Δείτε αυτό το video και σκεφθείτε…

VIDEO ΦΟΡΕΙΣ

Ένα εξαιρετικό video για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας με κινητικά προβλήματα και όχι μόνο, παρουσίασε η κα. Αλεξάνδρα Μανουσάκη, στο πλαίσιο της καμπάνιας #RespectLife.

Η Αλεξάνδρα Μανουσάκη δημιούργησε την #RespectLife, μια ηλεκτρονική εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με κινητικά προβλήματα στις πόλεις της Ελλάδας. Όλοι έχουμε δει τα οχήματα που εμποδίζουν τις ράμπες των αναπηρικών αμαξιδίων, τα εστιατόρια και τις καφετέριες που γεμίζουν τους χώρους των πεζοδρομίων με τραπέζια, καρέκλες, διαφημιστικές πινακίδες. Είναι η πραγματικότητα του φτωχού πολεοδομικού σχεδιασμού, αλλά πάνω απ’ όλα, πρόκειται για μια κατάφωρη έλλειψη σεβασμού προς τους συνανθρώπους μας, θέμα ανθρώπινης ευπρέπειας.

Και μας αφορά όλους.

ameaΗ Αλεξάνδρα Μανουσάκη, το Οινοποιείο Μανουσάκης, η Παγκρήτια Ένωση Αμερικής (PAA) και η Indigo View Productions, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια ταινία μικρού μήκους για να προσελκύσουν περισσότερη προσοχή στο πρόβλημα και να δείξουν ότι καθένας από εμάς μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλάζοντας συνήθειες.

Να σκέφτεστε πέρα ​​από τη δική μας άνεση…

Οι συντελεστές του εξαιρετικού video, είναι οι ακόλουθοι:

Σκηνοθεσία: Θόδωρος Παπαδουλάκης
Σενάριο: Παναγιώτης Παπουτσάκης
Παραγωγός: Δημήτρης Ξενάκης, Αλεξάνδρα Μανουσάκης
DOP: Βαγγέλης Κατριτζιδάκις
Σκηνογράφος: Douglas Foote
Παραγωγή: Indigo View Productions

Το money-tourism.gr, ως μια ελάχιστη ένδειξη υποστήριξης της προσπάθειας αυτής, δημοσιεύει το video αυτό, με την ευχή να μας κάνει να σκεφτούμε…

Tagged

1 σχόλιο στο “Δείτε αυτό το video και σκεφθείτε…

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *