der touristik
Φωτό: DER Touristik

Der Touristik: Ασφαλείς και εξαιρετικά δημοφιλείς οι διακοπές στην Ελλάδα | +20% στις πτήσεις | VIDEO

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Ελλάδα ξεκίνησε τη θερινή σεζόν στις 14 Μαΐου και έκτοτε επέτρεψε στους τουρίστες με πλήρη εμβολιασμό ή με αρνητικό PCR να εισέρχονται στη χώρα χωρίς την υποχρέωση καραντίνας. Η ζήτηση είναι υψηλή, επειδή τα ελληνικά νησιά είναι από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς για τους Γερμανούς για πολλά χρόνια και οι διακοπές είναι απολύτως ασφαλείς, σύμφωνα με τον μεγάλο γερμανικό tour operator Der Touristik.

O DER Touristik έφτιαξε ένα διασκεδαστικό βίντεο για να καταγράψει και να απαντήσει  όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τις συνθήκες εισόδου και εξόδου, τις απαιτούμενες φόρμες, το check-in στο ξενοδοχείο και τις επιλογές τεστ και τις έννοιες της υγιεινής στο χώρο του ξενοδοχείου στους παραθεριστές όσο το δυνατόν πιο απλά και με όλες τις πληροφορίες.

Η ταινία των πέντε λεπτών ακολουθεί:

Οι θυγατρικές του DER Touristik, Dertour, ITS και Jahn Reisen, προσφέρουν διακοπές σε 750 ξενοδοχεία σε διάφορες κατηγορίες και εύρη τιμών σε όλους τους ελληνικούς προορισμούς. Το φάσμα των πτήσεων έχει επεκταθεί κατά περίπου 20% και έχουν προστεθεί πολλές νέες συνδέσεις από τη Γερμανία.

Οι διακοπές στην Ελλάδα είναι ασφαλείς για τους επισκέπτες του DER Touristik με πολλούς τρόπους:
Όσοι θέλουν να προγραμματίσουν τις διακοπές τους ιδιαίτερα ευέλικτα και μακροπρόθεσμα μπορούν να κάνουν κράτηση ευέλικτων πακέτων με σταθερή τιμή. Με ένα πακέτο flex, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν εκ νέου κράτηση ή να ακυρώσουν την κράτησή τους δωρεάν έως και 14 ημέρες πριν από την αναχώρηση, χωρίς να δώσουν λόγο. Αυτή η προσφορά ισχύει μέχρι νεωτέρας για όλες τις νέες κρατήσεις πτήσεων κατ ‘αποκοπή, ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο και μετ’ επιστροφής για αναχωρήσεις έως τις 30 Απριλίου 2022. Η τιμή για ένα πακέτο flex είναι 59 ευρώ – ανεξάρτητα από την τιμή ταξιδιού.

ksd PRIMAGEL der touristik
adv

Εάν, παρά τις ολοκληρωμένες προδιαγραφές υγιεινής, υπάρξει κρούσμα ενώ ο τουρίστας βρίσκεται σε διακοπές στην Ελλάδα, οι πελάτες του ομίλου καλύπτονται από το Πακέτο Safe-Super-Carefree. Συμπεριλαμβάνεται σε όλες τις πτήσεις κατ ‘αποκοπή με πρόσφατη κράτηση με αναχώρηση έως τις 31 Οκτωβρίου 2021 και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επαφή με γερμανόφωνους γιατρούς στην περιοχή προορισμού, τηλεφωνική γραμμή υγείας 24 ώρες το 24ωρο, στενή υποστήριξη από τη διαχείριση ασφάλειας της DER Touristik και ανάληψη συνολικού κόστους έως 3.500 ευρώ ανά άτομο για την ανάληψη του κόστους διαμονής σε περίπτωση καραντίνας για 14 ημέρες, καθώς και για εισιτήρια πτήσης μετ’ επιστροφή.

To DER Touristik

Στο DER Touristik Germany περιλαμβάνονται οι ταξιδιωτικοί πράκτορες Dertour, ITS, Jahn Reisen, Meier’s world travel και Travelix. Προσφέρουν όλων των ειδών τα τουριστικά πακέτα, σε 179 χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως διακοπές στην παραλία, οικογενειακές διακοπές, εκδρομές στην πόλη, εκδρομές στο ποτάμι, κρουαζιέρες στον ωκεανό, εκδρομές σε αθλητικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα.

Το DER Touristik Deutschland είναι μέλος του DER Touristik Group.

Το DER Touristik Group έχει  8,4 εκατομμύρια πελάτες ετησίως, δραστηριοποιείται σε 16 ευρωπαϊκές χώρες και απασχολεί περίπου 10.100 άτομα. Το 2019, το τμήμα ταξιδιών του Ομίλου REWE δημιούργησε πωλήσεις 6,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Tagged

1 σχόλιο στο “Der Touristik: Ασφαλείς και εξαιρετικά δημοφιλείς οι διακοπές στην Ελλάδα | +20% στις πτήσεις | VIDEO

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *