€50.000 για τον ηλεκτροφωτισμό στην Πέλλα από την Περιφερειακή Ενότητα

ΦΟΡΕΙΣ

Τη σύμβαση για τη «Συντήρηση υφιστάμενων υποδομών ηλεκτροφωτισμού και σηματοδοτών οδικού δικτύου για το έτος 2017», έργο ύψους 50.000 ευρώ, υπέγραψε τις προηγούμενες ημέρες η Αν. Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, κα. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

«Η γενικότερη συντήρηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και η βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης περιλαμβάνει και το κρίσιμο τμήμα του ηλεκτροφωτισμού. Αξιοποιούμε τους διαθέσιμους πόρους, προχωρώντας στη συντήρηση των υφιστάμενων υποδομών ώστε, να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη οδική ασφάλεια στους διερχόμενους πολίτες, επισκέπτες και στα εκατοντάδες επιχειρηματικά φορτία που διακινούνται από και προς την Πέλλα. Συνεχίζουμε την υλοποίηση των παρεμβάσεων που έχουμε σχεδιάσει και προγραμματίσει», σημείωσε η κα. Αθανασιάδου – Αηδονά, στο περιθώριο υπογραφής της σύμβασης.

Ειδικότερα, το έργο περιλαμβάνει τη συντήρηση των εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού στο Επαρχιακό και Εθνικό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας ,με εργασίες συντήρησης, ελέγχους, καθώς και αποκατάσταση έκτακτων βλαβών, όπου αυτές εντοπιστούν. Ακόμη, προβλέπεται η συντήρηση των εγκαταστάσεων φωτεινής σηματοδότησης του επαρχιακού οδικού δικτύου με τακτικούς ελέγχους και αποκατάσταση ζημιών που εμφανίζονται.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *