Ο επικεφαλής της easyJet holidays Garry Wilson | ©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η easyJet Holidays στους καλύτερους… εργοδότες στο Ην. Βασίλειο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η easyJet holidays περιλαμβάνεται μεταξύ των καλύτερων επιχειρήσεων για να εργαστεί κανείς το 2023, σύμφωνα με έρευνα των Sunday Times, τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυσή της.

Η in-house επιχείρηση ταξιδιών της οικονομικής αεροπορικής εταιρίας easyJet αναγνωρίστηκε για την εμπειρία που παρέχει στους εργαζόμενους, ενώ, παράλληλα, ξεχώρισε ως ένας από του καλύτερους… εργοδότες στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους LGBTQIA+ εργαζόμενους.

Η αναφορά των Sunday Times για την εταιρία λέει: “Κάθε δύο εβδομάδες, οι 187 εργαζόμενοι αυτού του τουριστικού πράκτορα με έδρα το Λούτον έχουν δίωρη άδεια από την εργασία τους για να κάνουν κάτι που τους ευχαριστεί. Η εταιρία έχει σαν στόχο να κάνει τη δουλειά της και απόλαυση, διοργανώνοντας ομαδικές εκδηλώσεις προσφέροντας ένα πρόγραμμα μετοχών, εκπτώσεις σε πτήσεις και κουπόνια διακοπών”.

Επίσης, η εταιρία προσφέρει πρόσβαση για όλο το προσωπικό σε εσωτερικά προγράμματα διαχείρισης και ανάπτυξης, σε μαθήματα κατάρτισης με την Accenture και σε μια διαδικτυακή ακαδημία μάθησης.

Σύμφωνα με της εφημερίδα, οι LGBTQIA+ εργαζόμενοι στην easyJet holidays είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένοι στην εργασία τους, αναφέροντας βαθμολογία 96,6%.

Η εταιρία ξεκίνησε στα τέλη του 2019 με μια ομάδα 50 ατόμων, προτού αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της πανδημίας του κορωνοϊού. Σήμερα, στην επιχείρηση απασχολούνται πάνω από 230 άτομα, στελέχη με εμπειρία σε διάφορους τομείς όπως τα ταξίδια, το λιανικό εμπόριο και η τεχνολογία.

Σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της easyJet holidays, Garry Wilson, είπε: “Πιστεύω ακράδαντα ότι η ταχεία ανάπτυξη και η επιτυχία μας από τότε που ξεκινήσαμε τη νέα μας επιχείρηση διακοπών οφείλεται στην αξιόλογη ομάδα που διαθέτουμε. Είμαι συγκλονισμένος που η ομάδα μας είναι τόσο ενθουσιασμένη με αυτό που προσφέρουμε στον κλάδο, και επιθυμία μου είναι να διασφαλίσω ότι αισθάνονται πως έχουν μια μοναδική και πολύτιμη συνεισφορά σε αυτό”.

Αυτή η λίστα υψηλού κύρους, όπως ανέφερε, αναγνωρίζει όχι μόνο τις προσπάθειες που καταβάλλονται για να διασφαλιστεί ότι προσφέρεται μια θαυμάσια εμπειρία στους εργαζομένους της επιχείρησης, σε συνδυασμό με την κουλτούρα, την ομαδική εργασία και τον κοινό στόχο.

Οι Sunday Times, με την υποστήριξη της WorkL, αποκάλυψαν τα καλύτερα μέρη για εργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2023. Αυτή η πανεθνική έρευνα στο χώρο εργασίας τιμά τους κορυφαίους εργοδότες της Βρετανίας και αναγνωρίζει τους καλύτερους χώρους εργασίας για γυναίκες, την κοινότητα LGBTQIA+ , εργαζόμενους με ειδικές ανάγκες, εθνικές μειονότητες, νεότερους και ηλικιωμένους εργαζόμενους.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *