Δήλωση Γιάννη Μπρατάκου για την ΚΕΕΕ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ

Σε δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος, αναφορικά με διάφορες δηλώσεις και δημοσιεύματα, για τον ρόλο του στην αντικατάσταση του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Η δήλωση του κ. Μπρατάκου, έχει ως εξής: “Ο ρόλος του προέδρου του ΕΒΕΑ και μέλους της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων είναι σαφής. Και σε καμία περίπτωση δεν υποκινεί ή προκαλεί κινήματα δυσαρέσκειας έναντι οποιουδήποτε φορέα επιχειρηματικότητας και της ηγεσίας του.

To απόγευμα της Τετάρτης, το EBEA φιλοξένησε την εκδήλωση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «ΕΒΕΑ talks», όπου ωφελούμενοι άστεγοι συμπολίτες μας συνομίλησαν με αρμόδια κυβερνητικά στελέχη, καθώς και με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου για την αντιμετώπιση του φαινομένου της αστεγίας. Πριν και μετά από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, το ΕΒΕΑ επισκέφτηκαν πρόεδροι από διάφορα επιμελητήρια της επικράτειας, οι οποίοι βρίσκονταν στην Αθήνα και με τους οποίους συζητήσαμε θέματα επιχειρηματικού και επιμελητηριακού ενδιαφέροντος και θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *