Cronwell Resort Sermilia

CRONWELL HOTELS & RESORTS: 25 Χρόνια αξιόπιστης πορείας|Καινοτομίες της σεζόν 2020

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το 2020, η Cronwell Hotels & Resorts θα γιορτάσει την 25η επέτειό της. ΌΠως σημειώνει η εταιρία, “Είμαστε περήφανοι για τα επιτεύγματά μας, για ένα σταθερό επίπεδο εξυπηρέτησης και για μεγάλα έργα. Έχουμε 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της φιλοξενίας και είμαστε περισσότερο από ποτέ έτοιμοι για ένα νέο ένδοξο κεφάλαιο στην ιστορία της Cronwell. Μπαίνουμε στη σεζόν της επετείου με μια ολόκληρη σειρά δημιουργικών ιδεών για εκσυγχρονισμό στους τομείς της γαστρονομίας, της ψυχαγωγίας και της ευεξίας”.

Cronwell Platamon Resort

Το ξενοδοχείο Cronwell Platamon Resort ανακοινώνει μια νέα κατηγορία Superior Double Room. Η πλήρης ανακαίνιση θα πραγματοποιηθεί σε 36 δωμάτια. Ολόκληρος ο όροφος θα μεταμορφωθεί λόγω νέων επίπλων, αξεσουάρ και σχεδιασμού, χρησιμοποιώντας κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα με χρώματα επετείου. Τα πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια περιλαμβάνουν παροχές για τσάι / καφέ.

«Ο καθένας μπορεί να σας κάνει να απολαύσετε την πρώτη μπουκιά ενός πιάτου, αλλά μόνο ένας πραγματικός σεφ μπορεί να σας κάνει να το απολαύσετε μέχρι το τέλος». Αυτή η γνωστή έκφραση του διάσημου Francois Minot αντικατοπτρίζει απόλυτα την ουσία των γαστρονομικών μεταρρυθμίσεων της Cronwell. Θα χαρούμε να παρουσιάσουμε τους νέους σεφ του Cronwell Platamon Resort και του Rahoni Cronwell Park Hotel Adults Only στη νέα σεζόν.

Το Cronwell Platamon Resort και το Cronwell Resort Sermilia θα σας προσφέρουν τα πιο απίθανα γαστρονομικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, καθώς και ένα ειδικό μενού για μικρούς φίλους. Ταυτόχρονα, οι πιο απαιτητικοί ενήλικες στο Rahoni Park Hotel Adults Only θα εκτιμήσουν a’la carte δείπνα με μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά μαζί με υπηρεσία δωματίου όλη την ημέρα.

Το spa του Rahoni Park Hotel Adults Only

Το καλοκαίρι του 2020 θα σημειωθεί με σημαντικές μεταβολές στη βιομηχανία ψυχαγωγίας στα ξενοδοχεία Cronwell. Ξεχωριστά, αξίζει να σημειωθεί το ειδικό νόμισμα Cronwell, που παρουσιάστηκε με επιτυχία σε προηγούμενες σεζόν. Οι πολύτιμοι «cronwells» αποπνέονται από έναν όμορφο θρύλο και κερδίζονται από τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς και εκδηλώσεις, θα γίνουν για τους μικρούς επισκέπτες όχι μόνο ως τρόπος για να λάβουν γλυκά και δώρα αλλά και κίνητρο για μάθηση, ανακαλύψεις και επιτεύγματα. Στα σχέδια περιλαμβάνονται επίσης την εμφάνιση μιας διαδραστικής παιδικής χαράς στο Cronwell Resort Sermilia και μιας χορευτικής ακαδημίας στο Cronwell Platamon Resort. Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το Cronwell Fest, το οποίο περιλαμβάνει ένα μηνιαίο πρόγραμμα γεμάτο εκθέσεις, φεστιβάλ και γιορτές. Οι επισκέπτες του Cronwell Resorts θα λάβουν μια σειρά από αξέχαστες εμπειρίες, είτε πρόκειται για ένα ρομαντικό ταξίδι με πλοίο, είτε για ένα μάστερ class με συμμετοχή του κάποιου media προσώπου ή για μια εκστρατεία για την προστασία της φύσης.

Ο σύγχρονος κόσμος κάνει επιλογή υπέρ ενός υγιεινού τρόπου ζωής, στον οποίο η ευεξία παίζει σημαντικό ρόλο. Το 2020, η Cronwell θα παρουσιάζει μοναδικά προγράμματα ευεξίας και επώνυμες θεραπείες SPA μαζί με μια αυξημένη εστίαση σε αθλήματα, γυμναστήριο και αποτοξίνωση. Έτσι, το Rahoni Cronwell Park Hotel Adults Only θα προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο SPA, καθώς και δωρεάν μασάζ για δύο άτομα κατά την κράτηση δωματίου. Το έργο υπογραφής του Cronwell, το October Wellness Fest, θα ενισχυθεί επίσης σημαντικά.

Η προστασία του περιβάλλοντος έρχεται στο προσκήνιο στο Rahoni Park Hotel Adults Only. Θα χαρούμε να ενημερώσουμε τους επισκέπτες για τις αξίες και τις προτεραιότητές μας: έξυπνη κατανάλωση ενέργειας, διαχωρισμό αποβλήτων, χρήση φιλικού προς το περιβάλλον συστήματος καθαρισμού νερού και μειωμένη χρήση πλαστικού.

Ανυπομονούμε να σας δούμε στην Ελλάδα το 2020!

Η Cronwell Hotels & Resorts διαχειρίζεται και κατέχει ξενοδοχεία της πόλης και θαλάσσια θέρετρα στη Ρωσία και την Ευρώπη.

Στη Βόρεια Ελλάδα, το Cronwell Hotels & Resorts διαθέτει 3 ξενοδοχεία. Δύο βρίσκονται στο νομό Χαλκιδικής –Rahoni Park Hotel Adults Only και το Cronwell Resort Sermilia. Το τρίτο –Cronwell Platamon Resort βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της Ολυμπιακής Ριβιέρας στην Πιερία.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *