Δύο νέα βραβεία για τον όμιλο H Hotels Collection – Hatzilazarou Group

Δύο νέα βραβεία για τον όμιλο H Hotels Collection – Hatzilazarou Group

Mayia Exclusive

Δύο νέα βραβεία απέσπασε ο όμιλος H Hotels Collection στα Tourism Awards 2019 στις κατηγορίες All Inclusive Resort 2019 & Boutique Hotel 2019.

Σε μία εντυπωσιακή τελετή απονομής, που διοργανώθηκε στις 9 Απριλίου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, το υπέρλαμπρο ξενοδοχείο Mayia Exclusive Resort & Spa κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία All-Inclusive Resort 2019.

Ακολούθησε το Boutique 5 Hotel & Spa, το πρώτο πιστοποιημένο Boutique ξενοδοχείο της Ρόδου, που απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Boutique Hotel 2019.

MAYIAΟ όμιλος H Hotels Collection έχει καταφέρει να αποσπάσει πληθώρα βραβείων σε τουριστικά και ξενοδοχειακά βραβεία προμηνύοντας μια επιτυχημένη σεζόν.

Φέτος, ξεχώρισε το πολυτελές ξενοδοχείο Mayia Exclusive Resort & Spa, ως ένα νέο και μοντέρνο τουριστικό προϊόν που αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στο νησί.

Ο Όμιλος H Ηotels Collection αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο να προσφέρει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο με συνολική δυναμικότητα άνω των 2150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

hhotelsΣτα H Hotels Collection ο επισκέπτης θα αισθανθεί την ισορροπία μεταξύ των καλύτερων οικογενειακών παραδόσεων και της προσωπικής φροντίδας που παρέχεται στους πελάτες. Σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξίας, που αποτελούν το κλειδί της Ροδίτικης φιλοξενίας

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ