Ο Δημήτρης Τρυφωνόπουλος / ksd photo

Διαγωνισμός του ΕΟΤ για έρευνα ικανοποίησης Τουριστών

ΦΟΡΕΙΣ

Σε προκήρυξη διαγωνισμού για την «Ποσοτική και Ποιοτική Έρευνα Ικανοποίησης Τουριστών σε 13 πύλες εισόδου της χώρας», προχώρησε ο Ε.Ο.Τ., με τελευταία ημερομηνία υποβολής των προσφορών την 16η Σεπτεμβρίου.

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η παρακολούθηση της εξέλιξης της τουριστικής κίνησης, η μέτρηση της ικανοποίησης των απερχόμενων τουριστών από τη χώρα εντός του Οκτωβρίου 2016, η εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα και η αξιοποίηση των ευρημάτων στη διαμόρφωση της Στρατηγικής του Οργανισμού. Συγκεκριμένα:

  • Ποσοτική μέτρηση τουριστών ανά εθνικότητα και ανά πύλη εισόδου.
  • Απεικόνιση του ταξιδιωτικού προφίλ των επισκεπτών της χώρας.
  • Μέτρηση ικανοποίησης των τουριστών από το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.
  • Μέτρηση της επιρροής των μέσων προβολής-διαφήμισης στους επισκέπτες της χώρας.

Ο Προϋπολογισμός του έργου είναι μέχρι του ποσού των είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000,00 €) πλέον ΦΠΑ 24%.

Η προκήρυξη

Οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, ανεξαρτήτως του τρόπου παραλαβής της διακήρυξης, θα πρέπει να γνωστοποιήσουν την πρόθεσή τους στον ΕΟΤ, ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], δίνοντας τα στοιχεία τους (επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), ώστε ο ΕΟΤ να τους αποστέλλει τα τυχόν διευκρινιστικά του έγγραφα.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον Διαγωνισμό, πρέπει να καταθέσουν έγγραφες προσφορές το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα  14:00, στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, Αν. Τσόχα 7, ΤΚ 115 21 Αθήνα, στη Διεύθυνση Διοικητικού.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *