Δημόσιες ευχαριστίες της Ένωσης Filoxenia

ΦΟΡΕΙΣ

Δημόσια απευθύνουν τις ευχαριστίες τους τα μέλη της Ένωσης Φιλοξένια προς τους επιχειρηματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της Αμμουδάρας, για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν με την Ένωση, το καλοκαίρι του 2016.

«Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι συνάδελφοι επιχειρηματίες σεβάστηκαν στον μέγιστο βαθμό τους ξένους επισκέπτες και πελάτες των διαμερισμάτων μας, τηρώντας το ωράριο κοινής ησυχίας και αποφεύγοντας να προκαλέσουν οποιαδήποτε μορφή ηχορύπανσης. Απέδειξαν έτσι ότι το υψηλό επαγγελματικό τους φρόνημα, το ότι υπάρχει τεράστιο πεδίο συνεργασίας μεταξύ μας, καθώς και το ότι με αμοιβαίες υποχωρήσεις και αλληλοκατανόηση, μπορούμε να ενισχύσουμε σημαντικά την τοπική μας οικονομία. Υπήρξαν και κάποιες -λίγες ευτυχώς-  περιπτώσεις, όπου τα γνωστά προβλήματα επαναλήφθηκαν, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι με καλή θέληση και εντατικοποίηση των προσπαθειών συνεργασίας, τα αποτελέσματα της επόμενης περιόδου θα είναι ακόμα καλύτερα.

Παράλληλα, τα μέλη της Ένωσης Φιλοξένια θα ήθελαν να ευχαριστήσουν δημόσια τη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου και προσωπικά τον Δήμαρχο, Κώστα Μαμουλάκη όπως επίσης και τον Διευθυντή της Τουριστικής Αστυνομίας, κ. Μπαντουβά για την εξαιρετική συνεργασία και ανταπόκριση που επέδειξαν», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Ένωση.

Ενώ σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Νομού Ηρακλείου Φιλοξένια, Γιώργος Χριστοδουλάκης τόνισε: «Είμαστε ανοικτοί σε κάθε διάλογο, συνέργεια και συνεννόηση, προκειμένου να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρουμε στους επισκέπτες του τόπου μας, με γνώμονα το κοινό καλό και την θετική προβολή της Κρήτης σε όλο τον κόσμο. Οι συνεργασίες μεταξύ των αρχών και των φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα είναι επιβεβλημένες και με αμοιβαία κατανόηση, μπορούμε να πετύχουμε ακόμα θετικότερα αποτελέσματα».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *