη επέκταση, η Civitatis, η κορυφαία τεχνολογική πλατφόρμα για κρατήσεις ισπανόφωνων για περιηγήσεις, ημερήσιες εκδρομές και ξεναγήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, τόσο στα κανάλια B2C, όσο και στα κανάλια B2B, στοχεύει σε μια φιλόδοξη παγκόσμια ανάπτυξη 50% στους ταξιδιώτες το 2024.

Η είδηση αυτή ακολουθεί τις πρόσφατες ανακοινώσεις της εταιρίας για την επίτευξη του ορόσημου των 10 εκατομμυρίων ταξιδιωτών στο τέλος του 2023, σημειώνοντας αύξηση 31% σε σχέση με το 2022, και τη σημαντική επέκταση του αριθμού των συνεργαζόμενων προϊόντων και προμηθευτών μέχρι το τέλος του 2023, φτάνοντας συνολικά τα 87.000 προϊόντα, που παρέχονται από 6.000 συνεργάτες.

Μετά τον στρατηγικό διορισμό περιφερειακών διευθυντών σε κρίσιμες αγορές της Λατινικής Αμερικής, όπως το Μεξικό, η Αργεντινή και η Κολομβία, που ενεργούν ως διαχειριστές χωρών σε αυτές τις περιοχές για να εφοδιάσουν την Civitatis να καλύψει ποικίλες περιφερειακές ανάγκες, η εταιρία προσβλέπει σε τριψήφια ανάπτυξη σε αυτές τις περιοχές.

Επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις ανάπτυξης της Civitatis, μόλις αυτή την εβδομάδα η εταιρία κατέλαβε την πρώτη θέση στην ετήσια κατάταξη των ισπανικών επιχειρήσεων που είναι πιθανό να γίνουν “μονόκεροι” -νεοφυείς επιχειρήσεις με αποτίμηση 1 δισ. δολάρια- που δημοσιεύθηκε από την Expansión, την κορυφαία οικονομική εφημερίδα της Ισπανίας.

Η πρόσφατη ανάπτυξη και επιτυχία της Civitatis οφείλεται στην στρατηγική διεθνοποίησης της εταιρίας, η οποία επικεντρώνεται σε ισπανόφωνες αγορές όπως η Λατινική Αμερική, επιτρέποντας την πρόσβαση σε κορυφαίους προμηθευτές και ενισχύοντας έτσι την ποικιλία των προσφορών που είναι διαθέσιμες σε πελάτες B2B και B2C.

Εκτός από τη βαθιά κατανόηση της δυναμικής της αγοράς και την ακλόνητη δέσμευση για αριστεία, η Civitatis έχει επίσης επεκτείνει το δίκτυο των παρόχων υπηρεσιών της και έχει αυξήσει τις επενδύσεις σε ενέργειες μάρκετινγκ.

Κοιτάζοντας προς το 2024, ο CEO της εταιρίας, Alberto Gutiérrez, λέει: “Καθώς προχωράμε προς το 2024, η σταθερή δέσμευσή μας για αδιάκοπη επέκταση παραμένει ισχυρότερη από ποτέ. Η προβλεπόμενη παγκόσμια αύξηση των ταξιδιωτών μας κατά 50% αντικατοπτρίζει τη φιλοδοξία και το στρατηγικό σχέδιο της ομάδας μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας, ιδιαίτερα σε βασικές αγορές της Λατινικής Αμερικής, όπως το Μεξικό, η Αργεντινή και η Κολομβία, όπου οι περιφερειακοί διευθυντές μας θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην προσαρμογή των προσφορών μας ώστε να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές περιφερειακές απαιτήσεις”.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *