Δυναμική παρουσία της ΕΓΕΜ στην HORECA 2024

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Δυναμικό “παρών” έδωσε η εταιρία ΕΓΕΜ στη Διεθνή Έκθεση HORECA 2024, τη μεγαλύτερη έκθεση για τον εξοπλισμό ξενοδοχείων και χώρων μαζικής εστίασης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, το διάστημα 9-12 Φεβρουαρίου.

Η εταιρία, όπως κάθε χρόνο, συμμετείχε στην έκθεση με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, στο οποίο οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το ευρύ φάσμα των προϊόντων της, τα οποία “πρωταγωνιστούν” στην αγορά του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης.

Προϊόντα τα οποία πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας, και ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική, το στυλ και την εργονομία τους, γι’ αυτό και τα επιλέγουν περισσότερες από 10.000 επιχειρήσεις, όπως εστιατόρια, καφέ, εταιρίες catering, νοσοκομεία, ναυτιλιακές εταιρίες, αλλά και τα πλέον “επώνυμα” ξενοδοχεία στην Ελλάδα και σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Δεκάδες επιλογές, ανάμεσά τους ποτήρια, είδη πορσελάνης, μαχαιροπήρουνα, επαγγελματικά μαχαίρια, υαλικά, είδη κουζίνας και μπαρ, που φέρουν την “υπογραφή” των μεγαλύτερων οίκων, που η ΕΓΕΜ αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά.

Κάποιοι από τους οίκους αυτούς, ανά τομέα, είναι:
Υαλουργίες:  Stolzle Lausitz, Ritzenhoff, Oberglass, Nadir Figueiredo, Hrastnik1860, Duralex, Lav, Bloomix, 3D Glassware, Georg Jensen
Πορσελάνη: Steelite, Lubiana, Figgjo, Kahla, Foh Mps
Μαχαιροπήρουνα: Eternum
Είδη   κουζίνας:   Piazza,   Gnali,   Βilge,   Ivo, Silikomart, Tellier-Gobel, Mori2A, Ilsa, Avenue.
Είδη Mπουφέ: Zieher,Steelite Leone
Επιτραπέζια Είδη: Lidrewa, Candola, Isobel, Ilsa, Tablecraft, Room360
Είδη Εξωτερικών Χώρων: Roltex,Mori2A, Rubikap
Eίδη Σερβιρίσματος Υγειονομικών Χώρων: Temprite
Στεγνωτήρες Μαχαιροπήρουνων-ποτηριών: Nicem
Ξενοδοχειακό: Metalcarrelli, Rocam, Room360 by FOH, Georg Jensen

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών του περιπτέρου της ΕΓΕΜ στην 18η HORECA προσέλκυσαν στο σύνολό τους τα προϊόντα και οι καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η εταιρία, αλλά και η υψηλή τεχνογνωσία της στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης, στοιχεία τα οποία εδώ και 35 χρόνια την κατατάσσουν στην “αφρόκρεμα” των εταιριών του κλάδου της.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *