Δίπλα στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου η SKY express

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

-1000 γεύματα ημερησίως για 5 μήνες στους πληγέντες κατοίκους της περιοχής θα προσφέρει η αεροπορική εταιρεία.

Την έμπρακτη στήριξή της προς τους πολύπαθους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου του Δήμου του Μινώα Πεδιάδος στην Κρήτη που επλήγησαν τόσο από τον καταστροφικό σεισμό του Σεπτεμβρίου, όσο και από την καταιγίδα που ακολούθησε, ανακοινώνει η αεροπορική εταιρεία SKY express.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η εταιρεία θα καλύπτει 1000 γεύματα επί πέντε μήνες για τους σεισμοπαθείς που στεγάζονται στον καταυλισμό των καταλυμάτων και οικίσκων που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή. Η συνολική αξία της πρωτοβουλίας στήριξης ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Παράλληλα στις 18 Νοεμβρίου, στο Αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης πραγματοποιήθηκε ο πρώτος συνοπτικός απολογισμός των ενεργειών της Κυβέρνησης και των αρμόδιων Φορέων, με θέμα τους πρόσφατους σεισμούς της περιοχής Αρκαλοχωρίου, προσκεκλημένος ήταν και ο κ.Ανδρέας Γρύλος Συνιδιοκτήτης του Ομίλου IOGR, ο οποίος έκανε γνωστό «ότι τα γεύματα που προσφέρει ο Όμιλος θα επεκταθούν για όσο χρειαστεί,  παρ’ όλο που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για 5 μήνες, για τον Όμιλο μας ήταν αυτονόητο να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας αυτή τη δύσκολη ώρα. Η Κρήτη είναι ενωμένη σε αυτή τη δυσκολία. Το Αρκαλοχώρι θα ξανασταθεί στα πόδια του πιο όμορφο από ποτέ», τόνισε ο ίδιος. 

H SKY express

Η SKY express αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία που άλλαξε το τοπίο των αερομεταφορών στη χώρα. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο στο εσωτερικό και ενισχύει συστηματικά το πτητικό της έργο στο εξωτερικό καλύπτοντας συνολικά 39 προορισμούς σε 6 χώρες. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιας εμβέλειας αεροπορικές εταιρείες όπως οι KLM, Air France, Qatar Airways, American Airlines, Middle East Airlines, και Cyprus Airways.

Τον τελευταίο χρόνο απέκτησε 6 νέα Airbus 320neo και 6 νέα ATR 72-600, προχωρώντας σε μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις παγκοσμίως στο χώρο των αερομεταφορών σε μια δύσκολη περίοδο.

Με τα νέα αεροσκάφη της, η SKY express στο τέλος του έτους θα διαθέτει όχι μόνο τον πλέον “πράσινο” (green fleet) και νεότερο στόλο στη χώρα, αλλά και έναν από τους πιο περιβαλλοντικά φιλικούς σε όλη την Ευρώπη.

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *