Διήμερο Β2Β συναντήσεων σε Βρυξέλλες και Άμστερνταμ διοργανώνει το Επιμελητήριο Λασιθίου

ΦΟΡΕΙΣ

Διήμερο Β2Β συναντήσεων διοργανώνει, στις 24 και 25 Μαΐου 2016, στις Βρυξέλλες και στο Άμστερνταμ, αντίστοιχα, το Επιμελητήριο Λασιθίου, στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων για την στήριξη των παραγωγών και των start up εταιριών του πρωτογενή τομέα.

Για την πραγματοποίηση της αποστολής ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών ανέρχεται σε τουλάχιστον 20 επιχειρήσεις.

Σκοπός των συναντήσεων είναι η αύξηση των εξαγωγών και η προώθηση των προϊόντων σε αγοραστές (χονδρέμποροι τροφίμων & ποτών, έμποροι e-shops, ιδιοκτήτες εστιατορίων, εκπρόσωποι κοινοτήτων αποδήμων Ελλήνων και δημοσιογράφοι από τις δύο χώρες) που θα έχουν προσκληθούν στην εκδήλωση.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €1000+ΦΠΑ, ανά επιχείρηση, με επιχορήγηση €250,00 ευρώ ανά επιχείρηση-μέλος του Επιμελητηρίου Λασιθίου.

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει την αίθουσα συναντήσεων, video wall για τις εταιρικές παρουσιάσεις, μεταφραστή/διερμηνέα, γραμματειακή υποστήριξη, business cocktail. (Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα μετάβασης και διαμονής).

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποστείλουν την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους έως και τις 7 Απριλίου 2016 στο Επιμελητήριο και ταυτόχρονα να έχουν ήδη έτοιμα το website και το email τους για να προωθηθεί στους αγοραστές, video και φωτογραφίες της επιχείρησής τους και δείγματα των προϊόντων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Λασιθίου.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *