Δ. Μπούχαλης: Βρετανία, ελληνικός Τουρισμός & Covid | Μείζον θέμα η η τήρηση των μέτρων και τα εμβόλια

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ο καθηγητής Strategic Management στο Bournemouth University και Marketing Expert Δημήτρης Μπούχαλης.

Ο καθηγητής Μπούχαλης, μιλάει για την εξέλιξη της πανδημίας και τις επιπτώσεις στον Τουρισμό, για τις ταξιδιωτικές συνθήκες που διαμορφώνονται στην Βρετανία και εκφράζει την εκτίμηση ότι τα ταξίδια των Βρετανών έχουν γίνει πιο “δύσκολα” φέτος και λόγω του κόστους των tests.

Ο Δημήτρης Μπούχαλης εκτιμά ότι η βρετανική κυβέρνηση έχει σημαντικό πολιτικό κόστος από τον περιορισμό των ταξιδιών και υπογραμμίζει ότι κατά την άποψή του δεν χρησιμοποιεί τον Τουρισμό σε γεωστρατηγικά παιχνίδια.

Δείτε την συνέντευξη του καθηγητή Μπούχαλη,
στο κανάλι του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, στο youtube.

Ο Δημήτρης Μπούχαλης τονίζει ότι στην εξέλιξη της εφετινής τουριστικής περιόδους θα διαδραματίσουν κομβικό ρόλο η τήρηση των μέτρων και η πρόοδος του εμβολισμού, ενώ εκφράζει την απογοήτευσή του για την μη τήρηση των μέτρων στην Ελλάδα και τους πολλούς αρνητές του εμβολιασμού. Τονίζει δε χαρακτηριστικά ότι πρέπει να καταλάβουμε την ατομική μας ευθύνη στο κοινωνικό σύνολο, ενώ σημειώνει ότι στην Ελλάδα υπάρχει από μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, που αναζητεί δικαιολογίες και επιχειρήματα για να μην κάνει όσα πρέπει και να μην εμβολιαστεί.

Αναφερόμενος στις σχέσεις με τους tour operators του ελληνικού Τουρισμού, ο καθηγητής του Bournemouth University, εξηγεί ποιές πρέπει να είναι οι κατευθύνσεις, ενώ δεν παραλείπει να πλέξει το εγκώμιο της εφετινής τουριστικής καμπάνιας της χώρας. Την χαρακτηρίζει δε “στοχευμένη” και “έξυπνη”.

ksd PRIMAGEL Μπούχαλης
adv
Tagged

1 σχόλιο στο “Δ. Μπούχαλης: Βρετανία, ελληνικός Τουρισμός & Covid | Μείζον θέμα η η τήρηση των μέτρων και τα εμβόλια

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *