der touristik
Φωτό: DER Touristik

DER Touristik: Προς πώληση το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος του 2023 | Ανάμεσα στους προορισμούς και η Ελλάδα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Άνοιξαν οι κρατήσεις για το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της DER Touristik και των ταξιδιωτικών της brands, Dertour, Jahn Reisen και ITS, για το καλοκαίρι του 2023.

Ο δεύτερος μεγαλύτερος ταξιδιωτικός όμιλος της Γερμανίας, η DER Touristik, έχει διαθέσει για κρατήσεις το 75% του καλοκαιρινού προγράμματος του 2023 για προορισμούς όπως η Ισπανία, η Τυνησία, η Αίγυπτος, η Γερμανία και η Αυστρία.

Επίσης, σχεδόν όλα τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του ομίλου στην Τουρκία και την Ελλάδα είναι ήδη στα συστήματα, ενώ, όσον αφορά τη Μαγιόρκα ο tour operator προσφέρει σχεδόν το πλήρες χαρτοφυλάκιο των 350 ξενοδοχείων του.

Το ίδιο ισχύει και για τα city breaks, όπου το 90% του προγράμματος είναι διαθέσιμο για κρατήσεις, αλλά και στα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, με ολόκληρη την γκάμα να είναι ελεύθερη για κρατήσεις. Σε προορισμούς όπως η Ασία, ο Ινδικός Ωκεανός, η Αφρική, η Καραϊβική, το Μεξικό και η Λατινική Αμερική, οι κρατήσεις μπορούν ήδη να γίνουν για την ταξιδιωτική περίοδο του 2023, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Επίσης, η DER Touristik έχει παρατείνει τα πακέτα Flex μέχρι το τέλος του 2023.

Προηγουμένως, οι Bentour, Schauinsland Reisen και Alltours ανακοίνωσαν επίσης ότι άνοιξαν τα καλοκαιρινά τους προγράμματα για το 2023 προς πώληση.

Who is Who

Ο όμιλος DER Touristik είναι το τμήμα ταξιδιών και τουρισμού του ομίλου REWE. Ως ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς ομίλους της Ευρώπης, ο όμιλος DER Touristik Group περιλαμβάνει περισσότερες από 130 εταιρίες, με περισσότερους από 8.000 υπαλλήλους, σε 16 ευρωπαϊκές χώρες.

Κάθε χρόνο, ο όμιλος DER Touristik παρέχει σε 4,4 εκατομμύρια επισκέπτες τις διακοπές τους. Για να καλύψει κάθε ανάγκη, ο όμιλος βασίζεται σε ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών προσφορών: Πάνω από 20 γνωστοί τoυριστικοί πράκτορες, συμπεριλαμβανομένων των Dertour, Kuoni, Apollo και Exim Tours, και περίπου 30 εξειδικευμένοι τoυριστικοί πράκτορες που απευθύνονται σε ειδικές ομάδες-στόχους, όπως απαιτητικοί πολιτιστικοί ταξιδιώτες, λάτρεις του γκολφ και δύτες, κάνουν τα ταξιδιωτικά όνειρα των καταναλωτών πραγματικότητα.

Η αμεσότητα με τον πελάτη είναι ένα ακόμη από τα βασικά χαρακτηριστικά του ομίλου DER Touristik. Περισσότερα από 2.300 ταξιδιωτικά γραφεία στη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ανατολική Ευρώπη και την Ελβετία, εξασφαλίζουν την προσωπική συμβουλευτική ως σημαντικό κανάλι πωλήσεων.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *