Διακρίσεις από τον ΔΑΑ για την Sky Express

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ως η Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Αεροπορική Εταιρία τιμήθηκε η Sky Express, για τρίτη συνεχή χρονιά από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, λαμβάνοντας δύο νέα βραβεία.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΔΑΑ για τη βράβευση των αεροπορικών εταιριών που κατέγραψαν την πιο επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, η Sky Express διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες. Έλαβε το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Εταιρία μεταξύ των 10 εταιριών που κατέγραψαν την υψηλότερη επιβατική κίνηση» καθώς και το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Εταιρία στην αγορά εσωτερικού».

Σχολιάζοντας τις νέες διακρίσεις της εταιρίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sky Express, κ. Χάρης Μπότσαρης, δήλωσε: «Οι διακρίσεις αυτές είναι σημαντικές, καθώς καταδεικνύουν τη συνεχιζόμενη ανοδική πορεία της Sky Express, η οποία εξακολουθεί να ισχυροποιεί τη θέση της στην αγορά των αερομεταφορών. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη, μεγαλώνοντας τον στόλο μας με νέα ιδιόκτητα αεροπλάνα και διευρύνοντας τον δίκτυο μας με καινούρια δρομολόγια σε όλη την Ελλάδα. Αυξάνουμε την επιβατική και τουριστική κίνηση στους 30 προορισμούς που εξυπηρετούμε σήμερα και με αυτόν τον τρόπο στηρίζουμε και ενισχύουμε την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, τις οποίες και διαρκώς αναβαθμίζουμε».

Αναφερόμενος στη χρονιά που διανύουμε, ο κ. Μπότσαρης συμπλήρωσε: «Το 2018 έχει ξεκινήσει ιδιαιτέρως θετικά. Η Sky Express θα επιχειρεί με 12 αεροπλάνα με τις συνολικές πτήσεις της εταιρείας να είναι αυξημένες κατά 70% σε σχέση με πέρυσι. Στόχος μας παραμένει να αποτελούμε την Νο1 επιλογή των επιβατών, οι οποίοι το 2018 αναμένεται να φτάσουν το 1 εκατομμύριο».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *