εδρ
Ο πρόεδρος της ΕΞΡ Αντώνης Καμπουράκης και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ Κώστας Κωνσταντινίδης

Διεύρυνση και συνεργασία το ηχηρό μήνυμα της ΓΣ της Ε.Ξ. Ρόδου

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Διεύρυνση, συνένωση δυνάμεων και ανανέωση στελεχιακού δυναμικού, ήταν οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της  Ένωσης  Ξενοδόχων Ρόδου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων “Γ. Καραγιάννης”, του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, παρουσία των εκπροσώπων των τριτοβάθμιων οργάνων του ελληνικού τουρισμού και συγκεκριμένα του προέδρου του ΞΕΕ, κου Αλέξανδρου Βασιλικού, του Προέδρου της ΠΟΞ Γρηγόρη Τάσιου και των εκπροσώπων της τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κου Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Ρόδου, κου Φ. Χατζηδιάκου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Γιάννη Πάππου, του Προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου κου Γ. Γλυνού, του Πρόεδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου κου Κ. Ζωγραφίδη, της Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, κας Κ. Σβύνου και του Προέδρου των Διευθυντών Ξενοδοχείων, κου Γ. Ματσίγκου.exr

exr Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, στις εργασίες της προχώρησε σε μία απόφαση υψηλού πολιτικού συμβολισμού που αφορά στη διεύρυνση του Διοικητικού Συμβουλίου της, πρόταση του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, κου Αντώνη Β. Καμπουράκη, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεχτή από τα μέλη της, και σηματοδοτεί το μήνυμα της νέας περιόδου ενόψει των υψηλών προκλήσεων του κλάδου.

exrΗ διεύρυνση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΞΡ αποτυπώνει την ανάγκη να υπάρξει η μέγιστη συνένωση δυνάμεων, συσπειρωμένων, για την επίτευξη του κοινού στόχου που δεν είναι άλλος από την προστασία, ανάδειξη και ανάπτυξη του ελληνικού και ιδιαίτερα του Ροδιακού Τουρισμού.

Σε κλίμα συναίνεσης και με το σύνολο των αποφάσεων να είναι ομόφωνες, η Γενική της ΕΞΡ έδωσε καθαρή εντολή στα 16 νέα μέλη της Διοίκησής της να δώσουν ενωμένα τη μάχη της επόμενης ημέρας.

exrΗ νέα διοίκηση της ΕΞΡ αποτελείται αλφαβητικά από τους:

Γερονικόλας Νικόλαος

Ιωαννίδης Παναγιώτης

Καλλιουδάκης Κωνσταντίνος

Καμπουράκης Αντώνης

Καντής Νικόλαος

Κωνσταντινίδης Αθηναγόρας

Μαρκόπουλος Εμμανουήλ

Μηνέττος Κωνσταντίνος

Μπρόκος Ιωάννης

Παπαβασιλείου Ιωάννης

Σβυριάδης Θωμάς

Σουλούνιας Άρης

Τσέλιος Γιώργος

Φώκιαλης Στέργος

Χατζηλαζάρου Ανδριάννα

Χατζής – Διακομιχάλης Γιάννης

exrΗ ΕΞΡ κατά τη Γενική Συνέλευση απένειμε τιμητική διάκριση στον απερχόμενο Πρόεδρου του ΞΕΕ κο, Γιώργο Αλ. Τσακίρη, για την πολύχρονη ανεκτίμητη προσφορά του στην Ελληνική Ξενοδοχία  και τον Ελληνικό Τουρισμό.

exrΟ Πρόεδρος της ΕΞΡ κος Αντώνης Β. Καμπουράκης, μετά το πέρας των εργασιών προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η αθρόα προσέλευση των συναδέλφων μου ξενοδόχων, μελών της Ένωσής μας, είναι η απάντηση στην απαίτηση της περιόδου. Συνεργασία, συνένωση δυνάμεων και  μια ισχυρή εντολή για τις μεγάλες μάχες που έχουμε μπροστά μας. Η εμπιστοσύνη τους είναι η Δύναμή μας και η Παρακαταθήκη μας».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *