Διευρύνει την προσφορά συνδρομητικών καρτών για συχνούς ταξιδιώτες η Accor

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η Accor παρουσιάζει νέες συνδρομητικές κάρτες για τους τακτικούς πελάτες της, διευρύνοντας την υπάρχουσα προσφορά της, μετά την έναρξη λειτουργίας της στην Κίνα και τη Βραζιλία.

Ο ξενοδοχειακός γίγαντας με έδρα τη Γαλλία παρουσίασε τις κάρτες All Plus Ibis και All Plus Voyageur, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τις κάρτες τακτικών ταξιδιωτών Ibis Business και Business Plus.

Σε ανακοίνωσή του, ο όμιλος αναφέρει ότι η All Plus ξεκλειδώνει οφέλη όπως οι καλύτερες τιμές καθώς και η διαθεσιμότητα δωματίων της τελευταίας στιγμής για τους συχνούς ταξιδιώτες αναψυχής και εταιρικούς ταξιδιώτες.

Οι κάρτες All Plus Voyageur παρέχουν στους κατόχους τους πρόσβαση σε έκπτωση 20% στις πολυτελείς και premium ξενοδοχειακές μάρκες του ομίλου και έκπτωση 15% στις μεσαίου και οικονομικού επιπέδου μάρκες. Ενώ, η κάρτα Ibis, εν τω μεταξύ, παρέχει στους κατόχους έκπτωση 15% στις οικονομικές μάρκες.

Η Accor λέει ότι ελπίζει ότι το λανσάρισμα αυτό θα της επιτρέψει να κερδίσει περαιτέρω μερίδιο στην αγορά “bleisure”, που συνδυάζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες με την αναψυχή.

Οι τρέχουσες κάρτες Ibis Business και Business Plus κοστίζουν 90 και 170 ευρώ ετησίως, αντίστοιχα, ενώ οι νέες κάρτες θα αυξηθούν στα 99 ευρώ για την All Plus Ibis και στα 199 ευρώ για την All Plus Voyageur.

Οι συνδρομητικές υπηρεσίες επί πληρωμή δεν έχουν χτυπήσει ακόμη τον ξενοδοχειακό τομέα, αν και εταιρίες όπως η CitizenM, με το εταιρικό συνδρομητικό της πρόγραμμα, έχουν κάνει μια σημαντική εμφάνιση στην αγορά.

Σε δηλώσεις του ο Mehdi Hemici, επικεφαλής πιστότητας και ηλεκτρονικού εμπορίου της Accor, είπε: “Θέλαμε να δημιουργήσουμε περιφερειακά συνδρομητικά προϊόντα, που θα είχαν απήχηση στον σημερινό ταξιδιώτη. Αυτές οι κάρτες παρέχουν πρόσβαση στα καλύτερα εμπορικά σήματα φιλοξενίας μας στην υψηλότερη λογική αξία κατά την κράτηση στο ALL.com ή στο App”.

“Μετά από 10 χρόνια παρουσίας, ήρθε η ώρα οι επαγγελματικές κάρτες επί πληρωμή να αγκαλιάσουν τις αυξανόμενες τάσεις bleisure και εξ αποστάσεως εργασία. Απλούστερο, ισχυρότερο και καλύτερα ενσωματωμένο με το βασικό πρόγραμμα επιβράβευσης, το ALL PLUS παρέχει σε εταιρίες κάθε μεγέθους, σε φίλους, ζευγάρια και οικογένειες τον καλύτερο τρόπο να απολαμβάνουν 4.000 ξενοδοχεία σε 100 χώρες”, πρόσθεσε ο Maxime Gareau, αντιπρόεδρος της παγκόσμιας συνδρομής μελών.

Η εταιρία παρουσίασε το πρόγραμμα πιστότητας Accor Live Limitless, ή αλλιώς ALL, πριν από τέσσερα χρόνια για να προσφέρει στους επισκέπτες της διαμονή καθώς και εμπειρίες σε εστιατόρια, αθλητικές εκδηλώσεις και ζωντανή ψυχαγωγία. Εκείνη την εποχή, η Accor δήλωσε ότι επενδύει 225 εκατομμύρια ευρώ για να υποστηρίξει την εκκίνηση του προγράμματος και τις σχετικές συνεργασίες.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *