«Διακοπές από την κόλαση», ο Thomas Cook απαντά

«Διακοπές από την κόλαση», ο Thomas Cook απαντά

0
THOMAS

Ο Thomas Cook απαντά στις καταγγελίες του ηθοποιού Shane Richie, ο οποίος πρόκειται να μηνύσει την εταιρεία για τις οικογενειακές διακοπές που έκανε στο Μεξικό και που «ήταν βγαλμένες από την κόλαση».

Ο Richie, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε σαπουνόπερα του BBC, έκανε κράτηση στο Moon Palace Resort για 17 διανυκτερεύσεις με την οικογένειά, κατόπιν σύστασης ενός φίλου.

Ωστόσο λίγες μέρες μετά έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στον ταξιδιωτικό πράκτορα, μέσω του οποίου έκανε κράτηση, για να διαμαρτυρηθεί και τώρα ασκεί δίωξη στην εταιρεία, παρόλο που η εταιρεία του παρείχε αναβάθμιση αξίας 10.000 λιρών, ενώ βρισκόταν στο θέρετρο, αλλά και τη δυνατότητα να μεταφερθεί σε άλλη ιδιοκτησία.

Ο Richie στο μήνυμά του ανέφερε ότι αισθάνθηκε «εξαπατημένος». Το κύριο παράπονό του ήταν ότι υπήρχαν φύκια στην παραλία, ωστόσο διαμαρτυρήθηκε και για τους Βρετανούς παραθεριστές, που συνεχώς τον τραβούσαν φωτογραφίες. Ακόμα δεν του άρεσε που έπρεπε να σηκώνεται από τις 5.30 π.μ. για να τοποθετήσουν τις πετσέτες τους στις ξαπλώστρες, καθώς και για τη δυνατή μουσική δίπλα στην πισίνα και την ουρά, όπου περίμεναν για να πάρουν αυγά στο πρωινό .

Δήλωσε στην εφημερίδα Sun, ότι το ταξίδι, το οποίο υποτίθεται ότι ήταν «μοναδικές διακοπές», αποδείχτηκε «τρομακτικό» και ο «χειρότερος εφιάλτης» του.

«Πρόκειται για διακοπές από την κόλαση. Το θέρετρο ήταν 5* και κόστισε χιλιάδες», πρόσθεσε.

Ο Richie δέχθηκε κριτική από το κοινό και τα μέλη του ταξιδιωτικού εμπορίου, όταν η ιστορία ξέσπασε το Σαββατοκύριακο. Μετά την έκρηξή του, έγραψε στο Twitter: «Ελπίζω ακόμα ότι θα διευθετηθεί φιλικά».

Ωστόσο, ο Thomas Cook, που προσφέρθηκε να μεταφέρει την οικογένεια στο ξενοδοχείο Moon Palace Grand ακριβώς δίπλα, δήλωσε ότι το θέμα πλέον είναι νομικό.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Θέλουμε πάντα οι πελάτες μας να απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Επομένως, είμαστε απογοητευμένοι που ο κ. Richie δεν έμεινε ευχαριστημένος από το ξενοδοχείο, που μας ζήτησε να του κλείσουμε. Κάναμε ό, τι μπορούσαμε για να βοηθήσουμε με συμπληρωματικές αναβαθμίσεις και προσφορά για μεταφορά σε καλύτερο ξενοδοχείο ακριβώς δίπλα. Δεδομένων των περιστάσεων, δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων, έτσι δυστυχώς πλέον έχει γίνει νομικό ζήτημα».

Ο Thomas Cook ανέφερε ότι ο Richie ζήτησε συγκεκριμένα από το κατάστημα το Moon Palace Cancun, ύστερα από σύσταση ενός φίλου του, που είχε βρεθεί εκεί. Ο πράκτορας έκανε απλώς ό,τι του ζήτησε.

Ορισμένα μέλη του Travel Gossip επέκριναν τον Richie αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων «αξιολύπητο», «σπατάλη χρόνου» και «diva».

Ένας πράκτορας δήλωσε: «Λατρεύω το Moon Palace και πάντα τυχαίνω καλής αντιμετώπισης εκεί».

Ένας άλλος δημοσίευσε: «Έχω κάνει κράτηση για πολύ πιο γνωστούς ανθρώπους και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα μαζί τους».

ΠΗΓΗ

ΜΕΣΩwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ